204

Анонимен

преди 3 години

30 години в топ две на оправляващите партии (милярди похарчени да се направят спортни площадки на села с 10-15 души население), а 1лв. не отделихте за Бузлуджа. Сега един архитектурен паметник се руши.

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240Кои са тия 2/3ти? Пак ли ще фантазираме?

202

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът е най-добрия строй,2/3 от света те гледат с неразбиране и бързо нарастващо раздразнение.

201

Шефа

преди 3 години

Нинова , не разбрахте ли , че Слави чака подкрепа от ГЕРБ и ДПС?Подкрепата ще му бъде осигурена от истинското статукво , а не от ярка и принципна опозиция като БСП!Просто , както е казал Наполеон - във високите сгради , най-зле е мебелиран последния етаж!Отговори си на въпроса Дългия Слави къде е най-зле!

200

Аман от тая

преди 3 години

Щом и баш куманистина Борисов след толкова грабеж и геноцид не успя да я качи на власт Народа не е толкова глупав другари куманисте!

199

Анонимен

преди 3 години

Давай, Корни!

198

Анонимен

преди 3 години

Гледайки Корнела, па се сетих нещо-ко стаа с майката на нацията Цура Цъцура? Певицата и композиторката на цъфнал герб? Скри се вдън гори тилилейски, през 9 земи в 10-та? А партизанската внучка лила павлова? А Фидосова? Много ли се издъниха? Повече от допустимото?

197

Пилето

преди 3 години

Точно защото Слави не е бил на протестите е 2-ра партия.Протестърите са глуповати и необразовани, освен, че бяха смешно малобройни.

196

Анонимен

преди 3 години

Не понасям борето, ама и ти, бе ниноваааа....ега ти политиците имаме

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235Защо не, ще замени Бокича като клоун, харесвам избора :)) Моя избор е Тошко, не го харесвах, ама като взе да реже крайници прогледнах с друго око :))

194

Анонимен

преди 3 години

Простото множество знае само да слуша и повтаря тъпите въпроси на тъпите си вождове - "някой видал ли е еди кой си ?", " някой чул ли е програмата на еди коя си партия ?", "защо мълчи еди кой си и се крие ?", но никой не помисли това което чува дали не е умишлено изказано за да създаде конфликти между хората ? Ако имаше поне малко мозък в тъ'пите тикви на пал'ячовците които само слушат и повтарят живота ни би бил много по-добър, защото мнозинството е само клоуни и овце !

193

Анонимен

преди 3 години

От Учин дол предлагаме : Краси Радков - Премиер , Ванката - Президент ! И те така ...

192

Анонимен

преди 3 години

Никой не е виждал Славуца Чалгаря на живо от месеци. Дали вече е от живите мъртви???

191

Капиталист

преди 3 години

Капитализмът е най-добрия строй, но комyндeтaтa разделят българския народ и му пречат да се развива!

190

Ристо Божковия

преди 3 години

Много са смешни наивниците, които гласуват за Слави Мултитрупа Чалгар, Костовите крадливци приватизатори, като Наско ГНОМА и франкенщайна - корумпирани комунистки + костови лоени многознайковци!!! Ако си мислите, че тия няма да правят корупционни сделки, присвоявания и лобистки закони - значи сте МНОГО ГЛУП*ВИЧКИ :DОт толкова години "ПРЕХОД" - само една партия прави ВИДИМА промяна!!! Всички крадът, въпроса е и да правят нещо!!! Възродения МУЛТИГРУП ли ще направи нещо за хората ХАХАХАХА

189

Анонимен

преди 3 години

'' Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите? ''................Въпроса е - някой виждал ли е Слави Трифонов въобще ?

188

Анонимен

преди 3 години

Българинът е най-до'лната овца която може да се създаде ! Разделен е от ком'ундет'ата на партии и само се бие в гърдите, че е патриот, а е зае'бал Родина и се бори за властта на неговата партия ! Ей овце ниокога няма да се оправите Бог ви е отредил мизерия на мозъците и самоунищожение щом партиите са ви по-важни от Родината ! Затова има България толкова емигранти, защото никой разумен не иска да живее заедно с невежо множество което да му определя живота !

187

бай Тошко

преди 3 години

Вкусни ли са бананите?

186

Анонимен

преди 3 години

Нинова е опитен играч! Трябва точно да се прочете какво е написала. Твърдението, че БСП е била извън протестите очевидно не вярно. БСП през цялото време се пазеше да не бъде обвинена, че яхва протестите. БСП присъстваше без да се афишира. Още от началото тя обяви че подкрепата на БСП за кабинет не е безусловна. Тя ще бъде по политики и цели. Глупаво е да се очаква, че БСП ще пее стройно и винаги "за" без да има свое мнение и виждане! Другото е обезличаване на която и да е партия!

185

Що....

преди 3 години

... а нима сега някой е виждал Слави в НС? Изобщо някой виждал ли е Слави на друго място, освен в телевизора?