90

Анонимен

преди 3 години

Браво Мангъров! Обяснява го човека така,че и последния тъппак да го разбере. Дори Борисов би го разбрал с отсъстващия интелект.

89

Бау

преди 3 години

ужасно глупав човек ... Все да е скандален, че да е в медиите.

88

ПРАВ Е

преди 3 години

Само празни думи от ТИКВАТА и така наречения ЩАБ

87

неразбрал

преди 3 години

Е НАЛИ ТОЙ КАЗА.ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ВАКСИНИРАШ,АКО СИ ПРЕКАРАЛ КОВИД.ТОВА БИЛО ВСЕ ЕДНО ДА ХВЪРЛИШ ВАКСИНАТА НА УЛИЦАТА.И,ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРА,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИМАЛО МАСОВ ИМУНИТЕТ???ЗАЩО СЕГА ГОВОРИ ЗА МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ???

86

Анонимен

преди 3 години

То трябвало всичко да е свършило още миналия юни, ама още не е и не му се види съвсем края

85

Тролчо

преди 3 години

Още срещам хора, които дълбокомислено твърдят, че няма Ковид. То и чума, холера, тиф и мозък в доста глави не е имало.

84

Анонимен

преди 3 години

Нали имунитетът не е вечен. Как тогава колективен имунитет завинаги?

83

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение каква е средната очаквана средна продължитеност на живота. Един може да почине 10-20-30 или повече години преди нея, а друг 10-20-30 или повече години след нея. Засега починалите от Ковид-19 са обикновено по-възрастни, но не много. Няма официални данни за средната продължителност на живота на починалите от Ковид-19 след юни 2020, когато беше 67 години. Сигурното е, че средната възраст на починалите е по-ниска от средната продължителност на живота в България и хората можеха

82

Шефа Бойко

преди 3 години

Тоя чироз хванахте ли го, за да го ваксинирате публично, както наредих а?

81

Анонимен

преди 3 години

Само 7 са нещастниците, които смеят да се лекуват при този доктор Кеворкян. Те хората бягат от него, той си мисли, че болните намаляват.

80

Борисов

преди 3 години

Фанете го този и го ваксинирайте публично пред министерски съвет.Стига е клявкал като мисирка по медиите.Оня Мангърата дето искаше пенсионери да ваксинира къде се скри? Гешев ,фанете ги и ги ваксинирайте немедлено! Има ли още склерози от БАН за ваксиниране?!Изядоха бюджета и за *** няма,а другаря С-О-Р-О-С гледа през гугъла!

79

Грамотност Нула

преди 3 години

Най-много обичам, когато журналистите са до такава степен неграмотни, че измислят нови думи. Дума "литеритет" няма. Вероятно доцентът е имал предвид "леталитет", но журналистите пак чули, недочули и разбрали, недоразбрали, измислят нови "думи" и допринасят за пандемията от невежество и неграмотност в обществото ни.

78

Анонимен

преди 3 години

При 'очаквана продължителност на живота" в България (според НСИ):Жени - 78 годиниМъже - 71Болшинството починали 'официално' от Ковид са със средна възраст поне 5-6 години над горните цифри!Горните цифри са 1, 8 и два пъти 7.Най-обичам да ми дават акъл неграмотниците, които не знаят какво е цифра, но използват това понятие под път и над път, зашото не знаят за какво говорят. Средната възраст на починалите от Ковид-19 по някое време беше 67 години, а после не са я съобщавали.

77

Анонимен

преди 3 години

Тук бърка Мангъров. С ПСР-теста на разположение могат да играят тази постановка безкрайно. Единствения начин да приключи е всички ние да обявим края и.

76

Анонимен

преди 3 години

До 75Кои са тия топ учени, че баш топ учените ги цензурират по света и гледат, да не им излезе становището по медиите. Все едни такива незнайни и безисвестни се явяват щото те лесно се цакат с парички...

75

До 84

преди 3 години

Ваксините отдавна са предплатени!!! Дали ще се употребат или не - производителите не ги интересува!!!

74

Из Протоколи наПекин

преди 3 години

Ман Гъ наш ейджънт!

73

aa1830

преди 3 години

"....мъченици на медицината " и "...бизнесът замира" - този си е сбъркал тотално професията!

72

Баба Яга Торбаланова

преди 3 години

До АнонименДА

71

Нори

преди 3 години

Този нали казваше, че до края на мин.лято няма да има и следа от К19. Шляпа ги едни, като Радев и онези комунисти от АБВ.