56

Анонимен

преди 3 години

ОТВАРЯЙТЕ! *** не издържа!!! Пък нека после си носи последиците, на кого му пука? Който има акъл, се пази! Който не му е мил живота, юрва по молове и кръчми! Нека им е, нали не е на мен?! Грам не ми е жал!!!

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Дано и Златена - Бау си я сложи и да почине.

54

Анонимен

преди 3 години

Не тогава трагедията ще е голяма, а когато тези търтеи и продажници, останат на власт! Изнесоха и продължават да изнасят златните ни залежи, напълниха ни с дългове, за поколения напред, окрадоха страната ни, а ние- понеже сме много умни , продължаваме да ги търпим! Сигурен съм, че с физическото им премахване, ще изчезнат и много проблеми и тревоги, дори и насадената пандемия!

53

Анонимен

преди 3 години

До 61И какво като си на първо място?Ти нали не си умрял?На кое място трябва да си?

52

Анонимен

преди 3 години

Шестима души починаха при изпитване на ваксината Pfizer в САЩ. Шестима души са починали по време на опити за коронавирусна ваксина от американския фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания BioNTech, според доклад на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA).

51

ДДРОнег

преди 3 години

Със сигурност една голяма част ще празнуват - 80%-вите и шведо-римляните !!!Няма кой да ги спре, а и главният тик-воний го е страх !!!Така че още от догодина "лошият мат'риал" ще намалее, но покрай него и част от добрия ...

50

Анонимен

преди 3 години

Че тя трагедията ни е гарантирана от Герб още мнооого преди вируса, ами поне да се съберем, да пийнем и хапнем като за последно. Края с вирус или без е ясен. Вожда ни води уверено към него

49

Бай Дънчо

преди 3 години

"представител на Световната здравна организация" тоест национален предател !!!

48

Анонимен

преди 3 години

До ТрагедияАко Бойко е трагедия, какво да кажем за такива като тебе?

47

До 50

преди 3 години

Прав си,но и затова сме на първо място в Европа по смъртност,а доскоро и в света.

46

Bond

преди 3 години

Същият този мозАк Околийски на 3 февруари 2020:Не може да се говори за някаква много сериозна зараза и разпространението ѝ с много високи темпове. Този вирус наподобява предишните, които се разпространяват горе-долу по еднакъв начин по въздушно-капков път, уточни той. "Включително маските, които, има някаква мания по носенето им - СЗО също не ги препоръчва при хората, които не проявяват симптоми, а само при хората, които са болни"Как сте мили ковидовце и хипохондрици?

45

СС

преди 3 години

Никой не ви кара насила нито да празнувате ,нито да пазарувате ... който си има разум ще се пази.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Дали той се е бутал в тебе или ти в него е субективно.Неговата версия сигурно е съвсем друга.Кой от двамата ви е по-интелигентен също не е сигурно.Не бих заложил на теб.Бая тъпичък изглеждаш.

43

Анонимен

преди 3 години

Помните ли пролетта как ни сложиха КПП та, а като наближи мюсулманският празник(не помня кой) ги махнаха и пристигащите от турция попълваха декларация, че ще са под домашна 14 дневна карантина? После нас ни обвиняваха управляващите- агнешкото и салатите ни били виновни за ръста на заболели

42

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано е,че трагедията ще бъде голяма,но един ту.луп даде на някого едни обещания и сега се чуди какво да прави и как да излезе от кашата,която сам забърка.

41

Трагедия

преди 3 години

Той Бойко си е трагедия в три действия.Дано няма 4-то

40

Анонимен

преди 3 години

'' Там коронавирусът е под контрол, защото установиха ... ''...............Не може да поставите вируса под контрол, невъзможно е !Можете единствено да разрушите икономиката и живота на хората опитвайки се да контролирате нещо което не подлежи на контрол. Още повече сега когато вече има ваксина

39

Факт

преди 3 години

Отоврят ли трагедията е гарантирана, не отворят ли - оставката. Факт.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Такъв човек би трябвало да действа максимално правилно и разумно поведение.То не е задължително да се бута в мен и аз да отида на релсите (добре,че нямаше трамвай) не е задължително да храчи по земята но го прави.Най-вероятно е болен и е безсимптомен В храчката му има няколко стотин милиарда вируса 150 пъти по малки и леки от бактерия.За да зарази човек му трябват 2000. В милиционерската школа не ум ли правят тестове за интелигентност поне 65 iq трябва да има нищо че е ушев.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39E, и? То и сега е така в страните от третия свят. С "тарикатлък" и там може да живееш ОК. Само че не е ОК изобщо. Защото именно това води страната в третия свят.