125

Дядо Стефчо

преди 3 години

Под идеите дупките ли има предвид?

124

Анонимен

преди 3 години

До115И риба, и риба, забравих тиквите, доматите и яйцата....

123

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли съм завършил първи клас в България :))) Нали не могат да съставят правителство без двата клонинга на БКП, тоест другарката Нинова ще е в управлението :))) Бабикян ако има предвид момчето от Кеймбридж, отказа се, не иска да му се изльопат на главата, прекалено интелигентен е за бг политиката :))

122

Гражданин9999

преди 3 години

Прав е, не е първият случай, в който шоумен влиза в политиката. Всички знаем в какво се превърна Тръмп като стана президент и колко добре се справя Зеленски в Украйна. Единият почти направи геноцид над населението си, като им каза, че Коронавируса е само мит 3 месеца, след като всички други вече бяха взели мерки по света, а другият се продаде на първият и ще вкара страната си във военен конфликт с Русия съвсем скоро. Какво ли ще направи Слави с България ? :) Ще гледаме Шоуто на Слави 24/7 вече

121

Гост

преди 3 години

Няма как да му си вземат изказванията на сериозно, нали бяха само граждани, които няма да участват в политиката. Както пишат по време на протеста. Единствената цел беше да излъжат хората, за да влязат във властта. Неспособни сами да си изкарват парите.

120

Анонимен

преди 3 години

"налучкваме идеите"... Е те не трябваше ли да имат предварителни програми и сега само да ги сравняват и обсъждат?

119

Ние сме м/у 2

преди 3 години

империи - руската и турската.За добро или лошо, те и сега се месят, мноого се месят в страната ни.Това за `независима политика` неутралитет като швейцарския са неприложими неща в България !Обаче може да се поучим от хитрите гърци, дето играят номерца и чак британците избягаха от еврейския съюз, заради такива като тях.Можем да се поучим, можехме още преди време...но простото племе е обречено на тежка съдба !

118

Анонимен

преди 3 години

Има много сериозно сходство по огромна част от идеите.нормално, нали Черепа ви плаща на всичките.

117

Анонимен

преди 3 години

Няма как ГЕРБ да имат повече гласове, ако има нови избори. В най-лошия случай ще са с 3-4% надолу, в най-добрия ще са с 10% надолу.Много хора видяха че модела на Тиквю се пропука и няма да гласуват за него. Така че бляновете на троловете за по-високи проценти на шайката е абсолютен мираж.

116

Комунист идеалист

преди 3 години

Гербаразите да си обършат устите от плювнкинте.Ето ви салфетка .Моля заповядайте.

115

Анонимен

преди 3 години

Манолова и Дончева е бяха ли от БСП навремрто.Тоест Мутри вън би трябвало да се явява втори отбор на БСП даже по силен че *** преди беше с Костов.Нещо като Лудогорец 2 да е втори отбор на Лудогорец в Б група.

114

до 1 1 9

преди 3 години

Радев заради него пусна Вето на закона за фалшиви новини. Този търmей арменски е ясен на ГДБОП и на ДАНС. Но Радев сложи ръка на закона за фалшивите новини защото без фалшиви новини не могат да бутнат Борисов. И въпреки фалшивите новини на Бабикян пак не могат. На лъжата краката са къси. На Бабикян краката стават все по- къси. Скоро ше лази лъжливасат сврака с двата къси крака.

113

Гошо

преди 3 години

Леле !! Като го гледам този *** от снимката все едно че е член на хамалската бригада моем да носим ! Нищо ама нищо добро май не я чака България !!!

112

Реалист

преди 3 години

След два-три месеца, ако има нови избори (което е най-вероятният сценарий), вие от "Из.сери.бг.Мутри вътре" сте аут. А ГЕРБ ще има още повече гласове. Защото ще стане ясно, че другите за нищо не стават.

111

Анонимен

преди 3 години

Божков му е казано от Борисов и Пеевски и Гешев да отива в Дубай и да почва да плюе по тях за да осъди България в Страсбург и ще я осъди и ще вземе 3 милиарда на гърба на народа ,и след това да си ги поделят 4римата и всичко е точно ама вие *** си мислите че те са врагове ,а всъщност са едно цяло и всичко е нагласено народе народе отвори си очите ,божков и Борисов си въртят далавери от както Борисов е на власт затова и 4мата трябва да бъдат вкарани в затвора.

110

Кои са честните

преди 3 години

Наглост бабикянова - поддържа саит за фалшиви новини. Този отдавна трябваше да е в затвора. мая - кудкудяка като кокошка, Хаджигенов - готов бил да се жертва за министър, Дончева - адвокат на мафиоти, Нинова- приватизатор, Р. Овч - най-лошите договори

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Слави не го мислете той няма необходимост от пари и слава има достатъчно.значи сега Славиту може да се ocepe малко-много, няма да му се развали образа!

108

Анонимен

преди 3 години

Гьобелс министър на пропагандата

107

Въпрос

преди 3 години

А бесилки, ковчези и черни чували за трупове ще носите ли в парламента. Ще им режеш ли свинските уши. Шоуто трябва да продължи

106

Анонимен

преди 3 години

Избрали са ви една шепа народ. Останалата част от народа ви мразим и в червата. Проклети да сте!