49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Стефанова е протеже на Божков, той я спонсорира щедро от самото начало.А къде беше тогава държавата. Или Бойко похарчи милиарди, но не намери пари за единственият световен шампион по шах при жените. Или тя трабваше да спре да играе, за да угоди на вас. Добре, че някой е дал пари, за да играе и развива. И кави успехи трябва да има човек, за да коментира и плюе по световен шампион. Колко злоба и простотия има у българина. Всички сме нобелови лауреати.

48

Анонимен

преди 3 години

До 75Кажииииииии мууу уеее!Не се научиха че на някой хора плебса трябва да се КЛАНЯ, като влязат в стаята! Аман от социализъм и демокрация!

47

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите на Божков, вън!

46

стоян

преди 3 години

Аз като ви казвах на протеста, да се събираме и да нападател случайни протестиращи, а в тъмните улички да ги колите... вие не па не.Ми духаме сега всички....Тогава бяха хиляда за трептене. Сега са 17% Ехххх ... тежка ще е, но се налагаааа....

45

Радев ще избере...

преди 3 години

Фигурантът отдавна е избрал парламентарна група да състави правителство, още по време на селските бунтове, които сам организира и ръководи миналата година. Избраната за премиер е приватизаторката на Техноимпекс Нинова. Проблемът, обаче е в това, че враговете на ЕС и НАТО в Европейска България нямат бъдеще, защото Белият дом има други планове за Източна Европа.

44

Анонимен

преди 3 години

42 Борисов подава оставка три пъти и пак го избират. Ще го изберат и на новите избори.

43

Анонимен

преди 3 години

Много съм доволен, как чалгарчето сам си би дузпата от политиката. Само вкара хаос в държавата до лятото.

42

Анонимен

преди 3 години

До 65Брави за което!!!

41

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Мандат приемам-Мандат предавам.Как само се отвори работана мързеливият Президент.Ми така де, поне малко от малко да се избие заплатата от 12 000

40

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа,е че Трифонов е рядко отмъстителен човек.Всичко го прави за лично отмъщение на Борисов!

39

Анонимен

преди 3 години

МНОГО ТРУДНО,ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО Е, КОГАТО ИЗПУСНЕШ ДУХА ОТ БУТИЛКАТА ДА ГО ВЪРНЕШ ОБРАТНО В НЕЯ. ЧАЛГА СЕЯЧИТЕ И КОМПАНИЯ ОТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА ПАРЛАМЕНТА ЩЕ НИ ВКАРАТ В АБСУРД ОТ КОЙТО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО СВЕТЛОТО АБСУРДНО БЪДЕЩЕ.

38

Анонимен

преди 3 години

Тоест връчва мандата на Божков, а той сърдит че не е 1ви го връща! Вече знаем как изглежда Дубайския цирк!

37

Анонимен

преди 3 години

Преходът от бай Тошо продължи повече от 30г.Сега от жипкаджията още толко.

36

Анонимен

преди 3 години

Време е червената шефка г-жа Нинова да поеме кормилото! Нужна е социална справедливост и високи пенсии и заплати! Нещем десен фашизъм!

35

Анонимен

преди 3 години

32 Стефанова е протеже на Божков, той я спонсорира щедро от самото начало. Слави я номинира за премиер срещу пари и обещания за съвместни"бизнес проектите черепа. Руският човек Радев получава втори мандат и избира ЦИК, правомощия на монарх?! според новия закон на Слави чалгаря. Залогът е голям, Божков отървава затвора, а инвалидът Слави чалгаря се трудоустроява до гроб, България става руска провинция, като резултат, а вие, още по-бедни. "За мене беше чест".

34

Анонимен

преди 3 години

До ИСтинатаНищо подобно. Оставка не се подава никога ...когато улицата иска без никакви основания.

33

Анонимен

преди 3 години

Браво на Слави - държи си на думата -никви коалиции с геп,бсп и дпс !а те очакваха ,че и той ще седне с тях на софрата да си делят Милиардите.

32

Анонимен

преди 3 години

Всички са компетентни на тема политика. Кажете как се прави правителстно с 17-18%. И трябва да упранляваш, като се молиш на ДПС, БСП и ГЕРБ. Та те създадоха този модел на управление. Веднага ще ги оплюят, че са се продали. Това е самоубийство. Те ще те закопаят веднага, когато им е удобно. Защо втората партия на изборите да бяга от отговорност, като тя няма стабилно мнозинство. Или като ГЕРБ изимитираха опит за правителство и се скриха, никой не каза нищо. Вие ще разитате ли на ДПС, ГЕРБ и БСП.

31

Анонимен

преди 3 години

Много се кефя как пищят като ощипани моми на мегдана.Нищо не е вечно на този свят.Сайонара комунисти!

30

Слави Трифонов

преди 3 години

Еми какво да направя?Малък ми е.