99

Анонимен

преди 3 години

И европейските депутати, които стро критикуват президентските съветници, в резолюцията за България, ли са провалени?Жалък, примитивен себелюбец, сличайно попаднал на президентският пост.

98

Анонимен

преди 3 години

Гадове за Еритрейско развитие на България - ГЕРБ.

97

Цитат

преди 3 години

"..Tikvata,,se otkupuva,,pred Evropa i USA,,s nashite pari,,,,,dava trohi,,za da dochaka ,,m.mart,,2021g!..togava ste izvadi ,torbite s otkradnatoto,,ishte,,kupi,,izborite,kakto ,,kupi,,,,agitkite,,predi ,,protesta,,.."

96

ВМЕСТО ДА ПЛЯМПАШ

преди 3 години

*** В ЯМБОЛ И ПОМОГНИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ В КАТАСТРОФАТАИ ТИКВАТА СЪЩО ДА ПОМОГНЕНЕ ДЪРЖАВНИЦИ, А ***

95

joe

преди 3 години

Поредната долна постъпка. Поп Кръстьо ряпа да яде пред зеленочорапестия.Не мога да го гледам.

94

Анонимен

преди 3 години

Комуниста Бойко Борисов когато му казаха, че трябва да се деполитизира - отказа.Защото е държал на принципите си .Цялата едномилионна БКП за едно нощ си смени само името и плю на принципите си, за да се спасят от политически преследвания и да се вредят пак да управляват, но вече като "социалисти".Не защитавай тая пасмина, познаваме я.

93

Анонимен

преди 3 години

До Горянинч"сравнение"Ами, хайде, да види Борисов за 20 и Радев за 4.:))))))))

92

Кухня

преди 3 години

А кой ги окраде? Знам отговора, но нека другите ти го кажат.

91

Горянинч

преди 3 години

До Анонимен 88,Защо не направиш сравнение със началото на политическата кариера на комуниста мутра Бойко Методиев Борисов и сега ТЪ>АКО.

90

Анонимен

преди 3 години

Стига си мелил за дългове!През 1961 ва година СССР ни взима златния резерв - 21 тона злато и го отнася в Москва.През 1964та година още 3 тона злато и пак там.Повече това злато не го видяхме.

89

ЕЛИ

преди 3 години

ДО 89 ЩЕ СПРЕ ДА ОБВИНЯВА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА САМА СЛЕД КАТО БЪДЕ ОСЪДЕН АКО НАРЕЧЕШ НЯКОЙ КРАДЕЦ ,ТО ТОЙ ЩЕ ТЕ ОСЪДИЗАЩО МИНИСТРИТЕ ДА НЕ ГО ОСЪДЯТ???

88

Ха-ха

преди 3 години

Наближава Гешев да те подкара. По пълна програма

87

Анонимен

преди 3 години

Импийчмънт за националния предател работещ в полза на Русия Рундю Гадев

86

Анонимен

преди 3 години

Радев да си прибира зелените чорапи от Президенството и с Деса да се изселят при Путин.Където им е местото.

85

Анонимен

преди 3 години

До до 70 БрежневияАма смяната на системата започва не през 1989 година, започва със смъртта на Бержнев през 1982 година,виж до тогава - 1982 г. дали българия е имала някакви дългове!А да не говорим,че за 30 години нищо не се създаде,а се краде масово от създаденото през соца,милиони и милиарди се окрадоха,само имотите на авиокомпания "Балкан" по целия свят на супер скъпи места колко струват?

84

ЕЛИ

преди 3 години

РАДЕВ ОБВИНЯВА МИНИСТРИТЕ В КОРУПЦИЯРАДЕВ НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВАМИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ДА ГО ДАДЕ ПОД СЪДТОВА Е ОСВЕН ОБИДА Е И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВОДАЙТЕ ГО ПОД СЪД И СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ИСКАЙТЕ НЕГОВОТО ОТСТРАНЯВАНЕТОВА ЩЕ Е УРОК ЗА ВСИЧКИ ПЛЮЕЩИ ПО БЪЛГАРИЯ

83

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто управление в най-новата ни история,беше на БСП в коалиция с ДПС,факт!Тогава държавата ни беше спокойна,а населението най-добре,но не го оценихме,а ГЕРБ печелеха избори с измама и с купен вот,чрез заплахи и натиск,а не с реални гласове,факт!

82

Анонимен

преди 3 години

Леле, ужас. Кога ще спре да мели този индивид?Не се търпи повече.

81

Анонимен

преди 3 години

Радев надул бузите. Тази снимка го показва доста поохранен.Добре хранят на държавната трапеза.

80

до 70 Брежневия

преди 3 години

Наследеният външен дълг от времето на социализма и управлението на генералния секретар на ЦК на БКП Тодор Живков се оценява на около 10,5 млрд. долара в края на 1989 гп.п. Пояснявам на Брежневия, че дълга е в долари! Няма да ти вадя и курса на долара.Така че щуротии не ми се четат, а седни и се просвети