169

Юмруче и пътпъдъчи..

преди 3 години

..ица ама само това не е достатъчно за революция бе гошшшшшоу.

168

?????

преди 3 години

РАДЕВ СЪН НЕ ГО ЛОВИ,ОТКАКТО ГЕШЕВ ГО МЕТНА , МАЧКАЙ ГЕШЕВВВВВ!!!! ПРОЧЕТИ МУ ПРАВАТА И ДА СЕ СВЪРШВА

167

Анонимен

преди 3 години

Радев скочи от високо и падна на дълбоко да би мирно седяло не би чудо видяло ,защо Деса мяза на мутреса ,а тез пари от къде са.Докога ще я караме така само да плюем по врага ,от "нас" да не става и ч.е.п. за зеле пак устата да не спира да мели ,айде стига вече скука махай се от тука!

166

бивш гербераст

преди 3 години

ГЕРБ се разпадна. Плащаха ми и на мен да пиша като вас тук. От както тарифата е 11ст на коментар се отказвам да си търкам клавиатурата. Ще си търкам шнураа

165

ГосТ

преди 3 години

мента им вика, затваряме ви и се опраайте, но си плащайте здравните осигуровки щото оставате на улицата ако ви се случи нещо, тия сина на Радев коментират и некакъв купон. Ааахахаха хахахаха.

164

съдебен спор

преди 3 години

Отиваш в затвораааааааа ке изгниеш у затворааааааааа тивко крадлива

163

Анонимен

преди 3 години

Радев определено развали рахътлъка на крадливото Тикве!А месец април, крадливото дебело същество,окончателно ще бъде ПРИКЛЮЧЕНО!

162

Mopcku_

преди 3 години

какво построил бе? Нарича се УСВОИЛ! 70% кражба от парите на европейския данъкаполатец, а останалите за каквото стигнат и се молят на всевишния да не се начупи преди да реже лентичката. Месец по-късно като се счупи обвинява природата. Наглец лицемерен!И кметовете са му същите като него! Никога повече ГЕРБ !

161

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта пак лъже ... след като измисли лъжи Защо чака няколко дни а не си прибра синчето от ареста ?И баща му не беше блъснсл оня инвалид с количката...?!

160

Анонимен

преди 3 години

Борисов построи още една България, резидента какво, яде джолани.

159

Mopcku_

преди 3 години

Политическият инженер доктор Амет Доан е решил да назначи шофьора и генерал на шланга Бочко Борисоф да управлява, пардон присвоява още един мандат

158

Ванга

преди 3 години

като змия ке апе преди да падне Бацко ама ке падне и ке го забОли та ке се потроши и ке умре за радост на народа. Април ке е народен празник ора!

157

Анонимен

преди 3 години

затвор за борисов ! Да живее президента

156

Анонимен

преди 3 години

Обикновения народ обича Радев и ненавижда дебелото крадливо същество

155

Анонимен

преди 3 години

До Радев-матрьошка това го четохме! Измисли нещо друго, но да е поне смешно, ако не е смислено! Ама това са ви възможностите...

154

Комшия

преди 3 години

Ама той от малък си е така Румката!Никога не признава!

153

Кат кай оня

преди 3 години

Одеве одих да видиюм на оремага како хортуват орта по тоз въпрос то сите ортуват Радев чи ши кара още на кормилто дорде омръзни веки

152

До152

преди 3 години

Какво правила е нарушил младежът,Ако въобще е бил там бре?

151

Анонимен

преди 3 години

Ако е сценарии-от Нинова е поръчано. Нинова ще се кандидатира за Президент.

150

Сигурно хлапето му

преди 3 години

не е било задържано и отвеждано в РПУ.Кой оперативен работник от МВРще се осмели да го задържи,след като са установили самоличността му.Отказ на родителите?Разбира се че няма да има,някой гавазин го е отвел.Криене зад правата на малолетните и закрила на личността им.Значи,катоси син на властова монстра,можеш спокойно да нарушаваш законите и дасе позоваваш на права.А правата на останалите хора,погазени от тованарушение?Мирише на типичната за БСП презумпция за невиновности недосегаемост.