23

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЮ ГЕЧЕВ- КОГАТО ВИЕ УПРАВЛЯВАХТЕ- УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПОЛУЧАВАШЕ 3 ДЛ ЗАПЛАТА- ПАК ЛИ ТОВА НИ ГОТВИТЕ ДРУГАРИ?!

22

Анонимен

преди 3 години

Когато БСП е управлявала България не е имало безработни хора Поне те са построили.България не Герб

21

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И В ЧАСТНОСТ ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ КАТО ВИЦЕПРЕМИЕР ТАКА УПРАВЛЯВАХА БЪЛГАРИЯ 1995Г/1997Г ЧЕ ПОДЛОЖИХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НА ГЛАДНА СМЪРТ ПО УЛИЦИТЕ- ТОВА СА НАПРАВИЛИ СЪВЕТСКА РУСИЯ В УКРАЙНА- ПОТЪРСИ В ИНТЕРНЕТ- ХОРАТА НЕ СА ИСКАЛИ ДА ВЛИЗАТ В КОЛХОЗИТЕ....НЕ ИСКАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ Г А Д О В Е.

20

ЧЕРВЕН ГЛАДОМОР

преди 3 години

ДРУГАРЮ ГЕЧЕВ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС- НИЕ НЕ СМЕ МАЗОХИСТИ- ПОМНИМ ГОДИНИТЕ КОГАТО БЯХТЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, НАРОД ДОКАРАН ДА УМИРА ПО УЛИЦИТЕ С 1.8 ДЛ МИН ЗАПЛАТА, С ИНФЛАЦИЯ НАД 2000%- БГ НАРОД НЕ Е МАЗОХИСТ!

19

Dinosaurus

преди 3 години

От колко време и за какви ли не избори все дават заявка. А на последните избори за местна власт, Корни се кълнеше, че ще спечелят и даже щеше да подаде оставка ако това не стане. А после се отметна. Пък Мая беше сигурна, че ще стане кмет на София, а сега оглавява улични изяви. Коалиционния им партньор Кобурготски (НДСВ, тройната коалиция) викаше: "вервайте ми" и щеше да ни оправи за 800 дни; за ДПС да не говорим...Иначе, ура другари

18

Анонимен

преди 3 години

korumpiranata btv li go kasa? :-)

17

Майора

преди 3 години

Абе другарю Гечев ти май забрави как направи долала 3500лв. как фалирахте банките и ограбихте парите на хората , та сега ще даваш акъл Не стига че си станал *** на Корнелка и я защитаваш ами се пишеш на много умен Та нали по време на.лекциите ти има мин.студенти та Корнела изгони неудобните раздаде пари на хората в молките населени места и спечели.За каква демократичност говорим?Така че вие винаги ще губите изборите!

16

Чичо

преди 3 години

Изключително глупав въпрос - кой щял да управлява?! ГЕРБ разбира се (начело отново с г-н Борисов)!!!

15

смях в залата

преди 3 години

от 12г. се заявка дават другарете , и се не им се получава ! що ли ?!

14

Да, бе, да

преди 3 години

Вижте си процентите, възрастта и броя на електората си, тогава давайте заявка за каквото и да е.А този другар, освен пак на сила да ни направи милионери, друго нямя какво да предложи.

13

KZL

преди 3 години

С Румен Овчаров, Румен Гечев и подобни изпълзяли от мрачното минало муцуни наистина не виждам как БСП ще надгради. Корнела ще ги затрие. Дано, Амин.

12

Анонимен

преди 3 години

fashistki teroristi diktatori bsp bkp?!:-))))no chance!

11

diana21

преди 3 години

Интересно каква визия за България са предложили на обществото БСП? АХ, да! Радев предложи визия да планираме дишането си, значи...А новото е, че БСП вече премахва отговорността от себе си, отговорността ставала лична вече, значи! Разбира се! Когато дойде време да плащат, те ще променят и законите само да не платят - като всеки кр.адец и моше.ник..Но Природата не признава техните закони - законът е "пил, платил"..Значи, Партията ще си седи и гледа как някой от техните вилнее, но тя не е отговорна

10

KZL

преди 3 години

Разбираемо е желанието на новото ръководство на БСП да надъха избирателите си след комплота на вътрешните избори, но вчера в няколко общини се проведоха местни избори. Резултата е трагичен за БСП и протестиращите против ГЕРБ. Та ГЕРБ ги смачка тотално почти навсякъде. Ако искат победа на парламентарните избори от БСП ще трябва да се постараят, но с тези стари муцуни по-скоро ще влошат резултатите. А за социолозите ще замълча.

9

Анонимен

преди 3 години

Този е от едновеждовците. Не е добре ха-ха

8

Kuncho

преди 3 години

Да си министър като г-н Гечев от правителство което буквално фалира Бълграия и да имаш арогантността да претендираш да правиш политики си е арогантност и безочие нищо друго!

7

цв

преди 3 години

точно тоя псевдо икономист и изровен от нафталина нещастен и нереализиран политик ще говори утопии

6

Доко s цокол

преди 3 години

Гледна кокошка просо сънува........,31

5

Чебурашка

преди 3 години

Нали знаете, че ако БСП победи този другар Гечев за по-малко от година ще направи така, че 3000 лева да се разменят да 1 долар. Вече го е правил като министър на Виденов. Ще го направи и отново.

4

Наблюдател

преди 3 години

По-знакови от шефа на Шесто Бриго Аспарухов, финансиста на мутрите Евгени Иванов, осъдения Гуцанов и министри на Виденов, като Гечев едва ли има. Тези май и те като Борисов не разбраха какво искат протестиращите. И дори да вземат властта, пак ще паднат...