70

Анонимен

преди 3 години

До БОЙКОВЪ БОРИСОВЪДобре ли сте?

69

Анонимен

преди 3 години

Абе нали вчера и днес не се прави предизборна кампания, тоя депутат и Нинова какво постоянно ги показвате да плюят конкуренцията?

68

Анонимен

преди 3 години

Животът е прекрасен! Ако не си спомняш миналото.

67

Наесен

преди 3 години

Радев, изборите ще са наесен. За тях трябва да мислиш!

66

Смешната демокрация

преди 3 години

Защо е забранено да се обявяват междинни резултати? Нали е демокрация? Не виждате ли, че ви правят на маймyни! Все едно мачовете и всички спортни състезания да се провеждат без публика, и резултата да се обявява накрая.

65

Анонимен

преди 3 години

Румене, Радеве-Знам какво направи миналото лято.

64

Анонимен

преди 3 години

И да ругаете срещу ББ ще видите коалиция между ДБ и БСП след изборите.Корнелия Н.винаги е била човек на Костов. Тя се огради със свои хора и БСП е совака за Костовисти.Финтът с Христо Иванов, който скри ДСБ зад ДБ, е брилянтен финт.Няма да ви е лесно да си продадете работната ръка след изборите, но пък всичко друго сгодно за продаване, ще бъде продадено-Най-вече находищата нсзлато, които се копаят по откраднатите карти от МГИ и земята.Ще си търсите работа и в Румъния.

63

Анонимен

преди 3 години

Джипът на Борисов - 27.8 %Ладата на Нинова - 19.2 %Автобусът на Карадайъ - 10.8 % Кадилакът на Каракачанов - 4.1%*%Хамърът на Слави - 11.9%Бентлито на Марешки и Симеонов - 2.9%Тротинетката на Костов - 6.9%Влакът на Мая- 5.4%

62

нн

преди 3 години

" Иначе изборите, разбира се, трябваше да бъдат много по-рано - още миналата година. " Много го боли че неговата не стана, падане на Правителството, служебен кабинет назначен от него, предсрочни избори и заедно с Нинова манипулиране на хората и евентуална победа на БСП. Отвратително.

61

Анонимен

преди 3 години

ГЕРН ще минат 30те процента.

60

Калеко Алеко

преди 3 години

Миналата година още не беше изтекъл мандата на легитимното правителство в Парламентарната ни република, а сегашната дата я определи Самият преЦедент или по точно Резидент и явно се притеснява че Народът вече изтрезня от шльокавицата която му поднесоха тези от уличната хунта под вдигнатия юмрук на фигуранта ... !!!

59

Анонимен

преди 3 години

Миналата година си е минала година. Радев гледа назад. Борисов гледа напред.Сега разбирате ли каква беше онази снимка Борисов в цял ръст загледан в далечината напред?

58

Безсрамно

преди 3 години

Може би щеше да каже на вирука да си ходи,ако бяха миналата година изборите.Тоя човек съвсем се забрави,но и историята ще го забрави бързо.Още тази година!

57

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Добре ли сте?

56

Анонимен

преди 3 години

Цирк и половина!Изборите трябвало да са " миналата " година ,че да ни" спасят "Черепа,Общата,Чалгаря татуиран ам блок,Вещерките,,Бабикяна мазния и подобни от.репки от ***.лука,най вече с " икономически" и," здравни "мерки с горене на маски,мизерии_но винаги в полза *** кукловодите, връщане на талониядата и увеличане на милиардите на Дубайски.

55

Спомени

преди 3 години

Минаха точно 20 години от както гласувахме за царя...Тогава не съществуваше ГЕРБ, нямаше форуми по които да се дърлим, а царя отвя разни СДС - та и БСП - та, но и той ни излъга...А аз бях съвсем млад и с първата си голяма любов... Днес даже не я знам къде е и с какво се занимава... Както и царя...Невероятно бързо лети времето

54

Монката

преди 3 години

След 5г. в президентството, фигуранта на божков доказа,че фуражката и безплатната столска храна не прощават

53

Ф.С.В.

преди 3 години

На Радев вторият мандат е "Железен": не го мислете!!

52

;)

преди 3 години

Това изказване освен популистко е и вулгар.но! Не се зайгравай с паметта на починалите. Как смяташе да спасиш животите, до Шипка на джогинг ли шеше да ги водиш?

51

Анонимен

преди 3 години

Изборите за президент трябваше да са днес. Две в едно. Да не се харчат още 150 милиона лева наесен. Още днес трябваше да теглим чертата на президента и да видим Кой ? Кой ? Кой може да говори от името на народа? Приземяване...........Приземяване............Приземяване.................