193

Анонимен

преди 3 години

Има две държави в света които са си запазили името Държави не области и това са Британия и България има исторически документи крайно време е историците да ги покажат България е призната и от папата с унция за Британия то е ясно

192

Анонимен

преди 3 години

189 България е на 1500 години,била е империя, в която са живели различни племена, достатъчно дълго, за да се формира нацията "българи",със свой български език. Русия получи кирилицата и първата византийска книжнина, преведена за първи път,на старобългарски,църковен език в България,от учениците на Св.Св.Кирил и Методий, по волята та българския цар Борис I Михаил Покръсгител. Когато България е била империя ,Русия и Сърбия не са били на картата,като държави,като лиРСМ,създадена през1992.

191

Анонимен

преди 3 години

До 5-коОфициалният словашки отговор койо го лансира Пендаровски ,въобще не ме интетесува.Продължавайте да се зомбирате и да летите високо .Падането ви ще бъде много болезнено.

190

Щирлиц

преди 3 години

Трябва да има и такива хуморески,които да разведряват обстановката,а тя е достатъчно напрегната от ммутровластници,прецеденти,нощни ваксини и пр.светли новини.

189

Дядо Ванго

преди 3 години

Създаването на обща турско-албанска граница ще разреши много от споровете между измислените народи и държави на балканите като мацедониа, булгерйрия и сиртакистан.

188

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонците се дзвереха на гърците 28год.,па накрая си дадоха *** на елините!Така ,че споко скоро време ще се надупят и към нас.

187

Петрички българин

преди 3 години

Без да ми се обижда никой, но... Глупостта и инатът , с който си настояват на тяхното, само още веднъж показват и доказват, че са си чисти българи. А иначе толкова съм ги намразил вече, особенно последните месеци, че с радост бих хванал автомата. Както се казвасмърт за предателите!!

186

Димитър

преди 3 години

До 5-koПак не те разбирам!

185

Анонимен

преди 3 години

До 5-коКои са тия съюзници ваши сред славяните ,пък станали наши врагове?

184

мЪкидониЦОТ

преди 3 години

КОкъФто им езикОт, тОкиФа им и истоРИЧКОТ данни. Развалена стока !

183

МАКЕДОН

преди 3 години

ТОЛКОВА СЪМ ИЗВРАТЕН ЧЕ СИ ИЗМИСЛИХ НОВ ГОСПОД НА ИМЕ МАКЕДОНИСУС И МОХАМЕТ ПАСТИ ДА ЯДЪТ МАКЕДОН МУ Е МАЙКАТАДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН И МАКЕДОНДПС И БСП МАШАЛААААААААААПО ИЗВРАТЕН ПЕРВЕРЗЕН И ОТВРАТИТОЛНО ДОЛЕН ЧОВЕК ОТ МЕН НЯМА

182

Петрички българин

преди 3 години

На по умните македонци, като им кажеш куче предателско и млъкват. Защо ли?!

181

Анонимен

преди 3 години

До 182Били,наши сънародници,някога ,предишни поколения,сега са горди македонци!В света на интернет не може да имаш оправдание ,че те били македонизирани.Освен това от време на време по техните медии се изявяват българи и българофили от РСМ,като В.Канзуров ,П.Колев,Георгиевски които много добре обясняват на зомбираните македонци каква е истната,но те въобще не искат да я възприемат.България трябва да гради отношения с РСМ,като вражеска държава.

180

Димитър

преди 3 години

До 5-koНищо не ти разбирам,пиши на български!

179

Анонимен

преди 3 години

Днешните българи, които говорят на източно-македонски диалект и го наричат български език, както и държавата българия са една рушка измислица. Българите на хан Аспарук са турскоезично племе. Останките на племето "буллгар" които в днешно време все още населяват обширна територия в южна Русия са също турскоезични. Само българите в измислената българия са славяноезични, или да съм по-точен - говорят на македонски език. Защото това им е майчиният език, понеже са мешавица между турчин и македонка.

178

ПЕРВЕРЗИЯ

преди 3 години

ДАВАМ ПО 20 СТОТИНКИ ЗА НЕГАТИВЕН ПОСТ СРЕЩО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕДА ЖИВЕЕ МАКЕДОН И КУРАНА ДПС И БСП МАШАЛАААААТОЛКОВА СЪМ ИЗВРАТЕН ЧЕ СТАНАХ ДЕПОТАТ УДРИ БАТЕ

177

GG

преди 3 години

До 5-коИма ли ярост ?!

176

Анонимен

преди 3 години

Колко македонци днес се казват Самуил и колко българи се казват Самуил ей такава статистика да извадят Там в РСМ има много повече дето се именуват Горан Зоран Драган ей това говори много за промитото съзнание а сърбите обичат македонците колкото и нас ама хич щото са българи с промито съзнание а сърбите са яли доста бой от българи не от македонци

175

Самуил

преди 3 години

До 5-koАбе не знам дали сите ни се смеят , ама вие сигурно дълго ще плачете има нема , още 30 години сигурно , колкото ви требва да проумеете ,че не сте антички . Айде бегай да си плачеш во смрадливата дупка Р.С.македония.

174

Анонимен

преди 3 години

180 "Луд умора няма",та и Петко. Сега,на село няма много работа в полето,та реши да ясни компютъра. Сръбските историци имат претенциите, Сърбия /сръбските комунисти",да е креирала "македонската нация и език",през 1945. Статията е отпреди няколко дена. Отрекохте се от гръцката,антична история с Преспанския договор, кой знае утре,какви ще бъдете?