99

Бау

преди 3 години

правилно! Който му се дават пари за PCR и му се седи под карантина - успех.

98

Анонимен

преди 3 години

Бъдете отговорни и се ваксинирайте с ваксини, за които никой не е отговорен!

97

Обективен

преди 3 години

До Анонимен 102От кого да бъдат съдени, след като всичко е в техни ръце? Тях Бог ще ги съди и ще е адски страшно!

96

Анонимен

преди 3 години

Да точно казаноне си е мил ръцете тоя и не се е къпел редовно.и тук не говорим за вируса а за право на избор.А няма ли право на изор няма свобода.

95

Владо

преди 3 години

До Анонимен 104Аз вече се ваксинирах и не си давам никакви права. Първо ваксините защитават, но не на 100%. Второ никой не забранява на неваксинираните да пътуват. Просто те ще седят под карантина и ще правят тестове. Трето това ще стане, след като ваксините станат достъпни за всички. И 4то, като ти гледам поведението и културата, и без това нямаш пари да пътуваш, така че от какво се оплакваш?

94

Анонимен

преди 3 години

Ти сериозно ли вярваш, че това е целта на ЕС? Както и на останалите глобалистични организации? Целта не им е никакво свободно движение (това е маската, оправданието). Целта е глобален контрол, който вече прилагат много успешно.----Ама ти сериозно ли?Контрола го има от няколко години, повече не им е нужен.Ама без движение няма живот (бизнес), а без живот няма кинти и всичко приключва.Протести, безредици, революции, смяна на върхушката.И пак стигаме до режещия клона.

93

Обективен

преди 3 години

До Т.ШакТова, че ти си го изкарал като настинка съвсем не означава, че и другите го карат по същия начин. Лично аз го изкарах доста тежко, макар че съм млад човек със здрав имунитет, а и доста познати починаха. Карал съм грипове и настинки, но откровено казано не бях се сблъсквал с подобно нещо и никога не съм боледувал толкова тежко. За мен Ковид-19 е биологическо оръжие, а целта на световното правителство е ясна - съкращаване на човечеството и тотален контрол.

92

Истината

преди 3 години

102Точно така е ......това е тих модерен фашизъм и няма нищо общо с демокрацията.

91

ъъъ до Владо

преди 3 години

Защото ваксинираните също са преносители, както и неваксинираните. Освен това се приема, че са предпазени. Няма никаква логика неваксинираните да се ограничават. Достатъчно е всеки, който иска да се чувства предпазен, да се ваксинира. А вие защо искате специални права заради ваксината си? Не ви ли е достатъчно, че сте предпазени?

90

Въпрос

преди 3 години

Може ли някой да ми обясни каква по дяволите е логиката ако аз пътувам в чужбина и представя ПСР тест предварително направен с доказателство че не съм заразен и болен и въпреки това да съм принудително под карантина ?????Нали вече доказвам с тоя ПСР тест че не съм заразен ? Това ако не е ДИСКРИМИНАЦИЯ то какво е ?Реално тези се гаврят с нас Този измислен евродепутат Ковачев с какво е защитил там в Брюксел нашите интереси ? С нищо . За кво взима пари

89

Анонимен

преди 3 години

Идеолозите на Новият Световен Ред и техните изпълнители (световните правителства и корпорациите) трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството. Туй дето го правят и дето го оправдават като "норма" е в пъти по-страшно от комунизма и фашшизма взети заедно. Глобален концлагер, контролиран от 0,1%, в който хората са роби, които си мислят, че са свободни. Но за да има съд, справедливост и свобода, първо трябва да има осъзнаване на проблема и чак тогава революция. Много сме далеч от това.

88

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА.Проверил съм.

87

Един бивш идиот

преди 3 години

Наричам се така, защото преди да пипна короната пишех същите простотии като *** (антиваксъри и радетели за човешките си права) по форумите. Това, което преживях не го пожелавам и на врага си. Вярно е че повечето го изкарват леко, но аз нямах този късмет. А притеснението да не го натреса на най-близките си. Така че, хора спрете се!

86

Владо

преди 3 години

И как точно ви дискриминират, като облекчават ситуацията на ваксинираните? Ако не я облекчат, нали за всички остава карантината и тестовете??? Как на антиваксарите ще им помогне това, че на останалите им подобряват живота, след като са направили стъпка да се ваксинират? Не е важно на мен да ми е добре. Важно е на Вуте да му е зле!

85

Анонимен

преди 3 години

И аз предпочитам да изкарам въпросния грип, вместо ваксина. Търся преносител! Тел: 08********Плащам веднага!

84

ъъъ

преди 3 години

До АнонименБе има си тестове за всичко, пари да имаш. Явно всеки ще трябва да си отдели бюджет за корона.

83

някой

преди 3 години

До: номер 92Абсолютно съм съгласен с тебе! Наистина, това е едно от най-важните постижения на ЕС и ако зачеркнат това постижение целият ЕС се обезсмисля.Затова въведоха Шенген. Затова и Борисов многократно се тупаше в гърдите че "ще ни вкара в Шенген", само дето не успя до поредните избори да го направи.Някои се питаха - за какво ми е Шенген като и сега си пътувам в чужбина?Е да, ама висиш по ГКПП-тата нали? Внасяш, изнасяш, декларираш...Ако си в Шенген никой не те спира!

82

sss

преди 3 години

тест че и карантина?? ами гарантира ли ваксината 100 % имунитет и 100 % безопасност? колко трае имунитета на ваксинирани, да не стане така че на всеки 6 месеца - ваксина? кой носи отговорност при усложнеие възникнало след ваксина? тези т.н. ваксини са одобрени извънредно от ес, в момента те в 3 фаза на клинични изпитвания ли са?? който иска - да се ваксинира, негово си право. но не натяквайте и не заставяйте!

81

Анонимен

преди 3 години

Този на клипа осъзнава ли, че реже клона, на който седи?Приемат ли се такива ограничение ЕС губи смисъл.Целта на ЕС е свободно движение на хота, работна сила, стоки и товари.Сперш ли една или повече от тези свободи всичко просто свършва.------Ти сериозно ли вярваш, че това е целта на ЕС? Както и на останалите глобалистични организации? Целта не им е никакво свободно движение (това е маската, оправданието). Целта е глобален контрол, който вече прилагат много успешно.

80

Анонимен

преди 3 години

И как се доказва, че някой има имунитет след прекарано заболяване?