67

Анонимен

преди 3 години

Сметката ми за ток 2005 г. Е 5 ЛВ. заплатата ми тогава 1400 лв.,Сметката ми за ток СЕГА 45 лв..заплатата ми 2100 лв. Сметката за ток е пораснала около 1000 %,а заплатата ми с 50 %.Сметката за парно през декември 2005 г. 40 лв,сега декември 2020 година 200лв.Цената на парното се е качила с 500 %.Бирата в дискотека през 2005г. 1,5лв до 2 лв. Сега 7- 15 лв. Да давам ли още примери

66

Истукан

преди 3 години

Хората не искат ГЕРБ, те сами се преизбират. Не случайно никой не иска да седне на масата с тях за преговори. Явлението Слави Трифонов показва колко е деградирало обществото. Това е един човек без семейство, който не иска да поеме отговорност да гледа деца и да има жена. Гола глава е и вътре, не само навън. Затова ще върне мандата и няма да поеме никаква отговорност.

65

Аззз

преди 3 години

Абе ай млъквайте вече бе! От всички медии, откакто минаха изборите, само едно се тръби - не е ли герб, ще има предсрочни избори. Не сте само вие под слънцето, и определено не желая очилата мишка за премиер

64

За икон. спор

преди 3 години

Мисля, че нещо ви убягва за да бъдем обективни. От 2000 до 2008-9 икономиката беше в подем в световен мащаб. България беше на тази вълна, беше по-лесно. 2009 финансовата криза започна да се усеща силно и у нас. Немаше как да продължим предишното си развитие. Като цяло, за 20 години постигнахме не малко. А това как феновете на шоуто смятат, че слави щял да ни направи Монако, ще го оставим без коментар. Никога не сме били Монако, нито по байтошово, нито при Бойко, нито ще бъдем при Слави. Наивно е

63

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам колко ще е изб.активност при нови избори,но определено виждам разочарование у хора гласували за " промяна "Все по-често попадам на думите " абе май тея по-не стават и от Бойко ".....Ще видим на къде ще задуха вятъра !Ако ИТН не смени мълчанието си с конструктивни мнения и реалистични ДЕЙСТВИЯ,все си мисля,че ше паднат със 7/8 %.А онея от мутри вън може и да хартисат от парламента !

62

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ПОУМНЕЛИ патриоти /Марешки, Симеонов и Каракачанов/ да се стягат, че ГЕРБ ги чака за коалиция... - 9 процента минимум...

61

хаха

преди 3 години

Ах как боли като се изтърва кокалчето на властта, герберасти на талази пръскат слюнки и сополи...

60

Анонимен

преди 3 години

До 70Следващия парламент ще е още по-шарен. Да не плачете за Слави и да викате къде си Славуц. Хората искат промяна и ще я потърсят, ама не при вас.

59

Анонимен

преди 3 години

До Ами Е, не не са крали хич! А тия пълни чекмеджета са му от заплатата. Борисов просто е много пестелив.

58

Анонимен

преди 3 години

В България по време на Бойко се получи най-голяматанразлика между богати и бедни. Има хора с огромни доходими мнозинство с минимални. Тези с огромните доходи подобряват статистиката.Самомучителите са около 100 000 а те взимат средно чисто 1200 -1400 лв. Моя шеф взима 25 000 лв. А аз 1800 лв.Чатакаш ли за статистиката на Бойко.Средния доход и общите показатели не показват цялата,гледай мнозинството.От 2007г.сме в застой,да има ръст на заплатите, но те едвам покриват инфлацията.

57

Анонимен

преди 3 години

При нови избори,избирателната активност ще е още по ниска,повече от половината народ не гласуват и разбираемо защо!!

56

Анонимен

преди 3 години

И тоя беше господин за 5 дни ,но и славчу показа лъжите си ,ало има др, избори ,ще има 20 депутата )

55

Ами

преди 3 години

До Анонимен 35Не зная, но на пазара едни баби говореха, че са крали!Така разсъждават някои хора!

54

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ГЕРБ нямат алтернатива...

53

Анонимен

преди 3 години

Не е Бойко премиера ,където започна промяната и напредъка.Тя започна през 2000 година.От 2007 година сме в застой. От тогава има само компенсация на инфлацията. Да не говорим за инвестициите от ЕС по време на ГЕРБ.Те бяха стотици милиарди ЕВРА ,които потънала в джобовете на ГЕРБ и ВМРО.

52

До Англия

преди 3 години

Българите нямаме търпение вие, които миете чинии в Англия от 20 г да ни дадете акъл. Дали да гледаме телевизия, какви са шансовете ни, за всичко разчитам на вас. Месията вие ни го натресохте. Но това, че разпускате с песните на куку бенд не значи, че може да ни го натресете, особено когато НЕ живеете тук. Вашите представи за България са от седмицата запой в Слънчака. Пазете си личните карти, идвайте си, когато брането приключи, но ако не живееш поне 6 м тук, не гласувай. Ти нямаш представа. Ок?

51

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Абе Черепа,кога ще разреши на Славчо,да започне да говори?

50

к1

преди 3 години

Дани,Дани, голям пророк се извъди , относно живота на парламента. Още след съобщаване на изборните резултати стана ясно,че този парламент ще работи не повече от 4-ри месеца, колкото да приеме нов изборен кодекс , да смени ЦИК и преброителя. Конфигурацията е такава. А изявлението ти , че и враговете сядали на масата на преговори - вярно , но за да се подпише капитулация. Много късно се преориентира към ГЕРБ момче и обикновенно последните присламчили се ще оберете негативите.

49

Знае се!

преди 3 години

ГЕРБ не са само врагове на България! ГЕРБ са убийци на всичко българско!

48

Глад за старците

преди 3 години

Вчера срещнах г-н Георги Ганев - новия председател на бюджетната комисия на НС.Питах го защо пенсионерите с 300 лв пенсия няма да вземат еднократна добавка от 120 лв за храна, а тези с 300 лв и една стотинка ще вземат.Отговорът беше - Запознат съм с проблема, но не ме е еня!Изводите всеки да си ги направи сам!