24

не й вярвайте

преди 3 години

Бленува за светлия социализъм,когато уж всичко беше безплатно. А от къде ще вземе парите,не се знае? Или те ще растат по дърветата.В тоя живот нищо безлатно няма...освен в сънищата. Отново прах в очите на хората, за да печели избиратели...Но то "светлото социалистическо бъдеще",когато се живееше само с лозунги..отмина. Много добре помним.Това са поредните манипулативни лъжи,които не са осъществими в 21 век. Къде по света тези неща са безплатни? Без пари и безплатни учебници ли изучи сина си.

23

Българин

преди 3 години

Къде са ти мерките за Реалните осигуровки на заплатите Къде са ти мерките за реалните събирания от бизнеса и криминализиране на данъчните престъпления от страна на бизнеса който укрива над 10 МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО от данъчни престъпления Къде са ти мерките за наредба Н -18Къде са ти мерките за вдигането на икономиката и прекратяване на порочната практика за спонсориране на мафията и тяхната обръчи от фирмиКъде ти е соц.политика за младите несемейни мъже и жени за тяхната безработица и соц.по

22

11111

преди 3 години

Бедността не се бори с раздаване на пари от бюджета а с развитие на икономика , оптимална данъчна политика и нов тип пенсионна система.

21

Бай Курти

преди 3 години

Корни,знаем ги вашите мерки.Въвеждането на плосък данък, долар 3000 лева и заплата 5долара. За капак фалиране неколкократно на държавата и назначаване на съмнителни типове за шеф на ДАНС.

20

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Тези предложения струват минимум 35-40 милиарда лева годишно...Дори само предложението за безплатни лекарства би струвало над 2.5 милиарда лева, а не 130 милиона годишно.

19

Анонимен

преди 3 години

Оооооооооооооооох!

18

Анонимен

преди 3 години

Ти от кои си Курнело?!Дай и ти?Нали Боко много раздавал!Висше лицемерие!Такива са комунистите другите да дават,а те да вземат!

17

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте ама тези комунистчиески решения са абсолютно гвъркяне на пари на вятъра. Заман давате от работещите на безполезните айде каквото ти се даде да го връщаш не само да стигаш до урната. Ходете си вече...

16

Анонимен

преди 3 години

Изглежда нормално на снимката, но не бива да се подлъгвате. Г-жа Нинова е за затвора и няма какво да прави в политиката

15

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за безплатните детски градини и учебници. Освен това съм За детските надбавки да се дават за всяко дете под формата на приспадане от дължими данъци или социални услуги, а не на ръка. Така нямам как да точиш държавата, ако не си внасял преди това. Ще се прекрати и раждането с цел получаване на детски и маргинализацията.

14

Първа стъпка

преди 3 години

Корнелка да отиде в махалата да пораздаде пари на братоците, хем ще пребори бедността, хем ще си осигури изборна победа. После ще продължи да им раздава съгласно цитираните тук девет стъпки специално насочени към професионалните получатели на помощи.

13

Българин

преди 3 години

Съжалявам много НО тези МЕРКИ ИКОНОМИЧЕСКИ КОИТО НИНОВА Е ВЛОЖИЛА СА Пълна глупост -тотална КОЗМЕТИКА КАК ЩЕ БОРИШ БЕДНОСТА С КОЗМЕТИКА Къде ти е подоходния данък и премахване на плоския Къде ти е мерките за 28-48 годишните НЕсемейни хора и безработни Къде са ти мерките за безработните и тяхното социално здравно и пенсионно осигуряванеКъде са ти мерките за подписи в бюрата по труда и автом.здравно и пенсионно осигуряване от държаватаКъде са ти мерките за привличане на инвестицииВсичко и

12

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Аз предлагам Корнелия да дари акциите в Техноимпекс на НАП, за да помогне с финансирането на тези безумици...

11

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да ви даде толкова, колкото мога да ви обещая. Тази плоча я вътртите всички. Ако един поне беше изпълнил половината от обещаното ехееее

10

Анонимен

преди 3 години

Бедността е следствие от 100 години БСП комуkrсти-мухъли и гнили партийни номенклатурни секретари, дементирали милиционерски чугунени глави със слугински васален манатилитет.

9

Социалист

преди 3 години

Не виждам мерки за справяне с бедността в тези 10 точки. Мерките за справяне с бедността могат да бъдат в две посоки - прекратяване или поне намаляване на социалните помощи, колкото и парадоксално да звучи това на някои и второ, повишаване на доходите по всякакви начини, най-вече чрез работеща икономика.

8

Анонимен

преди 3 години

БСП винаги работи упорито да ни почерни бъдещето, за да изглежда миналото ни прекрасно

7

Анонимен

преди 3 години

Не съм фен на раздаването на държавни пари за щяло и нещяло, но мерките горе долу ги одобрявам. Отдавна трябваше да се въведат данъчни облекчения за работещите родители и решително да се прекрати политиката за раздаване на пари на ръка за всяко дете. Всички знаем защо.Трябва по всякакъв начин да се стимулира раждаемостта сред образованите слоеве на населението, защото просто си отиваме като нация!

6

Анонимен

преди 3 години

Е защо само за родителите задругите хора където няма деца нищо ли няма?

5

Анонимен

преди 3 години

Вас ви знаем 5$ заплата и 3$ пенсия!И плосък данък за бедните и богати!На кой ги говориш *** Курнело?