60

Анонимен

преди 3 години

Избирателите на тръмп са пред изборните зали, пощите, с автомати, джо бидона да му мисли, кво го чака, в добрия случай само ще го бият, в лошия и ще го...

59

Анонимен

преди 3 години

Тръмп бие

58

Удри бай Дъне

преди 3 години

Тръмпиньо след като отиде в заслужен отдих януари и преди да влезе в затвора за укрити данъци, щял да основава фондация за борба с паркинсона. За един приятел му трябвало.

57

Анонимен

преди 3 години

Тръмп бие

56

Който лъже

преди 3 години

На въже!

55

Херменевт

преди 3 години

За да разбереш напълно този текст, трябва първо да си го преведеш обратно на английски.

54

Ха-ха

преди 3 години

Шоуто продължава!Ако успее да я докара до гражданска война-най-добре,ама евреите няма да са съгласни да се унищожава собствеността им(САЩ).Тъй че ще измислят нещо друго.Иначе шашми има и то сериозни.Имаше ги и на предните избори.Дедо Сорос е майстор на тия неща!

53

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще спечелиНяма да има никаква промянасамо размразяване на политиката на налагане на санкциикоято е вредна за всички,но баламосва и успива тълпата

52

Анонимен

преди 3 години

Истината е че прoстия нарцист Тромпетов неможе да пеглътне горчивия хап, че Джо Бидона го боцна. Толкова елементарни и алчни типове, като рижото *** никога нетрябва да помирисват власт, че става страшно. Слава богу 3 СВ, ако дойде Бидона се отлага. Е докато оживее де, че бая лазарника има зад гърба си.

51

eba te u VNUSITE

преди 3 години

KADQ SHA KARATE KOLEDOIkO?? s 2 kg kucheshki salam i hrana za kOTKI,,, GARANTIRANO OT GROP

50

999

преди 3 години

Тръмп ще докара работата до Върховния съд , където са негови хора. Изходът е...???

49

Handel

преди 3 години

"За това CNN..."Не знам дали знаете но в Щатите CNN се върти само по летищата... Дори и демократите вече не я гледат.

48

Дядя Льоня

преди 3 години

Никога не съм си помислял,че в САЩ по подобие на СССР, ще дойде време дементни старци да се гняват за властта. Не съм си и представял,че в САЩ ще се прилага системна цензура в средствата за масова информация. Тръмп го цензурират вече за 3-ти или 4-ти път. САЩ все повече заприличват на СССР от времената на дядя Льоня.

47

Анонимен

преди 3 години

Хей Математик, надявам се, че не си изкарваш прехраната с математика, защото ще бъдеш вечно гладен каскет.

46

TONIO SERA TI ORALNO

преди 3 години

Има ли някоя по света кадето на Минстрала и да му ВИКАт... КУ...АА!!!??? Время, когда мужчина был Мужчиной, а женщина - Женщиной!При война първо се избиват вътрешните врагове на Българиа.. Комунисти, Милиционери и ***.!!Вече си представям как пръскам кухи Булгаристански милиционерски черепи надянал превръзка на главата с арабски знаци и на ЦЕРЕу!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Като гледам плана им е да го пресират психически........Той е роденПсихопат.......дори има диагноза с неговото име.

44

Математик

преди 3 години

Американското общество е тотално деградирало.Тръмп и индустриалният капитал, който стои зад него предложихана американците работа и изпълниха обещанията си.Логичното бе да спечелят изборите, защото в противен случай предстоистарото кино - изнасяне на всичкото производство извън граница и печатанена долари и пак и пак в омагьосан кръг.НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОБАЧЕ НЕ ИМ СЕ БАЧКА ВЕЧЕ.ТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ПРАВЯТ ВОЙНИ И ДА ИМАТ ЖИЗНЕНО НИВОНА НАШ ГРЪБ КАТО ЖЕРТВИ В БЪДЕЩИ ВОЙНИ.

43

Анонимен

преди 3 години

Шефът ви Блумбърг счупи всички рекорди за най- бързо похарчени 100 милиона. След като ги даде за избор на син сенатор, само 4 минути след това обявиха, че сенатора е червен. Никой не е харчил толкова бързо 100 милиона, дори във Вегас.За това ще има ли новина?

42

Обективно

преди 3 години

Тръмпи е за психиатрия. Отдавна. Всеки сруг е по- нормален от него. Егото му като бумеранг ще го сготви. Никой друг. Сам себи си провали.

41

Анонимен

преди 3 години

Изборите не са свършили.Те тепърва започват.На ход е доминираният от хора на Тръмп Върховен съд.