38

Анонимен

преди 3 години

Байдън иска да си гледа старините да играе голф, бинго и табла, но кукловодите му по друг начин.

37

Анонимен

преди 3 години

Палете свещи Доналд да спечели във Върховния съд.

36

Анонимен

преди 3 години

Дъртака взе командири ,мислители че доганя ще се уплаши ,много е нагъл

35

Анонимен

преди 3 години

тоя го знам- не знам само как си прикрива мягхките знаци!Само дето не мучи по руски...

34

Turko

преди 3 години

До АнонименKurdistan nikoga ne e imalo ...ako Makedonia e ime na Filip i Alex... to te sa tolkova pravi kolkoto Kurdite

33

Анонимен

преди 3 години

Така ли?Защо да имаме повод за притеснение?Нали другжката на Путин все излиза с карти на велика Турция включващи територии от България.Защо да сме притеснени, че ислямистът Ердоган ще падне от власт?

32

Анонимен

преди 3 години

Дядото още не е встъпил в длъжност, не се знае дали ще встъпи, вече дава зор, където не му е работа. Само това ни чака от демонократите - войни, неолиберализъм и всякаква поквара.

31

Анонимен

преди 3 години

режимът в Турция трябва да бъде свалентова го казва президент на чужда държаваегати и демокрацията и човешки праватова си е чиста мутренска политиказначи и другите да внимават защото и на тях можем да кажем че ще бъдат сваленикойто не служа краваршингтон и не дава милиарди на главната мутра е лошсамо че не е питал китайците и руснаците

30

Анонимен

преди 3 години

Вие хубаво гледайте прегръдките и целувките на Борисов с Ердоган и си помислете дали няма нещо много подозрително в цялата работа, дали няма някава "сделка".

29

Deniz

преди 3 години

Боже пак комунистически *** се изказват по телевизията. Американците много искат, но като гледам Калифорния и Далас искат да се отцепят, листопад пачна. Тези така наречени ( бандити) искат само слуги, тоест държавите да нямат думата, само те, но вече това остана в историята.

28

Ром"с

преди 3 години

Тоз Димов не знае ли или ако не знае то не трябва да "трещи" глупости, ако има договр между Република Македония и нас ,то автоматично се прехвърля и на Северна МАКЕДОНИЯ и задължения и договри и права .ТОЗИ Димов или пупулист или *** ,мисля че е първото .

27

Анонимен

преди 3 години

Ruski raketi C300 imat ,garcia,bulgaria,i vsichki drugi iztochnoevropeyci chlenove na NATO ,zashto za tqh ne se otnasq,neshto mi namirisva che zapada e iskal da napada Turcia no Erdogan im e provalil celite

26

Анонимен

преди 3 години

И повода за притеснение е ...? Този да не си мисли, че Ердоган много милее за благото на българите. Доста са ми подозрителни тези сърдечни прегръдки на Борисов с Ердоган, кой знае и там каква сделка има и как сме продадени. Напълно е възможно за няколко милиарда да му е продал южна България и да чака да си я вземе.

25

МНЕНИЕ

преди 3 години

С Турция може да воюва само Русия - няма САЩ , Няма ЕС .Поне до сега , аз Лично съм Учил че България е Освободена от Русия два Пъти - 1878 година и 9 Септември 1944 година .Днес още Дояждаме Успехите от Тези Освобождения .

24

Анонимен

преди 3 години

В битката за Босфора Англия, Франция и Индия губят 250 хиляди убити войници и България влиза на страната на Турция и накрая губи позорно ПСВ.

23

Анонимен

преди 3 години

Ердо скъса синджира.Кофти е като каубоите загубят някое впрегатно животинче и то почне да им пасе в градинката без контрол.

22

Превод в ефир

преди 3 години

Май иска да смени диктатора не да падне диктатурата. Както стана с Садам, Кадафи и т. н.

21

Анонимен

преди 3 години

А американофилската Чебурашка сега се показва какъв българин е.

20

Анонимен

преди 3 години

Аууу какво ще прави ББ?Пак има да се върти като пумпал в Брюксел.

19

тт

преди 3 години

Байдън иска режимът в Турция да падне, България има повод за притеснение------------Старчето още не е встъпило официално във власт, а готви "цветни революцийки" и държавни преврати, като по времето на администрацията на бившия президент Обама и неговия държавен съветник Килъри Клинтън!Малиии.., кво ли шъ има да ставааа...!?