149

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ имаше:Десет години.Три кабинета. Всички институции.Подкрепата на Брюксел и Вашингтон. И не успя да осъди никой.Сега ни обясняват как сме заобиколени от крадци. Уникални, уникални :)))))

148

Анонимен

преди 3 години

"ЕС няма да даде пари на екстремистки, руско, агресивно и реваншистко правителство"-- това е една от опорните точкина гербавите ***. Не е прочелдаже статията, в нея пише другинеща.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150"приятел, да квалифицираш хора по това каква специфика в говора имат е признак на първосигналност, лошо възпитание и меко казано простащинна. На тая жена и на малкия тръст не можеш да се мериш"Интересно, аз същото ви го казвах много пъти за Бойко за едно нещо извадено от контекст (че КАТО МАЛЪК от ВСИЧКИ КНИГИ най-любима му е била Винету) и че трябва да се гледа какво работи, но не...Значи можело да сте нормални ..... обаче само когато ви изнася.Затова ще сме така. ***

146

БЕН

преди 3 години

Гладният и зъл човек ,облечен с власт се преобразява във вълк.Новите депутати ,от сега потриват ръце за хубава част от еврофондовете. На слука новобогаташи самочувствието ви ,от сега се вдига до смели висоти.

145

Анонимен

преди 3 години

Нали Джипко щеше да разследва приватизацията бе, смотльовци? Що не я разследва? Техноимпексова, Ореха, пък и не само те, яко са бъркали в кацата. Какво стана, разследваха ли поне някой, па дори и социалист? Десет години имаха и цялата власт беше тяхна.

144

Анонимен

преди 3 години

.......С голям мъка слушах новата прецедатешка на народното събрание , много трудно ми беше .приятел, да квалифицираш хора по това каква специфика в говора имат е признак на първосигналност, лошо възпитание и меко казано простащинна. На тая жена и на малкия тръст не можеш да се мериш. Ама знаем ви ние сте уникални, чудно на Любчо Дилов синковеца как му разбираш на брътвежите, да те питам в твой стил.

143

Анонимен

преди 3 години

10-12 милиарда са джобни пари за БСП.Затова не ги искат.:))))))

142

Анонимен

преди 3 години

Неговата съпруга имаше фирма за внос на медицинска апаратура,която се "обмитяваше" от митницата,ръководена от министъра на финансите.Тези неща дори ти ги знаеш, нооооо... Ореха, вместо в затвора, си е по магазините. :))) И това след още две герберски правителства. Сам се закопа, не знам дали го разбираш.

141

Анонимен

преди 3 години

С тези "депутати" koмплексари и реваншисти е нормално да не получим нищо от Европа.

140

Ууууу

преди 3 години

Абе, извикайте Батко, той ще ви ги осигури, ей сега ще видите що е инфлация и високи цени, ще ревете за Бойко, не че съм му фен и е много "стока", но за такъв народ, такъв управник подхожда. Айде доведете Слави да ви договори парите сега..... .

139

До 114

преди 3 години

Малка подробност ,тази книга я е прочел като дете ! А само живял ,видял и преживял човек,а не невръстен пубер! може да направи обективно сравнение кой премиер след 89та,от Луканов през умният Виденов,царя та до днес какво е сторил за България. Не е въпрос да харесваш ,а да оценяваш стореното!Ако си на 20-35 години няма как да го знаеш и разбереш.. ,,Не е важно какъв цвят е котката,важното е да лови мишки"е казал мъдър китаец!.

138

Анонимен

преди 3 години

Бай Баяни,Толкова ти е и акъла. Ако твоят идол не се беше скарал с дубайския мафиот, още щеше да си е рахат. Просто много искам да видя какво ще стане с Борисов, ако не е на власт. И дали ще може да ходи без охрана.

137

Анонимен

преди 3 години

"От ГЕРБ все пак попитаха не е ли редно да му се даде думата, но председателстващата Татяна Дончева каза, че редът му е минал и точката е приключила."АахаххахахахаххааТъъпи комунисти.

136

Анонимен

преди 3 години

Световно мнение:-"българите са стадо от овце, щом са избрали един пожарникар който не обичал да чете книги да ги управлява"! Ами прав е светът, но все пак тук-там се среща и някой "по-начетен"......

135

Каун Грипенов

преди 3 години

"Нормално,това не било ***." Този като слухтел на слушалките, не чул много добре *** ,то било "проста кюстендилска п-ка".

134

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за 12 милиарда, когато най-важното е сестра Галева да отмъсти на Бойко, защото нали сме 'мутри вън' После може да покани братя Галеви за министри, но те са добри мутри, наши мутри

133

Анонимен

преди 3 години

Направи ли Трифонов правителство на първата седмица очаквайте провокация и начало наплатени гробарски протести. Те само така знаят. Не са ли на власт да предизвикват хаос. Това е копие на национал социализма в Германия края на 20 те и началото на 30 те. Обвързване на едрия капитал със шпиц командите на Хитлер. Борисооффф се изживява на фюрера на българите само той можел да ги управляваей това с Хитлер много ми допадна, да не се окаже че Бокича е чел и втора книга Mein Kampf .

132

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикЗащо при ГЕРБ останахме най-бедната и корумпирана държава в ЕС. И за 10 год. при Борисов, Румъния ни задмина и не можем и да мечтаем да ги стигнем. При великият Борисов - минимална работна заплата - 650лв., чисто около 520 лв.- средна заплата - 1500лв., след увеличението на държавните служители с 30%. Чисто остават 1200лв.- средна пенсия - 440лв. и 700 000 души с минимална от 250лв. Много си нагъл нагъл и арогантен. Или като повториш едно нещо 100 пъти и то става истина.

131

ИДЕ ЛИ?

преди 3 години

ще дойде БОРИСОВ 4, спете спокойно

130

Анонимен

преди 3 години

Да, ЕС няма да даде пари на екстремистки, руско, агресивно и реваншистко правителство.