54

Протестираща

преди 3 години

Да излезем, да се залеем с бензин и да се запалим, това в държавата на мутрите вече не е живот!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Да го минаваме по-бързо и да се приключва. Локдаун и глупости само за хипохондриците. Спрете клиничната пътека и болниците ще се изпразнят.

52

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой, който още да не познава заболял? Защото лятото беше много модерно не познавам нито един с Ковид, приятелите ми също

51

Анонимен

преди 3 години

Ако чакаме нещата сами да се оправят, за какво ни е управника???

50

Анонимен

преди 3 години

От локдаун ще има ефект ако е тотален, никакво излизане навън по никакъв повод, никакво пазаруване, работа, разходки, нищо, всичко половинчато е безсмислено.

49

Анонимен

преди 3 години

До 51Що е широк агностик може и в речник да го намериш. Образовай се...всъщност няма смисъл по-добре лай по форумите че всички ша Омрем, нощтеръзват на това. Образование видя се не ни е нужно. А че си *** е ясно, до тук над 10 коментара ти преброих. Все едно през тази медия минавам само само за да се посмея.

48

Чекмеджето

преди 3 години

Овладяхме ситуацията. Разпоредил съм на министрите да ходят на всякъде и да казват че сме овладяли.. ейй глей къв асфалт бе брат

47

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направен един 12-14 дневен локдаун в края на октомври, когато нещата почнаха да ескалират,щеше да се ограничи разпространението. Баце го е страх да затвори държавата, а от доста време вече е наложително. Страх го е, защото тук не е Европа и държавата не дава пари на останалите затворени и неработещи заради локдауна. Хазната е опоскана. Не иска да предизвиква нови протести, след заглъхването на тези от лятото. Оставане на власт на всяка цена, ако ще с цената на живота на милион българи.

46

До 49

преди 3 години

Да *** е, продавам препарати за растителна защита, а ти? Още нещо, срещу магазинчето ми има две погребални бюра и миждам тяхната натовареност през последните 2-3 седмици! Дано дойдат и за теб в един скорошен ден, тъпан такъв ...

45

Анонимен

преди 3 години

Не съществува лекарство което да помага, няма.

44

Анонимен

преди 3 години

До 45Няма как да ги манипулираш???О извинете забравих, статистиката е наука която ПО НИКАКЪВ НАЧИН ме може да бъде манипулирана.

43

Анонимен

преди 3 години

Малеееее ! Не е за вярване колко безмозъчни има в София ! И това са от младото поколение, представяте ли си а очакваме държавата да има добро бъдеще ! това е резултат от ежедневното облъчване от неграмотни медии и политици и ежедневното дрогиране така модерно сред софиянците. Няма шанс за тази пропаднала държава с таковаМалоумно поколение

42

Анонимен

преди 3 години

Както писах преди месеци - българина трябва да види за да повярва. Да заболее, да влезе в болница, да загуби близък, съседа му да търси машина за обдишване... А защо трябваше да се стига дотук? Нима не беше същото март/април в Италия, Испания, Белгия, Франция, Англия? Но не, тогава ми слагахте минуси и всичко беше манипулация за едни пари от ЕС. Какво ви пречеше да се поразредите малко и да си носите маската? То не бяха протести,бунтове,завоеватели,горене на маски и какво ли още не...

41

Анонимен

преди 3 години

Бойко събери всички доктори и покажи що е туй маркировка..Така е когато един психар качил се на джипката ръководи страната . Мозъкът му така се е свила че вече няма място за мисъл.. Единствено което е кодирано е да остане на власт,като добре знае че ще трябва да отговаря за чекмеджета......

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Не знам, какво ще рече в твоя случай "широк агностик", но мисля, че трябва да се обърниш кам някой тесен специалист, който би могъл да разреши менталните ти терзания.

39

ИСТИНАТА

преди 3 години

Или НИЕ ИЛИ ТЕ.ВЛАСТТА ПРОТАКАШЕ.НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ОТ РАМКАТА НА ОТЦЕЛЯВАНЕ.ТОТАЛЕН LOCKDOWN.ИЛИ КОВИД "МЕРОПРИЯТИЕТО" ЩЕ ВЗЕМЕ ПРЕВЕС.

38

до Прокуратурата ,ДА

преди 3 години

Българи не виждате ли , че вероятно ,както се изразява Гешев ,Борисов е психично болен !? Няма ли процедура това да бъде проверено ? 30 дена по 130 човека средно означава 3900 човека да бъдат убити ,от липсата на адекватни мерки и липса на достъп до здравеопазване и медикаменти ! Борисов трябва да бъде осъден на смърт !

37

Анонимен

преди 3 години

Троловете след сутрешният разбор са най-активни.

36

До 42

преди 3 години

Човешката простотия е безгранична, просто поредния пример

35

Анонимен

преди 3 години

При близо 5 000 5% са близо 250 загубили живота си от Ковид след 3 седмици за един ден.. Числата са неумолими. Няма как да ги манипулираш. Може да се съобразиш с тях и да вземеш мерки за бъдеще. Снощи Витанов каза много ясно: Слушайте младите ми колеги. Аз съм политически обвързан и не мога до говоря директно.