26

Анонимен

преди 3 години

Бойко освободи ли чекмеджето?

25

Мутри Вън!

преди 3 години

Мая Манолова и адвокат Хаджигенов ще предложат свикването на "Народен Съд"Който да издаде заслужена присъда на сваления диктатор Бойко Борисов и цялото му обкръжение!!

24

Б. Борисов

преди 3 години

Ей сега, .... веднага !Ако Сестра Галева иска да я обгрижа - да ме покани на вечеря !

23

Калеко Алеко

преди 3 години

В петък Борисов ще си го премести в другия ... Такива като Мая дето изземват функциите на следствието, съдът и прокураторута стават най-вече за кондуктури във влака София-Варна, в който беше прехвърлила офисът си докато се изживяваше като омбудсМая ... !!!

22

Анонимен

преди 3 години

До КОЛЕВИ КОЙ е по-голям от парламента в една парламентарна република?Явно 10-то урпавление на хунтата е объркало понятията ви за малко, голямо и т.н.Борисов на килимчето и без джипката в НС, освен ако не излъже и не се разболее завалията, като нищо ще се скрие отново.

21

До Sofeto

преди 3 години

Настоящето е, че се губят едни пари в хазната и заради това народа ще гладува - ще е добре да се знае къде точно ги е усвоил Борисов - на всички да им стане ясно, заради кого ще теглят сега, да видим дали ще гласуват пак някога за ГЕрб.

20

МУТРИТЕ в парламента

преди 3 години

Мутри вън - за да вкараме в парламента бивши червени мутреси от БСП. Хаджигенов - адвокат на КТБ, Татяна - на Мултигруп и сателитите и , а за сестра Галева всички знаят. На митингите на площада бяха представяни млади хора които бяха дошли от чужбина, където Николай Хаджигенов и Бабикян постоянно говореха, че искат да дадат път на младите които не са от статуквото. Лъжа, Лъжа и пак Лъжа само и само самите те да се докопат до власт и далавери.... Жалко за тези хора и наивници които им повярваха !

19

да

преди 3 години

да дойде

18

Анонимен

преди 3 години

Тиквата бяга като дявол от тамян от парламента и може да бъде докаран там само с белезници.

17

Teрминатор

преди 3 години

MaяМа, Корни и леля Татяна са мокри от кеф сигурно

16

Анонимен

преди 3 години

Борисов няма а отиде в тоя змиярник не защото го е страх, а защото е погнусен от лъжите по негов адрес.

15

sofeto

преди 3 години

А да се средоточат върху настоящето и близко бъдеще.... явно са "до под крушата" новите дупетати!

14

НАГЛОСТ !!!

преди 3 години

Мутра Манолова май е забравила кои братя я хранеха дълго време!

13

Анонимен

преди 3 години

Утре ще бъде голямо шоу във и пред парламента

12

до 5

преди 3 години

Ох ти да не си свидетел на борисов или там някакъв негов поклонник. Да не си му спал в доманите... От къде таква любов към Божеството Борисов... Мутра перестъпник, лъжец, ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА, но какво да се прави вероизповеданията по конституция са право и свобода... жив и здрав приятелю...

11

Баче Кико

преди 3 години

Губят се едни 5-6 милиарда от държавния резерв - може би Боцко знае къде са?

10

Анонимен

преди 3 години

Леле на всеки шут в тая държава мечтата му е Борисов да му се обяснява. Корнелия горката само това и беше репертоара и бляна, сега и тези.

9

БСП

преди 3 години

Оставка! Съд! Затвор!!Това е бъдещето за диктатора Борисов!!Днес оставката му стана факт. Скоро и другите неща ще се случат.Демокрацията се завърна в България

8

Анонимен

преди 3 години

Тия по инерция ще си плюят по ГЕРБ и Бойко само че в парламента. Дали ще се осъзнаят че вече те са управляващото мнозинство

7

КОЛЕВ

преди 3 години

Много са малки и нищожни в сравнение с Борисов, за да му дават заповеди!