195

Анонимен

преди 3 години

Повече душмани означава и повече проблеми и повече ранно пенсиониране на гърба на народа. В Грузия като ги сменяха дълго време нямаше полиция и съответно нямаше проблеми ,корупция и службогонство. Бил дрогиран казват щото няма кво да кажат. Ченгелите са най големите лъжци в държавата. Като трябва да си намерят оправдание а нямат излизат с номера ама той е наркоман. В казармата така говориха след като се самоуби едно момче а всички знаехме че не е наркоман ;) Трябва да се смени властта.

194

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ, ЧЕ Е СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ!)!! :DПРЕСТЪПНИЯ ГЕРБ АКО НЕ ВИ ИЗМАМИ И ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е ГЕРБ!!!

193

До 198

преди 3 години

И ти ли ще кажеш кой какво заслужава ?? *** ! Квото пише У законо това.

192

Анонимен

преди 3 години

Аз бях свидетел на проишествието,този бо.лук мина на червено до магазин Изток,и хората пресичаха,голям късмет че не уби някой.Боя му е малко

191

Анонимен

преди 3 години

В САЩ такива като този престъпник по случайност ги отстрелват. Този е направо късметлия.

190

Анонимен

преди 3 години

Не е редно да се бие неутрализиран с белезници. Докато го закопчеят и ако се съпротивлява да , но след това е гавра и незаконно. Този по принцип не е трябвало да бъде на свобода отдавна, така нямаше да се стигне до тази ситуация.Разбиераемо е толкова много хора да се радват, като видят някакъв побой над някой рецивидист все едно се е оправило цялото беззаконие в държават, но в реалност полицаите най - вероятно престъпват законните си права, като нанасят побой над неотрализиран.

189

Ннн

преди 3 години

Сега го пускат залади този запис и той ги съди в стразбург. Тогава от данаците ни ще му платят ха ха

188

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да снимате и публикувате такива видеа. Ще стигне до брюкселските *** и Страсбург и после пак дела ще плащаме. Оставяйте ги да си ги бият извън кадър.

187

Анонимен

преди 3 години

209 лошото е, че заради боя сега ще се измъкне.Ако го бяха задържали според правилата можеше да търка нара дълги години.

186

бойдопосиранье

преди 3 години

До КалвинА бе,едеот джендърски,ти изобщо чуваш ли се какви ги дрънкаш!?

185

Анонимен

преди 3 години

Защитниците на този престъпник не виждат ли, че дори хванат продължава да се съпротивлява. Трябваше полицаите да станат четирима за да се укроти. Аз съм бивш полицай и разбирам тия работи. Пияни и дрогирани яростно се съпротивляват дори и с белезници - мятат се, ритат , хапят, плюят , храчат, псуват, заплашват и т.н. В такива случаи въздействието продължава до пълното усмиряване на престъпника. Това видео е снимано от 100 метра и не показва действителността. Полицаите са прави в действията си.

184

Анонимен

преди 3 години

Къде е подписката в защита на полицаите!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Да ви пикая на *** закони -защитаващи престъпниците.Затова искаме вън от ЕС. И не ми излизайте с : "И ти може да си на негово място" .Аз не мога да съм на негово място.Ако някой от вас се поставя на негово място (бития престъпник) , и той е за бой.

182

Ха-ха

преди 3 години

Да видиш колко им е акъла и подготовката на "органите". Можеше да си го закарат в управлението или другаде и да си го бият и ... Каквото си поискат. Ама като си първосигнален

181

Анонимен

преди 3 години

Супер да го налагат , а ако беше убил някой, ваш близък дали нямаше да го биете? Хайде стига сте го защитавали това нищоже.. ство. Лошото е че са го снимали, на мен също би ми прекипяло от такъв изр..од, а в пълно с такива.

180

Галин

преди 3 години

е така е до като има такива мъъърши като вас медийте с термин "полицайско насилие" ви пожелавам само катастрофи и убити познати....тоя е за разстрел, че не заслужава и в затвора да го издържаме...

179

Ботляк

преди 3 години

Все още имало истински ченгета, ама не е трябвало да го правят публично.

178

Анонимен

преди 3 години

Някой писа ,че бил на хероин! Ако това е вярно не виждам как е възможно този човек да кара със сто и петдесет в това състояние!

177

АнонимеН

преди 3 години

МЯСТОТО НА СЛУЖИТЕЛЕНИ НА БЕЗРЕДИЕТО Е В ЗАТВОРА И ТО МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!

176

Анонимен

преди 3 години

Ти къде видя съпротива бе ***. Престъпника е с белезници на ръце и двамата полицаи го водят спокойно , а бияча тича след тях с палка да си избие комплексите върху беззащитен. Съд за такива "полицаи"- мутри.