68

Анонимен

преди 3 години

Феновете на Бензиностанцията от 1917г. са в бъдеще време, това ще, онова ще. Да ама никога не става. Не се ли умориха от загуби и излагации. Най-смешно беше когато Путин обяви края на долара и предложи някаква валута обвързана с петрола. Само година по-късно един долар вече струваше 100 рубли хахаххаххахаха.

67

Факт

преди 3 години

До АнонименТова,което американците постигат с милиарди долари за оръжие,руснаците го нулират с милиони.Ами когато Печатницата спре?Тя всъщност няма да спре,просто няма да и приемат продукцията.

66

Анонимен

преди 3 години

Грохналата баба Европа.

65

Сандо

преди 3 години

а ЕС да е по-различен?Седи ми Меркел и ми разправя - цяла Европа да затваря ски курорите.

64

Hi EU

преди 3 години

В България член на Европейският Съюз банди близки до властта преследват,унижават и убиват Българи защото критикуват Борисов,прокурор Гешев,Соколова и Джамбазки-Каракачанов!А вие си пишете за Русия!Шиз.ита ли сте какви сте незнам!?

63

Анонимен

преди 3 години

"Съвременна Русия" и ЕС възникват на практика едновременно. Русия се развива и върви напред, ЕС се разпада и затъва в политическа и икономическа криза.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66"Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот. Населението на САЩ и ЕС ще продължава да обеднява."Русия вече е притурка на Китай. Суровинен колхоз, какъвто руснаците винаги са били.

61

Анонимен

преди 3 години

Престъпленията в ЕС са от чиста наглост. А както знаем наглостта е естествения продукт безнаказаността .Затова и Сталин е разстрелвал хора с власт .Защо иначе тия хора ще съсипват народа .Трябва боко тиквата да влезе в затвора. Това се очаква от НПО тата ЕС и международните съдилища.

60

Тонката

преди 3 години

Никой не иска с Русия:):):)Факт:):):)Всички на опашка за ЕС и НАТО:):):)Ние вече се отървахме слава Богу:):):)

59

vlady

преди 3 години

Стига с този алкаш. След Елцин в Русия няма кой да избере такъв за президент.

58

Анонимен

преди 3 години

Германците са комплексирани, защото Русия наскоро задмина Германия и вече е пета световна икономика оставяйки Германия след себе си.

57

Ха-ха

преди 3 години

Навални беше опозиционен политически труп,който след специално мероприятие бе възкресен.Обаче възкресяването не е минало без странични ефекти и лаят му звучи доста фалшиво...Още едно зомби в американският арсенал.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60"Всяка професионална дискусия между Лавров и бившия гинеколог Урсула фон дер Лайен, както и с външния министър на Германия Маас, правист и "лаик" в германската политика, са празна загуба на време. Западните "елити" и "интелектуалци" просто се намират на друго, значително по-ниско равнище."Дъщерята на Лавров е американска гражданка. За получаването на паспорта й Лавров присъства лично в САЩ, като пристигна без фанфари на "частно посещение".ХАХАХАХАХХАХАХА

55

Анонимен

преди 3 години

До46САЩ може да харчат не 16пъти ,а 66пъти повече пари за въоръжение защото могат да си го позволят ,както и Китай.Къде са тръгнали водкаджийте да се сравняват с Великите нации!?

54

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот. Населението на САЩ и ЕС ще продължава да обеднява.

53

Анонимен

преди 3 години

Блатния елит на такова високо равнище да обясни защо една рубла струва две стотинки а руснаците бягат през глава от Рушия.

52

Ни тако, ни вако

преди 3 години

Русия има по-лош проблем, отколкото изглежда - ако Навални и подобните му по някакво чудо изместят окопалата се мафия на "Кооператив Озеро" начело с Вовата, за обикновения руснак нищичко няма да се промени. Ще продължи все същата мизерия, корупция и ояла се некадърна бюрокрация. А иначе и Навални, и Вовата много ги бива по сладките приказки. Също като нашите бандюги на власт в Тиквостан.

51

Тонката

преди 3 години

Вовата вече не смее и да погледне към България:):):)Шубе го е и му е къса .....А ние безпощадно гоним от страната Руските шпиони:):):)Решетников повлече крак и след него заминаха още няколко:):):)

50

Анонимен

преди 3 години

Русия е една провалена държава с огромни претенции. Да си ядат атомите!

49

Анонимен

преди 3 години

Всяка професионална дискусия между Лавров и бившия гинеколог Урсула фон дер Лайен, както и с външния министър на Германия Маас, правист и "лаик" в германската политика, са празна загуба на време. Западните "елити" и "интелектуалци" просто се намират на друго, значително по-ниско равнище.