37

хахаха

преди 3 години

Сега сигурно няма и да се карантира,ще си разнася заразата по хората.Но то всъщност нали няма вирус,я да вдигне юмруче и да го изгони,да прати жена си при Мангъров,че да я увери как вирус няма,да й даде супичка и да си ходи.Как можа тоя Борисов да й прати вирус,не го е срам(шегичка) и сега какво правим?Да видим сега кого ще обвинят,да почакаме да видим какво ще измъдрят "умните" му глави в службата.Нека не забравят,че всичко на този свят се връща,понякога с лихвите. Не вярват,а то ги хваща.

36

Ааа

преди 3 години

Ясно, деса ТАНТЕЛАТА е обиколила моловете. А сега безполезното първеню от президентството, което преди година твърдеше , че нама ковид , публично да си признае ,че е в грешка и да се извини на хората .

35

Баджанака на кауна

преди 3 години

До дядо ШишаркоПрав си, защото цялата охрана е пламнала. Да не казвам по мое време какво ми докара.

34

До 36

преди 3 години

Ти си професор по хигиената на градските тоалетни.Или на селските,все тая.

33

Анонимен

преди 3 години

Объркали са съобщението?!Тест за бременност било!Радеф става отново баща?!

32

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не откъдя накъдя се е заразила бря, нали Кавуня каза, че вирус няма. Ся ко прайми, колко ли гавази от охраната са хванали вируса.

31

Анонимен

преди 3 години

Толкова злобни женоря коментират в тоя сайт,как ви търпят мъжете,не знам.Ако имате такива,де.И всички точат лиги по г-н Тулупов.

30

моч

преди 3 години

:)))))))Ти да видиш , това сериозно ли е :))))Не е в стила ми да злорадствам , но в случая не мога да се удържа и най-безсрам ще запитам : Ковид-ковид , ама от кой щам , Софийския или Шипченския , защото преди година чорапа се проинесе нещо по темата , но съм забравил кой беше по-заразния ? :))))) p.s. Простете моля , но понякога шегите на съдбата са наистина много забавни и карат човек да се смее от сърце :)))))

29

Истукан

преди 3 години

Избори наближават, всеки гледа да глътне колкото се може повече гласове и в крайнан сметка ГЕРБ печелят, а порциите се разпределят от Доган.

28

До 25

преди 3 години

Да ти се случи това,което пожелаваш на другите.

27

Електра

преди 3 години

Ха ха ха браво, Господ забавя но не забравя. Сега Кауна безделник ,ще направи малко икономии, от безцелните си пътувания. Народа малко ще си отдъхне от тоя гнусен ***...

26

Анонимен

преди 3 години

Абе, да не се окаже още четири години!

25

смешник

преди 3 години

Е стана смешен вече като не и носиш чантите с покупките.нали плащам .Дали четеш или коронката ти чете.

24

Анонимен

преди 3 години

И тя ще го изкара по реда си,като всички останали.Няма драма.Щом Боко го изкара,няма страшно.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами, така е, като джитка насам натам и не се спира! Да беше се спряла малко и да се кротне, а не да обикаля насам натам да излага Прецедента Радефф! То от това го е прихванала! Не от друго! Той и без това сам се излага, че и тя го излага допълнително, че сега и ковид лепнала, че и на него ще лепне! Абе, кофти история, че и за държавата ни зле!

22

Barba Ganios

преди 3 години

...oshte edno dokazatelstvo,che tezi PCR testove sa bezpolezni i Ne mogat da se izpolzvat za otkrivane na CoVid 19 !!! Tova kazva i tehnia sazdatel ,no bezpoleznata orgabnizacia SZO uporito gi nalaga .....zashtoto takav e plana !!! Tiah ne gi iznteresuva nasheto zdrave !!! Fakt !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Айде чакам сега и главокът да се гътне

20

Анонимен

преди 3 години

Сега кой ще командва парада?!

19

Анонимен

преди 3 години

Гербавата сво-лач почивка няма.Ни денем,ни нощем.Давайте,още малко ви остана.

18

Анонимен

преди 3 години

Така ще има стаден имунитет в президенството!