212

Ямболски цървул

преди 3 години

И се изкефих на масовата простотия с гласуването за Сливи,Манолова и Бабикян ....Уникално хахахаха

211

Властта

преди 3 години

Развива се подобно на наркотична зависимост към властта и това остава до живот не се лекува и предава по наследство като неизлечима зараза.

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Белгия беше години наред без правителство, там живеят разнородни общости :) Обаче БГ е особен случай, наговорили са се да ни затрият, не нарочно разбира се:))

209

Анонимен

преди 3 години

До БунгарНие платихме вече, сега е ред на герберите да плащат!

208

Анонимен

преди 3 години

Това ще ми говори за цени на избори!Че какво са те пред милиардите, които изхарчи за глупости и другите милиарди, които ни висят като неизплатими заеми?!Да се скрие за него би било най-добре, но то трае ли? Все парадира и продължава да излага и себеси, и партията, която представлява.

207

sss

преди 3 години

изборите скъпи, пък 4.4 млн/км за ремонт на вече изградена магистрала е евтино...

206

Ямболски цървул

преди 3 години

Всички,които са в парламента са за шутове.

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217Тъжното е, че и тия след него се очертават същите. От едно котило и с един морал

204

Б

преди 3 години

"скъпи избори" ето това е най-важното. Някои искат избори, за да спечелят техните. Това, че на ВСИЧКИ ще ни струва маса пари - не им пука. После "защо няма пари за Х????".

203

Гиб Мелсън

преди 3 години

Невероятен лъжец и манипулатор! Просто се чудя как има българи, които му се връзват на лъжите. Значи два милиарда за 8 изтребителя, все още нарисувани само, но платени, това не е проблем и държавата върви нагоре. Двата милиарда отиват в джобовете на американския народ, но всичко е О.к и нашата държава върви нагоре. Обаче ако дадем 50 милиона за нови избори, от които 50 милиона почти всичките пари ще отидат в джобовете на българи, членове на секции, организатори, печатари, тогава това е лошо.

202

Анонимен

преди 3 години

Комунистите са виновни за всичко! Съсипаха я тая държава.

201

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е олицетворение на всичко най-лошо и пошло в държавата. -----Бих казал в българите.Държавата е само структура.

200

РусенецЪ

преди 3 години

И аз като юнуша бледен подскачах и се ежих и номера ми по някой път минаваше. Ама като усетя, че нещата стават сериозни давах заден и дуднех за разбирателство. Борисов, твърде много бизнеси и животи съсипа. Хайде, да не си лично ти, но хора около теб. Толкова много неприязън се е натрупала, че ти просто трябва да включиш "план Б" в действие. Нещо ЮАР, нещо Аржентина. А доносниците от Герб остави на нас. Нищо не е забравено. Нищо не е простено.

199

ГЕРБ

преди 3 години

До БСПРожба на БКП.

198

Бунгар

преди 3 години

За сега добре дробим попарата, но да не забравяме,че трябва и да е сърбаме.Солена ще ни се види.Народ от слепци и заблудени балъци вярващи в чудеса създадоха хаос и анархия в държавата,слушащи Мая Манолова и подобни на нея чафки и задръстени ***.Всичко се плаща на този свят,и нищо не пада от небето.

197

Анонимен

преди 3 години

Спокойно пичове,сега бсп ще легнат на герб и дпс и кОрнела ще е министЕр

196

Анонимен

преди 3 години

Трябва веднъж завинаги да изгоним комунистите от управлението. БСП почти ги ликвидирахме, но пък дойде комуниста Слави Трифонов да се прави на интересен.

195

времето лети

преди 3 години

До Болгар ликвидарИ Герб-Бойко ще си върви!

194

БСП

преди 3 години

Лойко неразбра ли, че при едни нови избори ГЕРБ остава извън парламента?Не видя ли отношението на всички към ГЕРБ? Хората ги е гнус от ГЕРБ.ГЕРБ е олицетворение на всичко най-лошо и пошло в държавата. Тази партия просто няма никакво бъдеще, тя бе дотук.

193

Болгар ликвидар

преди 3 години

От 12 години държавата лети по нанадолнището.