183

Анонимен

преди 3 години

България - член на ЕС и НАТО...

182

До176

преди 3 години

Много ти е къса паметта.сега славчо-*** ото ще ти я опресни

181

До176

преди 3 години

Марш при чалгаря бе тр ол

180

До180

преди 3 години

Марш към затвора тогава

179

1990г.

преди 3 години

аз си спомням митингите радостни хора вдигащи ръка с два пръста изпънати (демокрация) сега тези пръсти ги пъхнете у г,ъ,зо скоро и без дрехи ще ходите нали само калинки си избирате

178

Анонимен

преди 3 години

Дайте й на жената 3 щ.долара месечно пенсия и тогава проведете разговора. След "успешен" мандат на социалистите под мъдрото ръководства на Жан Виденов и световно известния професор ро икономика Румен Гечев пенсионерите се радваха на такива пенсии.

177

Хаха

преди 3 години

До Христо3000 не ти стигат за храна? Драхти и храната, майна. Е не може на обяд все хайвер от белуга, пробвай да икономисаш и от трофеите.

176

Анонимен

преди 3 години

според мен и за сметките не стигат, храната все пак не може без нея. но дрехите наистина остават на доста заден план. добре че има добре хора които си разчистват старите дрехи

175

Анонимен

преди 3 години

По данни на НСИ разходите за храна са се увеличили с над 2% в сравнение с миналата година.Онзи ден имаше статия тук, че по данни на НСИ, хранителните продукти са поскъпнали с около 10% по време на пандемията.Ми аз така го разбирам - народа гладува. Вече и за храна няма пари. Цените са с 10% нагоре а народа от тия 10, покрива 2%.НАРОДА ГЛАДУВА, засрамете се, политиците с по 10-15 000 заплати. Засрамете се веднага.

174

Анонимен

преди 3 години

здрави. Продължавам да работя и до сега. Нямам пропуснат месец. Работя като доброволец в болница в провинцията.Призоваха ме и постъпих в критичен момент, когато имаше много болни и персонал в карантина.За съжаление разбрах, че много трудно някой, който е работил извън България може да се адаптира и работи в колектив в собствената си страна. Причините оставам да разгадаете вие!Едно разбрах-колкото и да са парите, българина пак ще клинчи!В Гърция от починалия дават на ост.жив 80%, тук 26%.ЗАЩО?

173

До Дядо на село

преди 3 години

Тук някой писа нещо за *** и отговорност. Добре е всеки *** да го прочете. Не се опитвай да подражаваш на Нострадамус. Нямаш тази дарба. Но за едно си прав - добре е да се възстанови българското село. Но по твоите причини и намеци. Да копаме можем ,работа не ни плаши. Ама при тез магистрали да ни качваш на каруци?!!! Стига си плакал за Бате!!!

172

Анонимен

преди 3 години

Ми попитайте потриотчетата нали те се биха в гърдите че вдигнали пенсиите на 300 лв )

171

Анонимен

преди 3 години

Тролчета скоро и с вас ще се заемат,чакайте си реда.Ще има и за вас съд и справедливост.

170

Анонимен

преди 3 години

терминал 2-все пак детето ми трябваше да завърши, а парите не стигаха, предприятията "Се" фалираха! И така до 2020 год.в Атина, и слава Богу. Когато България си затвори вратите на заводите и предприятията пред мен, чуждата държава ме прие и ми помогна.Вече съм пенсионер. За 27 години стаж в България-138 лв.пенсия, за 7.5 години в Гърция-80 евро. За нещастие съпругът ми почина с 43 год.стаж и една година преди пенсия, и от него ми отпуснаха 115 лв.Слава на Бога-много работа-нищо пари!Да сме

169

пенсия

преди 3 години

До АнонименАбе инженере ти не виждаш ли,че става въпрос за стаж 44г и 9месеца това го пише в решение то ми от НОИ. И този стаж повечето е до 1990г.

168

Пак послъгваме?!

преди 3 години

Всеки който сложиш да управляваш ,ще се справи по-добре от ГЕРБ и ВМРОДа бе да - нали преди управляваше БСП и направи заплатите по 10 $ !

167

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има закон за ***. Ако получава пари за това което пише в Интернет и е в полза на партия да е подсъдим ,като глобата да е равна на поне 30 000 лв. И затвор от 3 години.

166

Анонимен

преди 3 години

Всеки който сложиш да управляваш ,ще се справи по-добре от ГЕРБ и ВМРО заедно,стига да не е корумпиран и да не влиза в управление само за личен интерес. Ако власта направи така законите да се спазват,да няма корупция инпрестъпност,живота ще потъргне в много добра посока,а и политиците ще могат да се облагодетелстват.Ако вдигнат стандарта и техните заплати ще се вдигнат и ще живеят добре само със заплатите.

165

Анонимен

преди 3 години

тара на трите общежития. Опитах се да попитам за моите 45лв, но "ако ми изнасяло"!? Попитах защо се краде толкова много и ме направиха управител на фирмен магазин/разбирате защо/. Работа от 9 до 21часа, за да изпълня три плана, и взема 300 лв.заплата.На едно събрание направих възражение.При план 20000, правех 60000 оборот, но не получавах 450лв, а 300- Отново "ако ти изнася". И така 91-ва година закриха всичко и останах без работа. Осем години се "борих"в България и 1999 си "бих камшика", и на

164

Да са ни честити

преди 3 години

Гладът идва - през зимата с тез хубостници в парламента ще се молите за 300 лв (150? ) месечно - едно време след тяхното управление 1997 хората живееха с по 5 $ месечно !