17

Анонимен

преди 3 години

Че то в България има ли музиканти ? Нали боко тиквата ги уби ? Само чалга певички има .

16

Музикант

преди 3 години

А велики ,гениални музиканти , преди са умирали в бедност и нищета ! С какво днешните чалгаджийки са по-велики и гениални ? Само в България простакът е велик и гениален !

15

Алек

преди 3 години

Как не ви е срам мръсни ***,тия пари да ги дадат на пенсионерите а не за купуване на гласове

14

ТемеРут

преди 3 години

Песен на Рут не съм чул досега. В подлезите ли пее?

13

Бау

преди 3 години

музикантите пострадаха доста от кризата. Ако са нямали спестявания се е получило много неприятно. Лично аз нямам против да ги подпомогнат.

12

Анонимен

преди 3 години

Ейййй,тая голяма певица била.Та даже издействала на гилдията по 5 бона.Сядам да пиша отворено писмо до Боко,белким и мен ме огрее.Сега вожда дава мило и драго/без чекмеджето,де/,само и само да го изберете отново.А след изборите ще си ги вземе.Ако го изберете,де.

11

Анонимен

преди 3 години

Рут Колева като е на свободна практика защо проси от премиера? Пет минимални работни заплате, ах колко трогателно. Нали е на свободна практика, каква е тази свобода когато просиш за 5 минимални работни заплати.

10

Мейстър Емон

преди 3 години

Темерут не обиждаше ли Тиквата постоянно? Сега му реве за пари, а той Меката Мария ще и плаща и на другите хоби артистчета от нашите данъци. Аман! А какво става с цялата конфискувана техника за криптоминьорство? Тя струва милиони. А десетте милиярда по днешна цена биткойни, които Гешев иззе? Къде са?

9

111

преди 3 години

Каква е тая Рут Колева та Боко се среща с нея? Какви музаканти са тези? Извратеняци слугуващи на Сатанистите. За какво ще им плащат? Да си изкарат парите сами. Или им плащат за пропаганда за развращаване на младежта. Извратен свят.

8

Анонимен

преди 3 години

Да идат в болниците да поработят срещу тия пари и да им дадат за работа на първа линия, а не милостиня.

7

Баче Кико

преди 3 години

Удри по тиквата.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо другите съсловия се дисктиминират и само на музикантите се дават? Какъв принос имат музикантите повече от другите за обществото, освен че опростачват населението?

5

Смях

преди 3 години

При следващ мандат щял да изпълни исканията на безделниците!? Аре сега всичкото музикант на "свободна практика", укриващи данъци им напълнете гушите и им обещайте каквото трябва, за да ви подкрепят на изборите...

4

Факт

преди 3 години

Поредно доказателство, че Баце разбира само от сопата. Рут мо я показа и той веднага обеща пачките.

3

Шлосер

преди 3 години

А за шлосерите и оксиженистите колко заплати ще има?

2

Анонимен

преди 3 години

Коя е Рут Колева?

1

Анонимен

преди 3 години

Преди избори и по време на протести - който не си е поискал от Чекмеджан, на него не е дадено.Аз съм против да се трошат 4 милиона и кусур за музика на която феновете са тесния семеен кръг на изпълнителя.