125

ами

преди 3 години

*** да даде пример, а да не се ослушва

124

Анонимен

преди 3 години

"Животът на всеки българин е еднакво ценен" Наглец балкански!!!!Когато подклаждаше хората да се събират тогава не ти бяха никак ценни, но сега са ти.... Престъпник долен!Въпреки традицията ти ще си платиш с лихвите за цялата си гавра с всички, които се надяват и искат промяна.

123

Bob

преди 3 години

У америка 3ма президенти ще се ваксинират по телевизора, още в началото...Едно време Елвис са го снимали как му правят ваксина за Полио. Хората искат да дадат пример на овцете...Нашия гледа да не го изключи Бил Геитс...Да не би случайно да се прекара нещо...А тоя е по-добрия от Боко за сега... и какви ги върши... на тези територии трудно ще вирее достоен народ...

122

лекЕр

преди 3 години

Да ваксинираме първо дупетатите, мисирките и техните деца, защото живота им е най-важен.

121

Василев

преди 3 години

Мен ме притеснява още един факт, че великата неосманистка империя Турция е взела геополитическо решение да ваксинират турския народ не с немска,американска,руска ваксина, а с китайска!Как мислите дали най-ценното нещо здравето, може да бъде заложник на това дали турската държава има няколко милиноа повече за американски ваксини, или всичко е добре анализирано и са избегнати всякакви рискове!!!Агент Даниъл Фарамбучи!ЦРУ!!!

120

Дръндер

преди 3 години

До лекар 112Ваксинирай се, но скоро в гробищата няма да има място заради такива!

119

Да си даде ваксината

преди 3 години

на клошарите от триото.Те ще са много разстроени от факта,че Радевнасрочи изборите за 28.03.2021,тоест призна липсата на масова подкрепаи нелепостта на юмруците и крясъците "оставка" и че правителството щеси завърши мандата.За протестърите това ще е равносилно на предателство.Щом са вярвали, че Радев бунтува заради доброто на народа,а не зарадисобствените си властови амбиции,"народните въстаници"ще се приземяттвърдо.Също и "убитата от системата" Мая и "гладните кокошки"край нея.

118

Безплодие

преди 3 години

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

117

Безплатно?

преди 3 години

Безплатни задължителни лекарства?Бре бре бре? Е те тук трябва да ви светне червената лампичка.

116

Хахах

преди 3 години

Правилно - който е зорлия за ваксините да се ваксинира първи.И аз за това апелирам. Всичко трябва да е по желание - не сме в Аушвиц.

115

Стигаме до виц:

преди 3 години

Казах ви аз, че с крадена кола няма да стигнем никъде! Знаеш ли вица: Катаджия спира автомобил за проверка: Книжка - Нямам. Жената казва: Скъпи казах ти да не пиеш това уиски преди да караш! Детенцето отзад казва: Казах ви аз, че с крадена кола и труп в багажника няма да стигнем никъде!

114

Бреееее

преди 3 години

Онази седмица пих един аспирин уж профилактично - викам си "той е безобиден тоя аспирин". .. да да, ама не!След няколко часа започнаха странни болки в стомаха - отключи ми гастрит.. спрях да го пия МИГНОВЕННО!Хубаво де, ама аспирина е тествано хапче на десетки години.. Какво остава за някакви ваксини, които даже не са тествани добре?Човешкия организъм е като пръстовия отпечатък и всяко лекарство влияе различно на всеки различен организъм.Така че не ми пейте, че ваксините са безопасни...

113

леко смешен

преди 3 години

Байдън в америка носи маски цяло лято и спечели изботрите, тоз като тръмп се правеше на недосегаем, как да гласуваш за такъв мърляч?

112

Колкото е по-

преди 3 години

сложен един организъм,толкова по-лесно може да бъде разстроен.Заелементарните креатури прилагането на ваксина е ненужно,те няматнеобходимост,няма какво да се разбалансира у тях.

111

Наблюдател

преди 3 години

Научи се фигуриста, раздава го като истински политик. Единствено ни остава надеждата, че електората се е пообразовал последните 3 години и няма да направи поредната глупост, като ни го насади наново този *** за 5 години...

110

Ебати довода...

преди 3 години

Било го страх... Ми може и да го е страх.. тва кво значение има?!Така или иначе информацията за ваксините е МИНИМАЛНА.. нормално е всеки да го е страх... странно е как има хора, които не ги е страх от .. НЕТЕСТВАНА... "ваксина"... дето... не се знае как точно "бори" "Ковито".Трябва да си доста глyпaв, за да не ти светва червената лампичка.А президента го отиграва много грамотно, като се застрахова от ваксината и дава знак на хората да си имат едно на ум. Добре прави човека. Кво му е?

109

Анонимен

преди 3 години

Ваксината трябва да е доброволна и толкова. Всеки, който иска да ви задължи да се ваксинирате, трябва да бъде убит заедно с цялото му семейство.

108

ЦИНИК

преди 3 години

Брях дъ му са невиди.Тоа ни зе за пълни абдали.Вместо дъ даде личен пример.

107

лекар

преди 3 години

Не се ваксинирайте! На стълбите пред болниците има място.

106

Дръндер

преди 3 години

До азМи ваксинирай се ти, и после сподели тук след година как е минало смелчаго! Ако успееш!