32

Шах и Мат

преди 3 години

до 2лупКАКВИ ОБЕЩАНИЯ ИЗПЪЛНЯВАТ хората на бай Славчо, мажоритарни избори ли, субсидия 1лв. а ако са ОБЕЩАЛИ ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ, за какво са в парламента, да правят шоу, че 7/8 ТВ нещо има малка аудитория и ще става все по-малка, в политиката се говори и се обявяват програмни намерения НЕ СЕ МЪЛЧИ КАТО БУКАЛ

31

ИТТ

преди 3 години

Слави си отмъщава на Борисов ,понеже не му даде един общински имот в центъра на София. Идеята на Слави е да бъде фигурант в парламента и само да бълват високопарни слова. Обаче получи много гласове и освен плямпането ,трябва и да свърши нещо.Той обаче не знае как и не иска да работи.

30

ВАНКАТА - премиер

преди 3 години

Ама разбира се че правителство НЯМА да правите .... щото идея си нямате как . След премиер пожарникар , точно премиер шахматист ни трябваше ..... Щяха да си пасват с президента - самальотчик ... хахаха.Направо ме изгубихте като електорат ... а и не само мен като пренебрегнахте така лекомислено кандидатурата на ВАНКАТА за премиер. Такъв талант .... особено когато сервираше кафе на Дългия и носеше палтата на гостите ... Самороден гении ... България имаше нужда от такива герои на новото време.

29

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да не вземате заплата и слезте от служебните автомобили

28

!

преди 3 години

Аз вярвам на г-н Борисов и ще го подкрепя.

27

Dinosaurus

преди 3 години

Да бе, разбрахме че влязохте в НС да го рутите, докато станете първа политическа сила със поне 121 депутатски места при парламент от 120 депутати. И който не гласува за вас е гаден и трябва да бъде наказан да плаща за избори до дупка, да мре от Covid, да се храни с чалга и попържни и по-скоро да върви в чужбина, щото от там нищо не внася в бюджета, обаче повече иска и гласува за правилния чалгар

26

Мнение

преди 3 години

И къв кабинет можете да направите вие?Единственото което видяхме е тая дето взе и върна папката!Някаква шахматистка била разправят!Къде са ви капацитетите или в последствие се гласяхте да ги търсите по кръстовищата като калинките на Тиквата?

25

Анонимен

преди 3 години

Има Такива Нещастници

24

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че с това разпределение на патиите в този парламент, е трудно да се излъчи правителство, но какво ще стане ако на следващите избори влязат Обединените Патриоти? Мисля, че ИТН можеха да си изиграят картите по - добре в тази ситуация а и поведението на Слави е много разочароващо. С тези постове в ФВ от тях и с очевидното нежелание да се появи в парламента, па било то и онлайн, ми прилича на двама други политици които народа органично непонася.

23

Майора

преди 3 години

Абе Тошко кого заблуждавате? Нито едно от обещанията не изпълнихте-нито за мажоритарни избори, нито субсидията да е 1 лв, нито депутатите да са 120.Може би искате пълно мнозинство от 240 депутати , няма как да стане! Явно само с чалга и оплюване до никъде не се стига!

22

joe

преди 3 години

Язък, така се надявах да караме всички червени ферарита :-)

21

Анонимен

преди 3 години

Следващата политическа сила ще е Атака. Волен поне е мъжкар

20

2луп

преди 3 години

До шах и матГуби избиратели?!? Как точно? Като спазва обещанията си ли губи избиратели? Не пишете глупости. Избиратели тепърва ще губят герб бсп и ДПС.

19

Анонимен

преди 3 години

Най бързия шах дето сме гледали

18

Шах и Мат

преди 3 години

БАЙ Слави даде КОН за пешка, явно е някаква непозната защита в шахмата, да губиш управленски позиции и избиратели, в Сицилианска защита се правят жертви на фигури за сметка на качество, ПРИ ТЯХ КАЧЕСТВО НЯМА И ВСЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА

17

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

И какъв кабинет да направят? При първият закон, който искат да прокарат в интерес на България ще бъдат бламирани от мафията както днес стана. Няма как да управлява с доказани мафиоти от Герб дпс и БСП. Пак казвам тук вият на умряло само техните фенове. Ние гласоподавателите на ИТН сме щастливи.

16

Анонимен

преди 3 години

до Алкохоликотрано си започнал с ракията, ИНаТ излъгаха най-нагло, защото не е глаДувано за тях да напускат, а да седят в парламента и да приемат закони, да изберат правителство... имай предвид че и в момента УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА БАЦЕ

15

Питам защо

преди 3 години

Ако групата на чалгаря имаха решен капацитет, защо поне не направиха цял кабинет, че поне да видим, да разберем кои според тях стават за тези длъжности в държавата. Сега просто потвърждават, че истинските им намерения са били да се класират в парламента за да играят ролята на задкулисен балансьор, каквито от 30 години са ДПС и да усвояват без да носят отговорност. Ето това е реалното задкулисие.

14

Анонимен

преди 3 години

Направо си е мат на пешката!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Как точно са ги излъгали - кое от казаното по-рано не е спазено?