364

АМИ

преди 3 години

УЖ ЩЕШЕ ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ КЪРУПЦИЯТА И ДА ГОНИ МУТРИТЕ , ТО КВО СТАНА РАДЕВ....ХУБАВО Е ЧЕ НЯМАШЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО....ЩЕШЕ ДА ОТКРАДНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ДА ЗАЛИЧИ ТЕЗИ КОИТО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА. ТУК ГО Е СТЯГАЛ ЧЕПИКА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ !

363

Анонимен

преди 3 години

Договор Номер-1249100-92 на стойност 5948569 ? ЕвроСключен на 22.02.2018 година от Директор ДОП-МВР Георги Любенов Балабанов! По това време Министър на МВР е Валентин Радев,Министър Председател Бойко Борисов!Та кой викате е виновен и трябва да връща париците?

362

Хасковско мюре

преди 3 години

Да живее Славяново и трудовите му хора.

361

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли минусите на 359 - това са тролчетата на ДС. Повечето от тях имат татуирана България някъде по себе си. Тъжно.

360

мюре на Кремъл

преди 3 години

Жалкия фигурант го интересува само имунитета !!!ГЕШЕВ го чака !!!

359

Анонимен

преди 3 години

'' Президентът отговори на иска на ГЕРБ да откаже кандидатурата си за втори мандат ''................Най-важното при една работеща демокрация са - принципите !Дори и когато не ти е изгодно да ги спазваш ... другарю Радев.Само, че тези неща се учат в университет, а не на село при козите.

358

ХАСКОВСКИ ПЪН

преди 3 години

Ко ие праил братчеда

357

Анонимен

преди 3 години

До До364 Ами той е министъра по времето когато стават гешевтите и той е човекът изменил условията.също като грипните.за 3 месеца опоскаха държавата.фигуранта и сие ОСТАВКА Мутро хасковска

356

Добре де

преди 3 години

Този симпатяга съвсем ни има за плиткоумни. Какво има да се увърта - поръчка не се печели в деня на договора, а при спецификацията и в деня на публикуване в АОП. Датата е 06.03.2017г. Към този момент (и трите месеца преди това) премиер е Герджиков и министър е Узунов. После искаш не искаш няма как да не подписваш. Точно като Лютов от Столичани в повече...

355

Говедар

преди 3 години

Нищоправец ,Гешев те очаква.след грипните ,сега и джиповете.олав не е борисов.

354

ФАКТ

преди 3 години

Мястото на радеф е в затвора!!!!!!

353

Анонимен

преди 3 години

До 365. Защото те всички са селяни те са като роднина полицай, роднина полицай.

352

БАНко

преди 3 години

ОЛАФ заяви :ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА ВИСШАТА КЛИКА В МВР , НЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО !!!ПРЕСТЪПНИЦИ СА ОЩЕ В МВР !!!

351

До364

преди 3 години

Ха сега посочи къде в доклада на OLAF е посочено името на Узунов или на Радев? Ама иначе е лесно да твориш глупотевини в анонимни форуми в стил Тиквун!

350

Анонимен

преди 3 години

Кво се прави на чукнат болката по новините се хвалеше как е усвоил от олаф парите и сега викал кредеца вика дръжте крадеца подписите стоят на герб не на президента а някой хора помнят като слонове не сме аз съм *** и ти си *** и за това се разбираме и 200 в г ъ з а бока от паметливите.

349

Абе вие

преди 3 години

Все големи граждани, пък накрая все селяни ви управляват. Що така бе...

348

Къв селянин от Банкя

преди 3 години

Селяни има в Славяново.

347

БАНко

преди 3 години

НЕ САМО ЛУСТРАЦИЯ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И КОНСТРИТУЦИЯ МОЖЕ ДА НАПИШЕ И ,, ПРЕУСПЯВАЩА" ЗАРАДИ НЕГО БЪЛГАРИЯ ДА РЕСТАРТИРА !!!ЖА,ЛЪК !!!

346

бай грую

преди 3 години

До баба Мара. Ама то разследването за "парите" и "златото" в чекмеджето приключи бе, бабке, не следиш новините. И не е ясно (няма как от снимки) дали парите не са ксерокопия, а "златото" тенекия. Иначе Мата Хари Бобокова отдавна стана ясна.

345

та така

преди 3 години

Борисов е кукла на конци. България се управлява от ДС, чрез Доган и Пеевски. Борисов едно време беше сервитьорче на мутрите /назначени за такива отново от ДС/, сервираше им кафенце, сега е сервитьорче на милиционерите. Сервира им нас. Прокуратурата и особено спецпрокуратурата са производни на ДС. ДАНС е новото ДС, затова беше толкова важно Пеевски да му стане шефче. Пеевски върти авоарите на корпорация ДС. Доган е политическото лице на ДС, а Пеевски е икономическото.