47

Анонимен

преди 3 години

И все пак магистралите се строят.

46

До 16 Инженер

преди 3 години

Може би разбираш от стуг и преса, но от математика НЕ. Дипломата ти не струва и едно руло тоалетна хартия

45

Анонимен

преди 3 години

1000 пъти беше казано, че маските осигуряват около 20% защита от вируса, което е почти нищо и когато липсват и тези 20% е ясно, че единствения начин е локдауна.Така се стигна и до днешното решение. И малкото камъче обръща колата. Сега ще стоите без маски и без доходи.. в къщи. Да ви дойде акъла в празните кpaтуни.

44

Анонимен

преди 3 години

До Обясни ми как маскс от лафката, всичко по левче или битака спира вирус

43

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ни давате за пример Белгия и Нидерландия. Ама хайде поинтересувайте се по колко пари дават там на месец на ВСЕКИ техен гражданин!

42

ГосТ

преди 3 години

Мерки досега просто нямаше. Как ще носиш маска в кръчмата? Маските решават 30% от проблема, а дори не бяха задължителни на закритите обществени места, освен транспорта,където изобщо не се следеше. Досега баце се съобразяваше единствено с лаика мангъров и ресторантьорите.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 и да ти се обяснява и да не ти се обяснява , какъв е смисълът от носене на маски и други предпазни средства , все тая . Едва ли ще го проумееш

40

Анонимен

преди 3 години

Всички гробаджииски тролчета.... Всичко има начало и край в този живот

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен39 Ами. например във Виетнам са комунисти . И няма рев ,со -п-оли .

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18 "Борисов - прекален демократ "Не - обикновен страхливец е , който се интересува само от изборния си резултат и Затова станахме държавата с най-лошо управление на кризата От страх да не изгуби някой глас , на всички обещаваше , каквото искат да чуят . Раздаваше пари на всички , независимо , дали са потърпевши ли не от кризата И в един момент се оказахме без пари , с блокирали болници и поликлиники , и с необходимост от строги мерки . Гарантирано от управляващият социопат

37

Manager

преди 3 години

Съгласен съм с 99,9% от казаното! Интелигентно момче, жалко, че подобни кадри липсват във върхушката на властта. Бих гласувал по default за математик, включително и Божков, ако изборът е между математик и мутра. Ефектът от мерките действително ще се очакват след поне 14 дни, нарича се lag effect.

36

Анонимен

преди 3 години

Според данните за починалите по седмици хора в България, май три пъти повече са починалите от Ковид-19 в сравнение с официалния им брой.

35

:)

преди 3 години

Новата звезда на Блиц и Пик, Петър Велков или както вече му казват Блицкащия Пикльо

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И колко са тия мъртви ? Дъражвна тайна ли са ? Колко са починали от началото на годината . Нали все сме първенци на Земята по смъртност ? Колко от тях са починали от рак ,инсулти ,инфаркти ,грип ,съпътстващи болести ? Пак ли тайна ? И тази година ще са напуснали този свят над 100 000 хиляди българи . И пак ще сме номер 1 по смъртност в света !

33

Анонимен

преди 3 години

Ех сега ако бяха комунисти на власт, който не слуша - на лагеркойто е болен - в изолационно..останалите - на чернобилски манифестации.

32

Анонимен

преди 3 години

Докато си носят човките над маските,така ще е!Те кихат над продуктите и после отиваш да купуваш плодове и др продукти. Прибираш се и ги вкарваш в хладилника. Няма как да измиеш всичко-има продукти, които не може да се мият и да се консумират след дни. Те като кашлят си свалят маската на касата-щото да не си намокрят маската.Така е в Пловдив. Не знам при вас как е.Ама да носиш човката си да стърчи над маската е като мода.От 14 човека в автобуса преди часове -видях 6 с правилно поставена маска.

31

Анонимен

преди 3 години

До 33 За това ли Гърция, Испания, Германия са така. Защото носят парцали на устата

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Стана ясно , прехода от комунизъм към демокрация стигна дотам ,че хората умират на улиците ,пред болничните заведения,непогледнати в къщите си . с демокрацията ,дотук ! Некадърност хаос ,безсилие в ,,реформата и приоритетното здравеопазване ,, гарантирано от шайката наречена ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 3 години

Един математик също така каза, че хубавото слънчево време щяло да унищожи Короната. Да, ама не. Откога изведнъж пак почнаха да паникьосват хората?Кой ще се зарази е въпрос на лична отговорност, независимо какви мерки ще има.

28

До 20

преди 3 години

Напиши нси смъртност по седмици, пък дано можеш да разчиташ двумерни графики (въпреки,че се съмнявам)