354

Shark

преди 3 години

Ааа не не, това си е чисто изнудване. Докато не стигнем 70% нямали да паднат ограниченията. Нали щеше да е доброволно,това ли измислихте сега, уж доброволно, ама не съвсем!!!! Въртите, сучите,ама няма да ви стане играта.

353

,Пишете

преди 3 години

Пишете, че е нормално ваксините да се доставят в бусове за кренвирши! Аре бе джурналя! Това е световна практика нали? Властите във Франция, Германия, Италия, Испания разпоредиха незабавно да бъде ликвидиран специализирания транспорт и всичко да се кара в бусове за кренвирши, торти, млечни продукти и месо! Те и те са хладилни!

352

Анонимен

преди 3 години

ТЯЛОТОМоли се да ти не пораснат ц.иц.и от вакцината. Ква си мека Мара. Ах лелее ах леелее.

351

АБЕ!

преди 3 години

Тва не е ли оня, дето ни плашеше че нямало чували за трупове?Тва е Костадин Чувала с присадената коса и хубавите вежди.Коца Жената.

350

Анонимен

преди 3 години

Абе да се ваксинира пред камерите- като американския Фаучи, дето се ваксинира пред камерите в лявото рамо, и на следващия ден се търкаше в едно интервю по дясното рамо, и обясняваше, че малко го заболяло от ваксината... Даа

349

свилен

преди 3 години

умни ми министре , пак ли настройвате хората едни срещу други . така противопоставихте полицаи срещу майките за децките добавки ,сега ваксинирани срещу не . ПОЗОР ЗА ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ . Работите на принципа РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ . ОСТАВКА .

348

Костадин Чувала

преди 3 години

Може ли поне на Коледа да не ни занимавате с Костадин Чувала, Тодор Байшилето, Ачо Гърцията и Венцислав Умрелия?

347

Трай коньо за....

преди 3 години

зелена трЕва......

346

Анонимен

преди 3 години

поне ваксърите ще намалеят

345

Анонимен

преди 3 години

Коцко Здравето пак оцапа пейзажа с изказвания. Има някакъв комплекс човека да се появява пред медии и да се прави на велик... добре е че скоро ще си ходи и повече няма да го чуем.Колкото до ваксините, можеше вместо всички тези гръмки изказвания и обяснения по вирусология от коремен хирург - просто утре да се ваксинира пред камерите. Далеч по-силен ефект от това половин час да бърбори колко безопасни били ваксините, ама колко бройки, ама как се увеличавали желаещите...

344

Анонимен

преди 3 години

няма толкова луди в държавата

343

qmsi lainata

преди 3 години

Скоро всичко това ще приключи, а някой трябва да плати сметката. А сметката е чаршав 3 метра дълъг, да се завиваш с него.

342

Анонимен

преди 3 години

ТЯЛОТОБегай ф куфнята си пий апчето

341

Анонимен

преди 3 години

Който се ваксинира може да искара и 100 години...без да мръдне..

340

Тялото

преди 3 години

4500 бройки е подигравка. Трябваше да поръчате едновременно от всички съществуващи ваксини и да направите организация да бъдат сложени за седмица.Нека е доброволно, но който не иска няма да бъде допускан никъде. Всеки да си направи сметката и да си плати цената, ако иска да е част обшеството или да си живее в неговия свят на параноя и конспирации.

339

Завиждащ

преди 3 години

Коста пак ще го боцкат.....

338

70 % !?!?!?

преди 3 години

Ще постигнем след 20-тина години, ако сме живи и здрави ?

337

План за УТРЕ

преди 3 години

Борисов да се ваксинира пръв. После да се ваксинира Костадин Чувала. После Венци Умрелия.Ще почакаме 5-10 години, за да видим дали няма да ритнат камбаната от ваксината, после може да се ваксинираме и ние.

336

Христомир Ждреловски

преди 3 години

Ако ваксината "помага" и е много хубава, защо трябва да подписваме, че сме запознати със "страничните и ефекти"Не сме запознати с никакви странични ефекти! Има ли, какви са?Държавата се наcpa за N-ти път. Яко се ***!

335

Анонимен

преди 3 години

70% - 5 милиона - обаче от 7 милиона, изваждаме тези под 16 г. - изваждаме алергичните и тези с други медицински проблеми - изваждаме преболедувалите - изваждаме интелигентните хора - колко остана?