25

Анонимен

преди 3 години

Джо така и няма да влезе в Белия дом като президент.

24

Ка ра тис

преди 3 години

Бидето не беше ли военопленник в Кореа?

23

Анонимен

преди 3 години

В тия отношения Корея има само един път. Да дава обещания и протака, и да прави ракети и ядрени бойни глави. Американците уважават само силата. Имаш ракети - уважават те! Нямаш ракети - уважават те, но "изотзад". Някои лидери си умират за такова "уважение".

22

Анонимен

преди 3 години

И какво ще направи този старец.......ще започне да хвърля бомби??? Че те краварите САМО ТОВА могат да правят! Да не би на някого да са донесли щастие и свобода????

21

Фак

преди 3 години

Комуниста разбира само от бой, ето зашо тръмп беше удобен на ***! Остави ги да се вихрят из света, докато той си правеше хамерика great. Чао пич.

20

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 14Точките ги пиша повече по...навик от 1-ви клас.Тогава като се учех да пиша почти винаги...изтървах точките и другарката ми каза да...тренирам,да не ги...забравям и това ми стана...навик.

19

Анонимен

преди 3 години

Кой каза че байдън е победил ?

18

Боко и Мангъра

преди 3 години

Също се бяха влюбили.

17

MaйMyнaтa

преди 3 години

И Бидон и Кимион са само статисти, а Трумпето забавляваше

16

Камала е важна

преди 3 години

Понеже отвеяният е за малко, колкото тя да седне в Овалния кабинет по втория начин. Тази интелектуално затруднена "прогресивна" пейзанка да не вземе да залюби дебелака с дръпнатите очички. Тогава да видиш ти сеир - стратегически съюз на Социалистическите Американски Щати и Северна Корея.

15

Срудената война 2

преди 3 години

Какво ще направи Джо Байдън? Нищо не може да направи.Изглежда севернокорейските му приятели вече са се сдобили с междуконтинентална ракета.Това не означава че ще стрелят срещу САЩ.Това означава,че вече няма място в САЩ където не могат да пратят атомна бомба с 5000 км/ч.Дори и в градинката пред Белият дом.Това безспорно е фактор с който САЩ ще трябва да се съобрази.Ще почнат да слагат още ПРО в Европа уж да пазят от Северна Корея.Всъщност ще накарат руснаците да направят нови и повече ракети.

14

РАШИСТ

преди 3 години

Хаха. Сев Корея, Иран, Пакистан са недосегаеми държави. Две от тях имат ядрени ракети, а Иран е с мощна армия. Това не е Карабах. Така че другаря Ким оше дълго ще е на власт. Кравария не може да се бие с никой освен с джихадисти и държави като нашата. Това е положението.

13

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоЗащо пише ... така? Някакви проблеми като дете ли, баща ти те е насилвал ли?

12

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се нападне Ким! Не може... просот не може, хора, казвам ви, ооо нее, казвам ви! не може този ... тои ТЕРОР да продължи.

11

Вуте

преди 3 години

А бате Кимчо, скоро ще им изпрати подарък за Коледа на краварчетата...Те така и не разбраха, че в новият световен ред, нищо не зависи от тях!!!

10

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Много ракети...показаха на последния си военен парад корейците.Дали са само...бутафорни е трудно да се каже но на 5,една да...гръмне ще направи бая...поразия.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма да навърши 80.

8

Чак сега прасчо ще гризне томахавката, а после ще захапе и лимончето ... !!!

7

Анонимен

преди 3 години

И Ким го премести смело от левия на десния крачол.

6

Насакото Яката

преди 3 години

Нека сме откровени: Тръмп може да изглежда по-готин, но като политик и президент се ос*ра. Да ходи там, да си играе голф, да обикаля вечерни шоута и толкова.