33

Човекозавър

преди 3 години

Да се затваря всичко отново! Особено фитнеси и ресторанти!

32

Анонимен

преди 3 години

Всески с мозък щеше да се досети, че ако страни като Германия, Франция и кралството не могат да се справят с тая мутация, ние трябваше да затягаме още повече мерките. Вместо това тлъстият плондир флиртува с масите, разхлабва мерките и хвърля пари от чувала. После пак ще станем "отличниците" на Европа в измирането от управленска глупост и алчност.

31

МКII

преди 3 години

Никакво разхлабване на мерките не трябва да има, докато не се ваксинира минимм 75% от населението.

30

мак

преди 3 години

След британски ще дойде занзибарски. Започвам да си мисля, че нарочно ни плашат, за да откажат хората да гласуват. Напоследък баце все се излага, шайката е все по-нагла, а това не може да се харесва. Тъй че се надяват само върлите гербери да гласуват и всеки, който е на хранилка.

29

Анонимен

преди 3 години

Пак добре, че е сега, непосредствено след "разхлабване" на някои мерки и преди да са отворили заведенията, че иначе щяха да обвинят тях, фитнесите и моловете и щаха да си останат завинаги затворени.

28

Анонимен

преди 3 години

Какво правим бе, тарикати?Докога затвор и фашизъм?Мислите ли, че ще търпим завинаги?

27

8 Март е ден на мама

преди 3 години

но с какво да я даря ?!Куверт за нелегално парти,смятам да и подаря.

26

Факт

преди 3 години

Работя в София в държавната администрация.До понеделник имаше възможност за работа и от вкъщи.Миналата седмица при официално дойде заповед на министъра на здравеопазването за продължаване при възможност да се работи от вкъщи.Вече трети ден сме всички на работа и не ни се дава отново тази възможност.Говоря за организация в която работим 800 човека в една сграда.

25

До Анонимен 8,

преди 3 години

Те още не са тръгнали учениците на училище. Малките си ходят от миналата година още и няма ни една причина да се счита, че точно те са криви на ко- вид- и- ди- отите, като вас.Накрая ще накарате и нормалните хора да се въоръжим и да ви натикаме, заедно с политиците, дето ви мътят празните глави, под диваните и в мазетата, да ви наденем по 4-5 намордника на мутрите, белким се поуспокоите и да ви оставим там на помощи от по 24.00 лв.

24

до Анонимен 7

преди 3 години

ти ли беше, този който в края на миналата година всеки ден цивреше, че нямало легла и че хората умирали по стълбите на болниците, а май съм те виждал и да гориш маски

23

121212

преди 3 години

Знаем кой е вируса. На 04,04,2021 година ще го премахнем.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е ли най-добре тогава за несправяне с разпространението да си подаде оставката и да се езбере нов министър.

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Интересно, как ще протече летния Сезон...Започна да има напрежение тук, на брега...

20

Анонимен

преди 3 години

Никакъв вирус няма. Той е в глаеите на лакомите политици и празноглавите софииски ***. В провинцията невярват в ковид и в разни измислени вируси

19

Анонимен

преди 3 години

Арена Армеец чаакааа....

18

Анонимен

преди 3 години

Не е заради британския щам. София винаги е светела в червено, ами последните седмици малко манипулирахте данните, за да си рекламирате ваксините.

17

Анонимен

преди 3 години

Всеки начетен здравен експерт предупреждаваше ли предупреждаваше, че учебната година трябва да се счита за нулева.Ама, ония решиха по герберски да се правят че могат да овладяват безпрецедентна световна пандемия.Е, изложиха ли се Бойко и компания. Поне да имат доблест да подават оставки, те и това не могат без еднолично нареждане от Банкя.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами къде с ви ваксините? Един през друг се изказват всякакви по телевизията за милионите ваксини, които щели да дойдат. Кога!? След като свърши пандемията, или след като се разбере, че ваксините за нищо не стават. Нещо като самолетите от щатите, с които вече ще уплашим Албания и Северна Марсиания.Англичаните започнаха да се учат от нас - по-малко заразени, но повече умрели.

15

Анонимен

преди 3 години

Искам да ми кажете, от щаба и управляващите, каква ви е офертата?Ясно, конкретно, със срокове и дати.

14

Лудко

преди 3 години

Споко, утре като тръгнат и големите класове, след 2 седмици и виолетово може да светнем!