171

До уплашена

преди 3 години

Затвори си плювалника и спри да ръсиш тъпотии. Като искаш заключвай се у вас в мазето и не се показвай навън. Бръмчала тъ,па

170

Елемаг

преди 3 години

Стадо,пиша ви го от няколко седмици.Сега друг факт да знаете:Живи умрели в България повече от 3400 теста на ден не могат да се правят!!!Толкова са хората,толкова са лабораториите,че повече от 3400 не могат живи умрели!!!Хайде арзсъждавайте ,като искате за тия направени някак си 6300 теста!!!Еми стадо сте!!!

169

селянин

преди 3 години

do 210вирус нема нема и да има така ми се пийва една ракийка сутрин рано за отскок

168

Анонимен

преди 3 години

Вчера 15 починали заради хората неносещи маски, а от тези нови 914 заразени ще починат още около 50 човека, пак заради хората неносещи маски.

167

Адда

преди 3 години

"Увеличаване" на случаите, намаляване *** мерките. Мижай да те лъжем. Световна, по скоро Европейска стъкмистика. Някой вярва ли изобщо на фалшивите числа.

166

Заразена

преди 3 години

Генералът предрече ще се мре, яко ще се мре, и това се сбъдва! Молете се на Господ да стане бързо и безболезнено, а не агонизирайки седмици наред с тръба в гърлото!

165

Анонимен

преди 3 години

В Тайван, Нова Зеландия, Кралство Камбоджа и в други държави епидемия няма. Там цари пълен мрак, всички са безкрайно бедни, пълно е с болести, природните бедствия следват едно след друго, а хората вървят в редица към ада.

164

Анонимен

преди 3 години

До Омерзенаи да спиш с маската това няма да ти помогненастъпи дивия капитализъм - строят на тарикатите, които обират балллъцитедето толкова го хвалехте

163

Селянин

преди 3 години

Нямат план за действие. Осем месеца имаха да измислят нещо. ТЕ ЧАКАЛИ ОБЩОЕВРОПЕЙСКИ ПЛАН. Абе, ***, страх ли те да вземеш решение бе мишок. А да крадеш решението го взимаш лесно нали.

162

Уморена

преди 3 години

Не спирам вече една година да повтарям че вирус има и той е много опасен, нужно е ЩАБА да бъде безкомпромисен и да въведе маски на открито и закрито в това е разковничето.

161

хахахаха

преди 3 години

Абе вие не разбрахте ли-всеки втори е носител.А статистиката е СТЪКМИСТИКА.Според нарежданията.Аве,като няма определено лЮкарство за кУрронътъ,с КАКВО я лекувате-с рициново масло ли?

160

Уплашена

преди 3 години

Става страшно, носете маски, стигнахме хиляда човека ще стане мазало, ужас!

159

Костадин Ангелов

преди 3 години

Всичко е под контрол, нови мерки не се налагат - аз съм здравният министър и знам най-добре. Кое сега не ви е ясно.

158

омерзен

преди 3 години

Аз пък съм омерзен от това правителство, което НИЩО не прави, а ми повтарят като папагали че всичко е под контрол.

157

Разкрепостена

преди 3 години

Искам да го направя с двама африканци аз да съм с маска а те с шлемове

156

Притеснена

преди 3 години

Ужасяващият вирус излиза извън контрол благодарение на вашата мърлящина и недисциплинираност! Какво пречи всеки да се носи маска навсякъде, поставена както трябва над носа? Учените от щаба казват, че това веднага ще ограничи разпространението на заразата, но не байганьовците не вярват и се мислят за много знаещи и много умни! Вече само яките глоби и КПП-тата могат да спасят положението.

155

Анонимен

преди 3 години

- толкова ли е страшно носенето на маски, ако те могат да предотвратят смъртни случаи? лошо ли е да сме една идея по-предпазливи отколкото една идея по-безотговорни? лошо ли е да сме съпричастни със страховете на околните?... Преди да си отговорите на тези въпроси за себе си няколко интересни факта:- все още нямаме ефективно лечение за тежките случаи и смъртността при тях е близка до 50%.- вече се знае, че над 30% от преболедувалите, дори и леко имат тежки остатъчни поражения.

154

до 177

преди 3 години

Ами ясно е че министрите друго ги интересува и някой им е казал да така да правят. Ти какво може да направиш? Освен да не пускаш децата на училище? Минават онлайн и това е!

153

Омерзена

преди 3 години

Омерзена съм като гледам как има още хора които влизат в магазина без маска а тези които имат маски не ги слагат над носа!Просто стадо, съжалявам че живея в България!

152

Анонимен

преди 3 години

Въвеждането на мерки сега ще спаси човешки животи.Това може да съм аз, ти, ***, баща ти, баба ти, дядо ти и т.н. Не трябва да се чака да се изтърве съвсем положението, защото случи ли се пак ще се въведат мерки, но и повече хора ще загинат.