70

SHEFA

преди 3 години

-КАКВОТО СЕЯТ-ТОВА ЩЕ ЖЪНАТ.-ЗАТВАРАНЕ-ВЕТО-ДА СИ ОСТАНАТ ТАКА КАКТО СА СИ.-ЕМИ ТЕ УТРЕ АКО ВЛЯЗАТ В Е.С-ЩЕ ВДИГНАТ ГЛАВИ И НЕМА СПИРАНЕ.АААААА НЕ-ТАМ.-АЛБАНИЯ СА ПО РАЗБРАНИ.

69

Анонимен

преди 3 години

ЗАХАРИЕВА, КАКВО СЕ ОПРАВДАВАШ?НАПРАВО ИМ ДЪРПАЙ ШАЛТЕРА НА ТИЯ ВРАГОВЕ И ДА СИМРАТ ТАМ = ДРУЖБА ССЪС СЪРБИЯ И ПУТИН!ДА ПРОКОПСАТ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!ТАМ НАЛИ Е ПО- ХУБАВО!АБЕ КОГА ЩЕ СЕ РОДЯТ ТУК КЛАСНИ ПОЛИТИЦИ?

68

Анонимен

преди 3 години

Калинките сложили брояч, ало къде ви е пипето - отсвирване и да се обадят след година!

67

1

преди 3 години

Браво на министър Захариева. Единствената правилна позиция е това.

66

Коментарите

преди 3 години

Също се смятат за публикации.Захариева поне да беше обяснила нашите искания, защото така не става ясно защо ни мразят македонците. А истината е, че Майка България иска да родното й чедо Македония да я припознае.

65

Тонката

преди 3 години

Аз са ако съм на Мутафчийски на този"Боец"ше му скрия респиратора и ше го оставя в ръцете на съдбата:):):):)Ако оживее,оживее,ако не Орландовци:):):)

64

BANHALQNSKI TRUP OSM

преди 3 години

https://postimg.cc/Mc8gQz8QСлави славуцата е хомо, якудзата е негов т.пкап! Славуцата е такъв патриот, че оперира с офшорки, за да избегне плащането да данъци.Славуцата е бил момче за всичко на Васил и Георги Илиеви /ВИС 2/, Илия Павлов /МУЛТИГРУП/.Чрез БМК учондолският е перял мръсните пари на тези, които колеха и бесеха през 90-те.Чака-рака месията е мутрочалгар.Сега тоя плешо е ратай на банкера Цветан Василев!

63

Анонимен

преди 3 години

"лело, лело (ЕС) ама имам 15 000 комтера хейт искам само позитивни и да ме лайкват"ЕС - това да не ви е КОМУНИЗЪМ да ви хвалят само!

62

Тонката

преди 3 години

Абе не мога да разбера чий го търси Гошо Пишман Боеца във ВМА баш при Мутафчийски?:):):)Доскоро гореше маски на протеста и искаше да дава под съд същия този Мутафчийски заради 14 дневната карантина,а са рИве"Ох Майко спасявайте ме умирам":):):):):)Бойко им го каза тогава.....Протеста се води от Шмекери:):):)То и затова толкова успя протеста де:):):):):)

61

Анонимен

преди 3 години

ФРАНЦИЯ-ЛУВЪРЪ.Има една много дебела книга.В нея много кратко е описано за всяка държава ,за нейните традиции ,нрави и история.Какво пише за нас.Само това.,, Българите склонни към предателство".

60

Бунгар

преди 3 години

България има комплекс от Тито.Тито е водил партизаните срещу хитлеристkите окупатори, Какъв Хитлер бълнува Захариева,че даже и ставнения прави.Съвсем изперкахме на тема Македониа-EU.Нищо не е случайно. Има защо да мразим Тито,въпреки,че ни е опростил дълга при загубата на ВСВ.Минали сме през Югославия като част от Украинската войска,а никога като българска войска по време на ВСВ.Къде е нашият Тито???.Почваме с Хитлер,свършваме със Сталин. BG работа...

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕДИНСТВЕНО ТИТО ЗАСЛУЖАВА ДА ИМА ПАМЕТНИК В БЪЛГАРИЯ,А НЕ ПРАВЕШКИЯ ТАРИКАТ ОТ РОМСКО-ВЛАШКИ ПРОИЗХОД.ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТИТО ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧИ КУРШУМ В ГЛАВАТА ПО ЗАПОВЕД НА МОСКВА И ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ В НЯКОЯ КАНАВКА НЕПОГРЕБАН...ТИТО СПАСИ ТОДОР ЖИВКОВ.ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ.

58

Анонимен

преди 3 години

Хаха че с кво Тито е по-лош от гуруто на вожда й? Да се е нагъзвал на СССР? Югославия беше с порядъци по-добре от НРБ, по границите им не стреляха, не нацвъкаха абсолютно навсякъде съветски тип панелки и това създава съвсем друго впечатление дори днес, нямаха музеи-корекоми като тук, Тито за разлика от Тошо успя да построи магистрали от-до, включително през днешна РСМ. Не че е нормално да го почитат, разбира се че е ненормално, но да почиташ правешкия *** е с няколко идеи по-ненормално. При все това всяка година го почитат разни *** тук.

57

Анонимен

преди 3 години

От излиянията на външната министърка се разбира, че :-всеки ден чете чужди вестници и брои статиите "за и против" и така определя външната политка на страната.-наложили сме вето на СМ, ама не се казвало вето-много ни се искало СМ да влезе в ЕС, ама и не чак толкоз много-искаме омразата да спре, ама бълваме всекидневно против СМ-СМ трябвало да изпълнят нещо си, и ние знаем какво, ама важното е да го изпълнят.

56

Анонимен

преди 3 години

ТАЯ Е ПИЯНА!МНОГО ИНТЕРЕСНО ОНИЯ ДЕН В ПАРЛАМЕНТА НАГЛО СЕ ПОДХИЛКВАШЕ!

55

Анонимен

преди 3 години

А да почиташ Тодор Живков в София какво е?!Министъра по добре да не ръси глупости и да дава акъл на чужди държави кое да почитат и кое не!

54

До 30

преди 3 години

Приятел, много добре пишиш на книжовен български език. Разбирам ти чувствата, поне си възпитан, но си се объркал и нямаш правилен прочит на историята, но то няма и от къде. разбираш ли колко е комично, измислиха се вицове за вас, всички ви се падиграват. И с тази античен Диснилент дето го направихте в центъра на Скопие, завършва цялата картина на този шувенистичен комплекс. И последно ще кажа, ти се моли да не се притопите с албанците, че не знам с кой ще се съединявате освен с нас.

53

..

преди 3 години

До АнонименАз да ти кажа нещо. Помаците не са турци и не се имат за такива. Помаците са по-българи от българите. Това са хора, които не са турци, но знаят турски език. Повечето само разбират, но не могат да говорят турски език. Българите сме били под турско робство, така наречените помаци са от тези хора, населяващи нашите земи, които никога не са били под турско робство. Техни родове не са били тук, когато България е била под турско робство. После са дошли.

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАМИ КАК ДА НЕ И СЕ СМЕЕ ЦЯЛ СВЯТ!ОНИЯ В СКОПИЕ МЕ МРАЗЯТ И МЕ ОБИЖДАТ!!!ДЕТСКА ГРАДИНА ДАМИ ГОСПОДА!ТЯ КАКВО ОЧАКВА ДА ИЗДИГНАТ ЕДИН БИЛБОРД В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ,НА КОЙТО ДА ПИШЕ-ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА НАЙ-ВЕЛИКАТА ЖЕНА НА ТОЗИ СВЯТ И ВСИЧКИ НИЕ Я ОБИЧАМЕ!ХАЙДЕ ПО-СЕРИОЗНО АКО ОБИЧАТЕ!ВИЕ ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИК ДА СЕ Е ОПЛАКАЛ,ЧЕ ГО ОБИЖДАТ В БЪЛГАРИЯ?А ТАКИВА СЛУЧАИ КОЛКОТО ИСКАШ!

51

Щирлиц

преди 3 години

Може би този негативизъм идва от факта че се славиме с това че смедържавата на ПОП Кръстьовците.