33

до очуден

преди 3 години

За да се прекара по-леко заболяването е ваксината.

32

Коза Ностра

преди 3 години

До 31Защо Мутафчийски ваксинира?Ами шефовете на мафията в Италия винаги така са приемали членове. Като кандидата докаже верноста си и извърши престъпление в името на организацията. Така става окончателно зависим.

31

Анонимен

преди 3 години

20 човека на кръст, иначе гръмкото заглавие "Опашки от желаещи да се ваксинират се извиха в страната", смях в залата

30

Анонимен

преди 3 години

Като пуснат програмата ще се пиша и аз за 50лв при личния да ме вмъкне в голямата игра на измамите. Без боцкане разбира се...

29

Очуден

преди 3 години

Абе и на мене ми се ваксинира но ме виждам смисъл щом като и да се ваксинираш пак се разболяваш!И защо изобщо е тая безумица!?

28

Анонимен

преди 3 години

Ама ето ги-каза Борисов да се ваксинират и неговите о-р-д-и се наредиха на опашката.

27

94115

преди 3 години

Най-после едно разумно решение. При въведения принцип на доброволен избор това е правилно. Вероятно опашките ще събудят стадния рефлекс /не имнитет/. На сникитене виждам да сеспазва дистанция, може би хората вярват, че ваксината действа и преди инжекцията. А какво е наложило генерал Мутафчийски да поставя ваксини, кмери ли имало?

26

до 21

преди 3 години

Точно така. Те дори на изборите ще забравят да отидат някои хора и после ще реват, че било монипулирано. Ама ето ги-каза Борисов да се ваксинират и неговите *** се наредиха на опашката. Това са армия от хора зад него. В огъня да им каже ще стъпят защото вярват, че ако БСП се появи като мандатоносител ще се фалират банките, ще спрат евро-проектите и ще настъпи чу-мата.Така беше. Хората се настрадаха. БСП 3 пъти фалираха България. За това стоят зад Борисов. Не виждат светлина в тунела с БСП.

25

Коментар

преди 3 години

Аз не виждам зелен коридор и някакъв ред ами гъчканица от скучаещи градски пенционери и "хора" от маалата щото е на аванта!

24

Анонимен

преди 3 години

Е повече от 20-30 човека не се виждаха по репортажите. Един от опашката каза че стои от 45 минути и опашката не била мръднала...Дали вътре се бавят за да има навън хора за снимане, дали пък са си толкова бъри?Ама ако ще чакат хората часове да влязат, май и тия малкото ще откажат

23

Анонимен

преди 3 години

Това отделът за платени реклами ли е?

22

Боку

преди 3 години

До две седмици отвараме всичко вервайте ми.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами хубаво!Няма лошо!Да са живи и здрави!Аз ще чакам тия да направят стадния имунитет или Бойко да купи свястната ваксина!

20

Най-после!

преди 3 години

Най-после му намериха цаката - накарай Българина да чака на опашка и ще има резултат.Преди имаше опашка за маслини, сега за ... ваксини!С предварителна заявка - не става! Българина не си държи на думата - ще се запише пък ще забрави или няма да иде - щото не е платил нищо.Когато е безплатно можеш да се запишеш, пък да не отидеш!Българино, Българино!!

19

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Повечето хора си мислят, че се редят отново на опашка за кисело мляко, хляб и захар... ей така, за да си припомнят как беше при Виденов.

18

Свен Горан Сиктирсон

преди 3 години

Ай сиктир бре ,сюндюк!

17

Анонимен

преди 3 години

Никой не казва къде, с каква ваксина стерилизират.Аз признавам само Пфайзер, няма да се кастрирам с другите бълвочи!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Половината страна живее в София, нищо, че адресните им регистрации са на село за да могат да гласуват на изборите за местния гербаджия близък до семействата им.

15

анонимен

преди 3 години

Антиваксърите могат спокойно да подвият опашки .

14

Маймунизацив

преди 3 години

Банани ли раздават, че шебеците са се наредили на опашка?