34

пияница мистик

преди 3 години

До КкжкбкжйжкжХахахахахахахахахахаха :))) Абсолютно точно наблюдение. И на мен ми направи това впечатление. И винаги ти казват, че си прocт и да не коментираш, след като не си наясно като тях с положението :)))

33

Анонимен

преди 3 години

Вчера един приятел почина от вируса, а оня ден моя племенница. Зле са нещата.

32

Анонимен

преди 3 години

До Много сме/ Няма да се стигне до това извращение по 1 проста причина, съседни и не такива държави се затварят на глухо за българия. Няма връзки, няма бизнес, няма и пренос на вируса въпреки упоритото желание на фашизираната хунта да тушира недоволството чрез заразата. Гърция, Румъния, Турция ... затварят граници за нас.

31

Ккжкбкжйжкж

преди 3 години

Забелязвам една интересна тенденция, най-неграмотните да наричат всички останали прости, неуки, *** и т.н.

30

Пробиотик

преди 3 години

На първи Септември отвориха училищата в Западна Европа. На 15. Сеп у нас. Кога цифрите тръгнаха нагоре? Защо ние сме с 2 сидмици след тях по процент заразени? Има управници те решават, а ние плащаме с пари , живот, кой как дойде. Айде на боба с наденица. Сложихте ли зелето, европейци?

29

Анонимен

преди 3 години

Предишната събота бяха 2301, сега са 2498. Стабилно вървим нагоре.

28

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукСтрах ни е от пpocтаци ,като теб, а не от вируса...

27

пияница мистик

преди 3 години

Пичове, аз съм "ЗА" да се затворят училищата и ресторантите да готвят и да изпълняват поръчки за доставка по домовете, но да няма посетители. Но не и за детските градини, че ще изгоря с любовницата си и пак ще трябва само по ВИП ескорти да ходя. А тъкмо свикнах с нея :))) Кой каза НАЗДРАВЕ? :))))

26

Анонимен

преди 3 години

Т'ъпият *** е готов да рискува живота на всеки друг ,дори и близките си за едната си в'ъшкава работа и cвински уши на скара върху масата. Умира от страх да не гладува...

25

Много сме

преди 3 години

Не е редно да затварят държавата, но като няма работеща нормална здравна система, това ще струва животи. Ние сме направили нашия избор. Ще жертваме поне 20 хиляди през зимата за да запазим икономиката. А ако сред тия 20 хил. си ти или твой близък?! Сори п.и.ч такава е повелята на мнозинството тиквич.ки.

24

Зоро

преди 3 години

до до чудинкаВ другите страни са затворили всичко, но не и училищата. Затова не намаляват.В Гърция мисля затвориха училищата и там намаляват. Доколкото може да се промъкне някаква информация.Важен е обаче и контролът, а такъв у нас няма. Полицаите нали реват за пари за да си вършат работата, а тези заплати, които взимат са за да не правят нищо.

23

Ванко до 9

преди 3 години

Сабуят с У - иначе си перфектен..Описа *** не по-зле от Алеко и И.Хаджийски,взети заедно..9662и

22

Нцкжкжйжкж

преди 3 години

До пияница мистикТо тия дето искат да ги затварят не са само комунисти бе. Дори по времето на комунизма нямаше такива извращения.Да те затворят вкъщи и да не излизаш си е чист домашен арест.

21

Алабала

преди 3 години

ЦСКА се класира за 1/8-финалите от турнира за Купата на България, след като победи Ботев Ихтиман с разгромното 5:0.

20

Кжкжкжиж

преди 3 години

До ДаЩото си нямаме работа! А ти Кво искаш да коментираме

19

пияница мистик

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукНе пиши такива работи, че другарите комунисти веднага ще те насметат. Те пък са недоволни, че Боко не е затворил всичко, пълен локдаун, за да им пази живота. Според тях е разхайтено и няма мерки и всичко е отворено, а ти пък пишеш, че е затворено. Айде малко синхрон дайте .....хахахахаха :))))

18

пияница мистик

преди 3 години

До ДаАми от скука. Тук са всеки ден едни и същи пенсионери, които пишат едно и също и аз, младия пенсионер на 43 години, но с много пари. И понеже не работя и всеки ден си драскам и аз едно и също :))) Чат-пат влизат и случайни хора, но тук, в коментарите общо взето сме като в квартална кръчма

17

Дава дава

преди 3 години

До чудинка. Казваш, че мерките не са намалили заразата. А защо в Белгия за 2 седмици от 23 000 положителни на ден паднаха на 6000 от 42 000 теста дневно? Две седмици училищата бяха в есенна ваканция. И е задължително онлайн работа , ако е възможно. Провери го , лесно е. Премиера Александър де Кроо дори говори да няма Рождествени и Новогодишни събирания. Говорим за държавата където централата ЕС.

16

Анонимен

преди 3 години

До ДискотечкаДископечке споко ***, вируса глуповатите по-леко го карат

15

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До ЧудинкаБъдещите поколения наистина ще се чудят на нашата глупост е егоизъм - при болест с 300 човека тежко болни от нея, които се събират на 2 етажа в столична болница затваряме цялата държава и лишаваме 1 милион други от работа и препитания. Не мой 5 човека да се прекинат и няколко хиляди да вдигат температура...15 годишните са ходели доброволци да се бият на фронта в Балканската и Междусъюзническата войни, а днес техните внуци ги е стах от един нищо и никакъв си грип...