187

Анонимен

преди 3 години

Тоя няма ли си "буба" да си играе с нея и да и се прави на "Господ"!? Трябва незабавно да бъде въдворен в психиатрия, защото става опасен!

186

Анонимен

преди 3 години

Явно вече е възрастен и иска заедно със себе си да погребе планетата Земя. Нито притежава планетата, нито хората на тази планета. Да отива на друга планета и да си прави експериментите там! А за мен лично заради хора обсебени от различни мании - напоследък все по-често ми се иска някой да спре Земята и да слезна.

185

Ха-ха

преди 3 години

Тоя бълва проект след проект заедно със Сорос!Предният-Covid19 се оказа много успешен....за тях,разбира се.

184

Анонимен

преди 3 години

Гейтс тотално изтрещя.

183

Анонимен

преди 3 години

Аман вече от този психар,и господарите му психари на макс.

182

На се бъркайте в ...

преди 3 години

Божийте работи, а си седнете на задниците !Смиреността не е порок !

181

Българ

преди 3 години

Чичо Сталин къде си да ги оправиш тия ненормалници

180

ля ля

преди 3 години

някой трябва да го пусне този да бере шипки!

179

Анонимен

преди 3 години

До 178Точно това се цели, после идват ГМО храните.

178

Д-р Исня

преди 3 години

Пълно е с неадекватни откачалки! Ако затъмни слънцето как това ще пречисти въздуха? По-скоро ще убие белите дробове на Земята, с което ще създаде едина студена газова камера. Не слънцето трябва да се затъмнява, а да се убие пошлото мислене и алчните закостеняли сребролюбци! Тогава освен хладен кйлимат, ще имаме и чист въздух!

177

Анонимен

преди 3 години

а той има право над слънцето и земята ли, защо се позволяват подобни неща?!?

176

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Когато си мислиш , че си велик, че си фактор, че ти и кукловодите ти сте незаменими, виждаш се в огледалото един ден и разбираш, че не си нищо повече от другите, но ти е трудно да си го признаеш. Знаеш, че скоро свършва всичко и отчаяно искаш да оставиш следа след себе си, да те запомнят, нещо като полубог. Но ти си малко и злобно човече по душа и нищо хубаво не можеш да направиш, дори си мислиш" Нека след мен да е потоп"

175

Анонимен

преди 3 години

Сами сме си виновни, защото не ги изтрепахме тези ***. Позволяваме да ни лъжат за някакви вируси, ваксини, пандемии и какво ли не. Това с мирните протести и събрани на едно място не работи. Трябва всеки да се захваща и да руши държавноста по всякакви начини, в цял свят. Всичко което е символ на държавноста трябва да гори, не трябва да се плащат данъци и полицаите трябва да ги е страх да отидат на работа.

174

Н Вълчев

преди 3 години

РАСТИТЕЛНОСТТА е най-добрата зашита от Затоплянето! Растителността поглъща и преобразува Слънчевата енергия в ОРГАНИЧНА МАТЕРИЯ! Известно е че в минали Епохи Растителността се е простирала Далеч по на СЕВЕР от Днешните Райони и с нея са се изхранвали и големи стада МАМУТИ!

173

Анонимен

преди 3 години

АКО ИЗСТРЕЛЯ БАЛОН СЪС ПРЪДНЯТА СИ В АТМОСФЕРАТА - МЕТАН. ЩЕ ИМА СЪЩИЯ ЕФЕКТ.

172

Анонимен

преди 3 години

уникални тикви просто не е истина

171

Анонимен

преди 3 години

Болни мозъци живеещи на други планети управляват света. Тоя няма на представа колко е литър бензин, или килограм картофи, а ще спасява планетата?! Тия теябва да ги слагат в затвора

170

Анонимен

преди 3 години

Този е чудовищно надценен и арогантен мегаломан, който е предвестник на неприятности.

169

Петко

преди 3 години

,,За да помогне в битката за спасяването на Земята, милиардерът Бил Гейтс реши да финансира проект за затъмняване на слънцето.''- Бил Гейтс иска да помогне на земята и хората , този проект трябва да е одобрен от мнозинството , явно няма да бъде , очаквайте акаполипсис - справка баба Ванга и Нострадамус . Лакомията ще ни погуби .

168

Анонимен

преди 3 години

Този дърт гущер докато не си продаде и последната ваксина няма да миряса!