398

Анонимен

преди 3 години

Съвсем изперкаха тия...Дали няма да излезе вярно приказката,че когато Господ иска да накаже някого,първо му взема ума?И ако решим да премерим по колко ум се пада на всеки българин в България и по колко в Англия съвсем гъбясваме! А то се вижда по лицето на държавата коя до къде е докарана!

397

Някой

преди 3 години

До НЕКА ДА БЪДЕ Май не схващате в какво се състои проблемът, а?! Отричането на думите "майка", "кърма" и др., само за да е удобно ня някого, е повече от извратено лицемерие!

396

12МСП

преди 3 години

До НЕКА ДА БЪДЕ/"Тракийците са си правили ЛГБТ партита и дори са ги увековичили в изкуство рисунки на вази и стенописи от групови оргии без ограничения по пол и пози." Къде са те в моменат.И каква държава просъществувала дълго време са имали.

395

Марга Рит

преди 3 години

,, И създаде Бог, мъжа и после жената..." Човек се ражда с пол. Полът не се определя в последствие. Голямо напъване става, за да се изврати човечеството.

394

:-)

преди 3 години

Ах, пропуснах педофилските скандали в САЩ - Пицагейт и с Джефри Епстийн. Отделно от това безьбройните секс скандали в Холивуд.

393

Fallschirmspringer

преди 3 години

Мендарастията,купрофилията,геронтофилията,педофилият ,некрофилията ,зоофилията намират топъл прием в евроТейската и неолиберална държава.Вече ще се смята за извращение,двойка от жена и мъж,която да има свое дете,а не заграбено от некоя двойка набедена в нарушение.Тъй като България е на къса каишка може да се очаква в най-скоро време и у нас такива демократични, евроТейски и неолиберални бълвочи.Какво ли ще е бъдещето,най-вероятно нормалните двойки ще бъдат задължени да раждат деца за из-ратените

392

мак

преди 3 години

***.тотия, която обижда жените, а и персонала също, принуден да си мери думите и случайно да не каже "кърма". От какво ще защити различните неизползване на думата "майка". Тия си въобразяват, че са дискриминирани, но пък повече се говори за техните "права" отколкото за инвалидите. Глезотии нагли и нахални.

391

:-) до 437

преди 3 години

ЛГБТ са доказано болни хора. Вторто, защо са ви изчезнали джендърските общества, след като са били толкова развити?

390

:-)

преди 3 години

Грантаджийче, само в Телфорд и Ротерхам, О.К. има по хиляда изнасилени малолетни и непълнолетни момичета от пакистански банди. Нападенията с ножове са ежедневие в Лондон. Вчера медиите писаха са множеството педофилски скандали във Франция. Там също има ислямистки нападения.

389

НЕКА ДА БЪДЕ

преди 3 години

Винаги е имало такива хора - отричането им е безсмислено. Още в древността, Рим, Гърция, Тракийците са си правили ЛГБТ партита и дори са ги увековичили в изкуство рисунки на вази и стенописи от групови оргии без ограничения по пол и пози.Секса е водещ двигател в обществото, което е разнообразно от различни индивиди личности и предпочитания. Защо да сме примитивни и да се самозалъгваме, че има и различни хора от нас част от обществото в което живеем. Не може да забраните секса на всички хора.

388

Мара

преди 3 години

До ХмТочно си го казал, но е още по-страшно защото не знам кой и защо, но иска да вземе разсъдъка на всички

387

Анонимен

преди 3 години

То щото в UK не ги блъскат коли и не убиват чат пат децата си.Като ги гледам какви ги вършат по морето-"господарска нация",дума да няма.Коло са случаите в ЮК и колко са в България?? А в процентно отношение??

386

Бледолик хетеро

преди 3 години

АБСОЛЮТНА ИДИОТИЯ

385

Анонимен

преди 3 години

Я кажи нещо за педофилските мрежи на запад, масдовите изнасилвания, извеършени от имигранти, атентатите и нападенията с ножове!Педофилските мрежи на запад отдавна не са на западна територия! Териториите от които повечето оперират са балканите заради масовото балканско безхаберие. Масови изнасилвания не е имало, имаше над 100 случая и наказанията бяха доста тежки. А за масовите изнасилвания в България по времето на мутрите, колко жени си траят и колко са истински наказаните?!?

384

Да бе

преди 3 години

До АнонименТо щото в UK не ги блъскат коли и не убиват чат пат децата си.Като ги гледам какви ги вършат по морето-"господарска нация",дума да няма.

383

Хм

преди 3 години

Съвсем изперкаха тия...Дали няма да излезе вярно приказката,че когато Господ иска да накаже някого,първо му взема ума?

382

Анонимен

преди 3 години

Това си е ненормална работа , както и да го погледне човекЕ по "нормално и приемливо" е да прережеш гърлото на детето си, да го нашамариш, наругаеш или да блъснеш него и майка му на пешеходна пътека! Да, приемливо нормален български държавен Стандарт!!

381

:-) до 423 и 424

преди 3 години

Я кажи нещо за педофилските мрежи на запад, масдовите изнасилвания, извеършени от имигранти, атентатите и нападенията с ножове!

380

A. Huxley

преди 3 години

Единственото важно за всяко човешко същество е дали е α, β, γ или YИ да има банани!

379

Анонимен

преди 3 години

Това си е ненормална работа , както и да го погледне човек