167

Ах

преди 3 години

Аз не знам защо не занимават с това постоянно. Никого нормален не го интересува. Интересува ни как ще оцелее след евентуална криза заради короната.

166

Анонимен

преди 3 години

До Правилно !Северна Македония са от 2018 г. 1992 -2018 г . са БЮРМ. До 1992 г. нямат история защото са Югославия.

165

Анонимен

преди 3 години

До КатеТой е на 37 и не играе постоянно в Дженоа. До ЕП може да се откаже и не е сигурно и ЕП след като много градове се отказаха и Англия поиска ЕП.

164

Правилно !

преди 3 години

Македоските Крадци на гръцка и българска история ще чакат дълго ! Тяхната история започва август 1944 г.

163

Селяните

преди 3 години

С този мъйндсет до никаде няма да я докараме

162

Кате

преди 3 години

Горан Пандев, бг ли е? Не е, македонец и ще го гледате на Европейското първенство по футбол 2021... Наздраве, брята българи

161

пецата

преди 3 години

Борбата е за евтиния макефонски гастербайтер , никой не го интересува истории от 1001 нощи , на немските капиталисти 7м трябват роби че имат много афро гърла за хранене а те сега започнаха вече да се размножават , влязоха към 1 млн през 2014 , вече са 3-4 млн , след 10 г ще са 10 млн кой ще ги храни като са хронически мързеливи и знаят само да се к.л.е.ц.а.т

160

Анонимен

преди 3 години

катето за пръв път казва не през живота си

159

Анонимен

преди 3 години

Македонците ни викат татари и влашки ***,какви братя сме с тях???

158

На гърците им отне

преди 3 години

28 години да направят от македонците северно-македонциНие можем да чакаме още толкова докато си признаят, че Тито и Сталин от българи ги направиха македонциНие не бързамеТе се натискат за ЕС и милиардите му

157

Сръбски виц:

преди 3 години

Какво остава след окъпан македонец?Чист българин и *** вода!

156

Не се радвайте!

преди 3 години

Борисов е готов и майка си да продаде,само да не влезе в затвора. Западняците го държат яко за топкоте с компромати,а имат и финансови лостове. Достатъчно е Баболина Меркел да спре някой евро фонд и Баце скоропостижно ще свали кюлотите. Пък се говори ,че още шкафчета ще пълни. Така че всичко е зрелище за простосмъртните,въпрос на време е макетата да ни се изсмеят в лицето и да ни покажат среден пръст!

155

Цайс

преди 3 години

Тази цайсатат е ни прецака. Нейната политика също е такава на омраза. Накрая меркел и камила ще тропнат по масата и ще вземем макетата без никакви условия. А можем да направим отстъпки СЕГА, особено за езикът им, който определено не е български - аз например не им разбирам нито телевизията, нито вестниците.

154

2лица

преди 3 години

Щтом са ни братя што толкоз ги мразим?

153

Анонимен

преди 3 години

Браво!

152

Анонимен

преди 3 години

До хмммЩом гледат с телешки поглед значи са българи :)) Жалко само че макетата не се славят като войни, досущ като сърбите, нищо, ще го преживеем :)))

151

До160

преди 3 години

Ти пък тръгна да разделяш България... но тогава се сети че няма пътища по който да вървиш.Вземи се оправи самият себе преди да тръгваш и оправяш другите.

150

Анонимен

преди 3 години

Малко от малко да се освестят макетата ,че голям го вадят ама мек

149

Джамбаз-шкембаците

преди 3 години

наципопулисти от ВМОРО ще ни създадат проблеми за години напред, когато тях отдавна няма да ги има, но ще са пуснали катрана на жалкото си съществуване в кацата с мед на Балканите. От което само сърбо-путинските хибридчици ще потриват доволно ръчички.

148

Питър Андреас

преди 3 години

ФИРОМ ЩЕ СТАНЕ ЧЛЕНКА НА ЕВРОПЕИКО ЕНОСИС..НА 1 ЮЛИ 2030 ГОИНАГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ВОДИ И ЩЕ ВИ ПАЗИ .ВСИЧКО Е ДОГОВОРЕНО С АЛВАНИТЕ = КЪДЕ ЩЕ Е НОВАТА ГРАНИЦА НА ГЪРЦИЯ С ШИПТЕРИТЕ .И СЕРВИТЕ СЪЩО ГО ЗНАЯТ .ЗА ПРОТОКОЛЛАС === МАКРОН ПРОМЕНИ ПРАВИЛАТА НА ЕС..ВЕЧЕ ИМА ТОЧКА КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОДМИНЕ ВСЯКО ЕДНО ВЕТО НА ЕДИНИЧНА ИЛИ ДО 3 ДЪРЖАВИ...А ГЕРМАНИЯ ДОБАВИ--'''ПРИНЦИПА НА 2/3'' , А НЕ ПРИНЦИПА НА ЕДНА СТРАНА ДА БЛОКИРВА !СЕГА ЩЕ ГО ВИДЯТ ТОВА НОВО ПРАВИЛО --- И ПОЛША И УНГАРИЯ , ЗА БЮДЖЕТА.