50

Анонимен

преди 3 години

Пак ли с капачка на иглата? Или са си взели поука от гафа и този път ще се набодат наистина, но с физиологичен разтвор?

49

Анонимен

преди 3 години

Ако може, два-три пъти да ги ваксинират, че да ги хване със сигурност. И Бил Гейтс, ако може, и той да се включи. Я, колко много пари харчи за ваксини, пък да не се възползва човекът с предимство!

48

Анонимен

преди 3 години

Тука има ли доброволци, смелчаци които са за ваксините, които ще ни спасят от въображаемия ковид, има една много яка ваксина, калашник и викат, май ревете за нея

47

Анонимен

преди 3 години

До ВаксинчоТи няма да дочакаш "след 10 години". Природата си знае работата.

46

Аха

преди 3 години

Ако целта на ваксината е да нямаш деца, бълха ги ухапала тия.Те деца, вече си имат. Не им трЕбват повече. А и да искат не могат да си направят.Да си причиня стерилитет, това ще го пропусна. Ще ме извинявате.

45

Дебата

преди 3 години

Дебата се измести от "Какво е Ковид?" към "Сега или веднага да се ваксинираме от Ковид?" за няма и 1 седмица.Не може да няма нещо гнило. Няма как.

44

Анонимен

преди 3 години

Най много да им бият водичка, не може ли да се на*упят публично, и който иска от народа да иде и да им го пъхне за минутка, две, ще е много по як пърформънс, тримата на*дупени един до друг и всеки "яко, дай, дай"

43

Анета

преди 3 години

Ще се ваксинират с какво с натриев хлорид? За показност и шоу всеки може да си сложи физиологичен разтвор.

42

Ваксинчо

преди 3 години

Когато ваксинират Гейтс, Сорос, английската кралица и Якоб Ротшилд, ще изискаме същата демонстрация върху Боко Тиквуня и децата му. Но искаме доказателство, че ги ваксинирате със същото нещо, с което ще ваксинирате и нас.А след като ваксинацията стане факт, ще изчакаме 5-10 години, за да видим дали няма да ритнат камбаната, след което може да се замислим дали да се ваксинираме и ние.

41

Анонимен

преди 3 години

Ще им турят физиологичен разтвор! И малко витамин С, за разнообразие.Какъв стана този велик глобален цирк с този КОВИД и това ваксиниране? Направо жива сапунка! УЖАС!

40

АнонимеН

преди 3 години

"ВАКСИНАТА"" ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА САМО НА БИВШИ ПРЕЗИДЕНТИ ;DНА 100 ГОДИШНИЯ БАЙДЪН ДОРИ ДА МУ СЛОЖАТ МИКРО ИГЛА СЪС ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОЧНЕ ДА ШУРТИ КРЪВ И НЕМОГАТ ДА Я СПРАТ!!! :D

39

Анонимен

преди 3 години

Ае сега да видим Вовата има ли топки, да се ваксинира пред цяла Русия, ама с руската.

38

Анонимен

преди 3 години

Еее не, това вече е прекалено, днес бг аре стига вече на ден по 1000 статии за ковид и една две за някоя катасърофа, колко ви плащат за тая пропаганда

37

Отчаяни Мерки

преди 3 години

Това са доста отчаяни мерки. Вероятно зора за ваксините (заложените пари) е голям. Но за да има ефект, то трябва да се направи тест за ваксините. Да се види дали това, което си инжектират илюминатите е същото, с което ще се ваксинира и плебса.

36

expert

преди 3 години

ЦИРК, и тъпите хамериканци ще повярват че на тия териктати ще им бият ваксина , а не разтвор?.....хахахахаха, в най-добрия случай ще им бият ваксина с други параметри от тази за останалата ***

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 44Добре ли сте?

34

Чорба/Каша

преди 3 години

Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка-------------И след два-три месеца ОбРамъ шъ съ превърне в Блондин, за Буменъ и Саксофониста не знам...-))))))))

33

Анонимен

преди 3 години

До SHEFA 42! ВЧЕРА ПИСА, ЧЕ СМЕ ЕДИН С ШЕФА!!! И КАТО ПИШЕШ ОТ ИМЕТО НА ШЕФА ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ :D

32

язък

преди 3 години

Американците са вече на пързалката!Престане ли народа да вярва на управниците,държавата пиши я бегала!

31

Анонимен

преди 3 години

Това нищо не доказва, те може да им инжектират физиологичен разтвор. Трябва да намерят начин да убедят населението, че им се инжектира същото нещо, което ще инжектират на всеки друг, и пак няма да помогне при тези дето мислят с главата си - това че трима малоyмника се боцнали с нещо не е никакво доказателство, че то е безопасно. Нещата опитрат до доверието, а на политиците в моемнта абсолютно никой не вярва, и с право - ей наще например лъжат за добър ден, а краденето го иамт за спорт