49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Как би обяснил фактът, че у нас 3 месеца едни 200 000 човека са събрани на жълтите павета, *** до ***, крещят, скандират, хвърчат слюнки, в нарушение на всички противоепидемични правила и няма бум на Ковид-19?Има нещо гнило в цялата работа. Или в Италия и Испания правят някаква далавера, или у нас хората се заразяват по- трудно и го карат по- леко.Отделно в досег с по- болнави и уязвими организми, вирусът става по- патогенен и смъртоносен, един вид озверява щама.

48

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде има хора с нисък интелект, ама в България изобилстват. Каква конспирация, какви 5 лева? Значи цялото земно кълбо, от Бразилия до Камчатка е влязло в конспирация. Повече от 200 хил. починаха в САЩ, ей така на майтап за 5 месеца. Освестете се. Дошло е такова време. Когато ви дойде на главата ще бъде късно. Имам близки, които вече ги няма. И изобщо не им се "умираше". Ама никак.

47

Анонимен

преди 3 години

На 21 септември Виваком пусна 5G в София ...юХахаха ... вие геберите не бива да се разхождате без намордници сред хората.

46

Анонимен

преди 3 години

Такъв вирус,който да върлува вече 9 месеца никога не е имало. И карантина и маски пробвахме,а той не изчезва. Няма логично медицинско обяснение. Всички вируси изчезват за 1,5 месеца или най-много 2,а този скоро ще навърти 1 година.

45

Стойчо Керев

преди 3 години

На 21 септември Виваком пусна 5G в София и други големи градове сред които Стара Загора, Благоевград и Търговище. Случаите веднага не закъсняха. Говори се за втори пик. Напомням, че първия пик беше когато течаха тестовете на 5G.

44

Анонимен

преди 3 години

Имам 9ти братовчед в саудитска арабия, нямам интерес да лъжа, много е богат, на обяд кани 90 човека, сега всички са с ковид и лежат в сиеста.

43

Паоло Куелю

преди 3 години

Добре съчинена испанска история. Достойна за перото на Сервантес или Лорка. Ще ни помогне колкото испанската муха помага на 80 годишен старец с булка на 75.

42

Анонимен

преди 3 години

Като се замисля, че хората се топяха едни-други на 112 и се докладваха, а глобата беше 3 000 лева за една разходка в парка, срамота. В Бургас общината беше изкъртила пейките в парковете, да няма къде да седнеш. Как ще се зарази тоя човек, докато седи самичък, или тича за здраве не е ясно, но.....СЗО им каза да пръднат, а те се ***.

41

Анонимен

преди 3 години

Пика ще е февруари март април, след пукницата по нова година и именните дни. На хората тогава почват да им липсват витамини и светлина, имунитета отслабва.

40

Анонимен

преди 3 години

Вуйчо ми е женен за испанка от 12 години.Преди седмица родителите на съпругата му и сестрите и са заминали на кръщенка в Мадрид.Само вуйчо и жена не успели да присъстват поради работен ангажимент.Дни след кръщенката 9 човека от фамилията на съпругата са с Ковид19.Дете с безсимптомен коронавирус е имало на кръщенката в ресторанта.Всички са се тръшнали-общо 45 човека.Вчера вуйчо се обади и каза сега носим храна на родниниете пред дома.Места в болниците в Мадрид няма.Нямам интерес да лъжа-пазете се

39

Шопо

преди 3 години

Тая бозка ,дето пуска пари вместо мляко ГЕРБ няма да я изпуснат ! Братиньо затова не сдава властта-да бозае ЯКО от европейските фондове!!!

38

Мунчо Старшинката

преди 3 години

Я внемаай, Равнис! Мирноо! Зимам властта и край с ковид, товарищи! Ковид е измислен от Бойко, за да краде евраци! Ос-таФ-ка! (г-н Череп готово, кога ще си получа парите, че Деса все яко да мрънка, в САЩ било скъпо, а в Россия не ще да ходи). Свободно!

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛеле, колко малоумнии хора има на този свят...

36

Тру Зтори

преди 3 години

Доктор към майка на дете: - Госпожо, забелязали ли сте някакви признаци на дебилност, имбецилно, олигофрения, кретения, или идиотия във вашето дете? - Да докторе. Синът ми трърди, че вярва на това, което му казват Мутафа, Балтов, Борисов и правителството за Ковид-19.

35

Анонимен

преди 3 години

*** са много в България.Като се започне от Радев, който още на 3 март се подигра на вируса от връх Шипка и го сравни с вируса на страха и вируса на предателството.След което неговите симпатизанти начело с Мангъра започнаха кампания срещу щаба и уронване авторитета на докторите борещи се със заразата.Слави учиндол.сикят заформи масирана атака срещу ген.Мутафчийски.Ежедневно изпращаше мутрата си да провокира щаба по време на брифингите.Само, че никой от *** не носи отговорност.

34

Анонимен

преди 3 години

"Той човека говори. Ама като няма достатъчно интелигентни да го чуят. Защо ли си говори."Той щото е голям интелигент повтори простотията на Мутафчийски за якото мрене и размахваше пръст как спазвал мерките за разлика от всички. Няма и ден по-късно лепна вируса ахахахха

33

Анонимен

преди 3 години

Пик на глад, фалити, дългове - това е далеч по- притеснително. Управниците ако бяха толкова притеснени и загрижени, щяха да хвърлят оставка.

32

0

преди 3 години

Това по сведения на Алена ли е ??

31

:)

преди 3 години

боко затова не пуска кокала, уж вирус уж блокади затваря всичко и пак си прай далаверите.

30

Анонимен

преди 3 години

До ДодоБойко му суфлира, затова плещи глупости.