67

Диана

преди 3 години

До До Диана82Ако продължаваш да се държиш неприлично, ще те рапортувам! Това тук да не ти е бардака ти?!

66

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ОП са некадърни и не може да се справят с СМ или не искат и предават България. Пълен провал и с признаването от СДС Костов и Желив които признаха македонска държава.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена едно не мога да разбера защо всички в македония едва ли не трябва да се кланят на българия при положение,че всички останали нейни съседи я удрят отвсякъде.вие да не си мислите,че в румъния,гърция и турция няма език на омраза срещу българите...ами има и то много по-жесток от този в македония,но за българите това не е проблем...

64

тъжна статистика

преди 3 години

Във Великобритания са починали вече около 200 души, непосредствено след ваксинацията.

63

Анонимен

преди 3 години

помните ли как взривиха самолета на Трайковски. Уж случайно ракета. Две седмици преди това вече се знаеше, че няма да има втори мандат заради пробългарските си позицииБългария няколко пъти нямекна още при Плевневлиев, а сега и при Каракачанов, че трябва да поставим 1947 (ЯЛта, Техеран) като долна граница за признаването на народността на макетата, ако те признаят, че до този момент са били българи. т.е. нещо като австрийският момент - били са немци, но са се отделили.

62

Калеко Алеко

преди 3 години

Има и разлика, докато Корея се дели на Северна и Южна и езика там е един - корейски, то Македония се дели на Южна Македония в която гърците говорят на гръцки, Източна Македония, която е в пределите на България и тук говорим български и Северна Маедония където Северно-македонците говорят на Северно-македонски и се самоопределят, като самобитен етнос потомци на Александър северномакедонски, чиито майчин език е бил гръцкият, така че северномакедонците са народ и държава, които нямат аналог по света

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Ако някой се признае за българин там го чака кладата, нещо като Средновековието :)) Президента им е сърбин на макетата, Заев ми прилича на уплашен мишок, може малко да се чувства българин но няма избор....те така са нещата :)) Българите са най-голямата заплаха за сърбо-македонците, просто защото са сърбоманчета, хора с комплекси и то големи :))))

60

Анонимен

преди 3 години

73 - уви Диана, говорим съм с хора там, но мозъкът им е промит. Това е вече трето поколение, дядовците им са избити от сърбите, над 75 години учат по сръбски учебници, езика де сърбизира. Ако някой прояви българско самосъзнание държавата им веднага го смачква - пример Спаска Митрова, на която отнеха работата и децата.Имаха един пробългарски президент - Борис Трайковски - веднага го гръмнаха.Заев е сравнително умерен, но не може да се бори с цялата държава.

59

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 76Говорим за война, футбола и тениса са различни неща от войната :)))) Рзбрах те !!! :)

58

Анонимен

преди 3 години

Никой не води война с макетата, но има 61 подточки над договора с добросъседство над които те са се подписали и не изпълняват нито една.- да спрат езика на омразата - неизпълнено-да признаят, че имаме общ корен на езика - неизпълнено-да признаят че БПЦ е наследница на екзархията - неизпълнено-да се обосновават в историята си само на исторически факти - неизпелънено....всеки който отиде в Северна Македония веднага ще си помисли, че България е най-големият им враг.

57

Анонимен

преди 3 години

Първият цар на Македония е взел истински лъч от слънчевата светлина и го е сложил на македонското знаме. Няма нищо общо със Северна Корея, Македония е слънчева империя, владееща целия свят! Мислите си, че вас българите не ви владее Македония ли? Лъжете се, вие сте в центъра на империята. Ако не вярвате, просто погледнете нагоре и вижте слънцето над вас.

56

Анонимен

преди 3 години

Иван Владислав се нарекъл български цар и самодържец български. Василий се е нарекъл ***. Персиян II e наречен български княз, Мария -съпругата на Владислав - българска царица, Тедора Косара - българска принцеса. Даже и в сръбските песни, Косара е дъщеря на българския цар (крал) Самуил. Гоце Делчев не е правил разлика между това, че е маке и между това че е българин, както ние не правим разлика че сме шопи и българи.

55

до 61

преди 3 години

Ти пък... Макетата са били съветници на самия БОГ, когато е създал света. Те екстра-вселенски същества, които са извън концепцията за време и пространство. Те са на Земята само във временната си форма на пасторални-ид0ти и мисията им е да напишат най-голямата книга с вицове и да забогатеят като я продават по бензиностанциите.

54

Анонимен

преди 3 години

Митът за албанците го пуснаха сръбските идьоти, за да лъжат, че Косово уж било тяхно, но албанците го превзели с "курац". Истината е, че Косово винаги е било предимно албанско и само административно е било е Сърбия в някои моменти от историята.

53

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегЗащото идват избори!!!:))))))

52

Анонимен

преди 3 години

До Жалко племеНе знаеш ли че макетата са създали татарите като българи, не знаеш ли че Луната е макешка, говориш глупости :))) Татарите са жестоки хора, изтребаха братския србски народ, макетата ще ги научат.....:))))) Никаква прошка за бу гарите, те трябва да се примирят с "истината" :)))

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен7-то дете на албанците е само в празните ви бай-ганьовски глави.албанците и в македония и в косово и в самата албания имат същите демографски проблеми като българите.албания е полупразна,районите,къето живеят албанци в македония преобладават старците,което е ясен индикатор за застаряване на населението там.всички демографски данни за албанците показват едно-значителен спад на населението.

50

Анонимен

преди 3 години

До ВикторПравилен избор. И аз ще гласувам за Възраждане. На България и трябва ръководна партия извън колониялната зависимост.

49

Анонимен

преди 3 години

Еми това им е отмъщението към нас на сърбите :)) Щом не може да ни бият (война)------Всъщност няколко пъти са ни били...

48

Диана

преди 3 години

До Анонимен44Кажи точно, цитирай къде точно Иван Вазов е казал, че Самуил бил македонски цар или Яворов пишел за Гоце! Точно! Цитати! За да ти покажа как не можеш дори да четеш, а камо ли да мислиш! Защото самият Яворов е македонец, борец за свободата на окупираните от сърби и гърци македонци, така че той НЕ МОЖЕ да се бори за едно, а да пише нещо друго - каквото и да имаш в предвид, бъркаш!