47

Анонимен

преди 3 години

Следва ние " ще ви убием нежно", за да ви предпазим да не умрете от Ковид19Съгласни ли сте?

46

Анонимен

преди 3 години

до 42 МарияКакво?Сметка?Ти май вярваш в дядо Мраз?!Ако по цял свят не се надигнат народите няма как да стане.И не сметка,а бесилки трябват!

45

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

44

Анонимен

преди 3 години

Всъщност с тоя нов щам ни представят оправданието си да затворят пак след изборите. Щото за изборите нямат вариант да оставят затворено, но пък и планът трябва да се изпълнява и да се държат хората в страх, така че трябва и да затворят после. И ето ти чудничко оправдание - нов супер страшен щам! Стойте си в къщи и се страхувайте, щото навън ви дебне тоpбалан, т.е. страшният вирус и ще ви хване!

43

Анонимен

преди 3 години

Аз пък намерих инфо в нета, че вируса е внесен в Ктай със замразено телешко месо от САЩ, естетсвено реших че е политическа пропаганда, но покрай ваксината си промених мнението...Ваксинта е с жива култура иначе няма да се налагат тези ниски температури. Всичко е планирано, това рестарт на световната икономика и въвеждане на нов световен ред. Справка книгата на Клаус Шваб, създател и ръководител на Световния икномически форум, и много други примери. Всичко, което наричаха конспирацея е факт

42

Анонимен

преди 3 години

Направо е" Чук..ам, влизам, гледам- затворено"

41

Мария

преди 3 години

Как не се спряха тези хорица.Наистина ли не осъзнават ситуацията.Всичко е политика за забогатяване на шепа световни господари.,които забогатяха в рамките на тази изминала година с милиарди.Това си е нечувано престъпление спрямо човечеството и да се надяваме, че все пак ще им бъде потърсена сметка.

40

Анонимен

преди 3 години

В очакване на новия щам да се затворим предварително. Или направо от сега да легнем да мрем

39

Анонимен

преди 3 години

Али ше Избега вече,ресторанти йок,проблем чок!

38

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙ ЗАТВАРЯЙ ХОРАТА ВЕЧЕ СВИКНАХА

37

Българин

преди 3 години

Какво затваряне бе!? Че ние отдавна сме затворили всичко, с официална статистика от 404 000 новорегистрирани безработни какво повече искате. Смешни сте вече.

36

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

К'вото кажат от еврейския съюз - нашите изпълняват.Вие как си мислите ?Свобода ... друг път !!

35

Анонимен

преди 3 години

"Проблемът при заведенията са безконтролните тържества"Ми отворете само малките, които имат до 15 места бе! Що ще съсипвате баш дребния бизнес, заради дискотеките?

34

Анонимен

преди 3 години

Oппалянкааа...Отворете,зАтворете само Един Оставете....И тамъъън да отворят и пак ще затворят.Ресторанти вече няма да има!Край!Само държавни като едно време и няколко столови за ученици и студенти.То комунизма и ковида са ръка за ръка!Пример-Китай!

33

ха ха

преди 3 години

Щамовете са хиляди. Ще затвориш баба си! :)))

32

Анонимен

преди 3 години

Аууу, Глария и Милко Калайджиев ко ша праат сега?Дайте да отвориме всичко, че горките чалгари нема къде да чалгят... Заради такова мислене видяхме през ноември колко имунитет сме изградили. Сега е януари и е студ с обикновени грипове. Не ми се мисли какво ще стане ако чалгите пак се набутат по чалготеките.

31

мак

преди 3 години

Телевизионни звезди. Всеки ден ги гледаме, всеки ден едно и също, може да отворим, ама май няма, може само кръчми, но без певачки, а може и училища, ама с децата е рисковано. Ха така, ха онака. Спецовете ни затварят през ден, т.лупа разхлабва.Като сте определили една дата се придържайте към нея, защото само обърквате хората, а самите вие се лутате, не знаете, какво да правите, като аматьори сте. Пробвате настроения предизборно, искате да се харесате на драгия избирател.

30

Анонимен 123

преди 3 години

Забележете обаче, как обвиниха Китай, след това се прехвърли се в Италия, никой не помогна на тази държава, сега са нарочени в черният списък Великобритания, защото вече са извън ЕС. Всичко е направено умишлено.

29

Анонимен

преди 3 години

Отваряне, затваряне и един ден ще се окаже че животът си отишъл.И за какво се пазихте толкова?Никой няма да ви върне и един ден от тези които позволихте да ви отнемат.

28

Анонимен

преди 3 години

Дишай , недишай . Пейки в парковете ше къртите ли?