25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ваи вани много умен народ ейй"Не много умен, а изключително умен народ.Хитлер затова е мразел евреите защото е виждал че са по-умни от германците, но не е искал да го приеме този факт и е решил да ги изтреби за да не го дразнят. Само е роптаел , че от 3-4 милиона евреи в Германия е имало повече доктори, повече учени, повече адвокати, химици, физици, хора на изкуството и т.н отколкото от 75 милиона германци.

24

ДГД

преди 3 години

Спутник V е същата РНК ваксина като останалите! Не се лъжете. В Русия нямат лаборатории в които да развиват ноухау. Това е просто заготовка на Астра-Зенека. Която и да си биете попадате в капана на световните убийци. Питам, имаме ли вече истински изолат на коронавируса? Без такова нещо, каква пандемия борим? Путин е същия като тия на запад.

23

Менгелей

преди 3 години

Миналия път при медицинските експерименти имаше елемент на принуда, този път -доброволно и с песен и танц! Напредък.

22

истината

преди 3 години

Евреите винаги са били изключително добър народ върху който да правиш експерименти. Браво !

21

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 16Турски лекар има 45 минути видео в Ютуб. Той работи в Ковид отделение. И сам си е направил статистика. И казва :" 90% от интубираните са непушачи. Чудя се защо държавите не водят такава статистика. Да се каже колко са били измрелите пушачи и непушачи?"Той винаги се е интересувал кои са пушачи и кои не в Ковид сектора. И казва категорично в края на видеото:"Пушенето е вредно и опасно за вашето здраве и не казвам че ви пази от ковид 19 НО голяма част от тези в интензивното са непушачи"

20

ДГД

преди 3 години

Тука гениите на ваксинирането ръсят акъл колко страшна била болестта която я няма! Съответно ми цитират различни симптоми събирани на килограм от всички възможни сезонни вирусни инфекции. То не беха сополи, задух, други с кашлица, трети- разтройство. А бе господа които обиждате наляво и надясно за гладките ни мозъци, не се ли усещате, че просто повтаряте митологизациите на еврейските медии като папагали. Бийте си ваксините, а времето ще покаже кой крив, кой прав. Нещо което е насила не е добро!

19

Анонимен

преди 3 години

Ваи вани много умен народ ейй

18

Зоро

преди 3 години

Не случайно Айнщайн и Нютон са били евреи.Но бай *** ги слага в малкия джоб, нали.

17

Анонимен

преди 3 години

Учете се от евреите и няма да сбъркате. Това е народ минал през всякакви жестоки изпитания и винаги е оцелявал.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами защото това си е техен еврейски вирус , как няма да се справят бързо !!

15

АНТИексперимваксър

преди 3 години

"Израел е добро експериментално поле за ваксинации.", смята Недав Еял.Нямам какво да добавя.

14

Gogo

преди 3 години

Да видим резултата след година - две.

13

Др. Акула

преди 3 години

Експеримент, обречен на успех, и население, обречено на експеримент! УСПЕХ!

12

Fenasi Kerim

преди 3 години

Моя позната, близка на 44 си отиде. Медицинска сестра в спешно отделение. Културна и спокойна жена която се пазеше. Нейна колежка която пуши а мъжът й който всяка вечер се налива с домошарка също бяха положителни без да се изкашлят. Шефът им, лекар на 50 също е по вечните ловни полета както казват индианците. Коварно заболяване. При едни със сополи, при други с кашлица и температура, но за съжаление някои умират. Това не е грип. Това е изкуствено създаден вирус.

11

Анонимен

преди 3 години

Чипираните в полираните си мозъци българи ще стоят още дълго време в състояние на локдаун. Цар Симеон Сакскобурготски макар и да беше *** човек каза една умна приказка "Трябва да се смени чипа в главата на българина". Е как се сменя чип в *** глави? Само с чук и длето.

10

лекар

преди 3 години

Най добре се бори пандемия дето я няма!

9

Хемус

преди 3 години

Израел да влязат в нета и да напишат какво е топла вода и сзпун

8

Fenasi Kerim

преди 3 години

Задухът и кашлицата са много неприятни. Особено задухът. Не можеш да лежиш по гръб. Аз съм един който не е бил в статистиката. Кашлицата и задухът минават след 3 седмици. Много хора си отидоха преждевременно. Това за чипирането е глупост. Вие си имате чипове. Вашите смартфони. Повече информация не им трябва. Убеден съм че през лятото всичко ще се оправи.

7

Анонимен

преди 3 години

До НаскоВаксинирай се на воля, какво си се загрижил за другите?

6

Анонимен

преди 3 години

Добре! Убедихте ме! Къде да се ваксинирам?Ааа...нямало ваксини?А кога ще има?Август???2023???