194

АнонимеН

преди 4 години

НАЙ-ВРЕДНИТЕ ПАРТИИ ГЕРБ, БСП И ДПС СА С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТОРАТ И ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЛОШО ЗА НАСЕЛЕНИЕТО!!!

193

разжалване

преди 4 години

На Радев му се искаше да извика танковете, но очевидно военните не искаха да се мърсят с разни криминални. Ядец. Сега Радев ще трябва да сдаде пагоните.Пагона трябва да се заслужи и трябва да се носи с чест.Не може да бъде откраднат, купен или подарен.Но такива мисли са далеч от криминалното мислене на този индивид.

192

БЪЛГАРИН

преди 4 години

А румен радев защо не е арестуван???

191

Анонимен

преди 4 години

С тези бомби не можете ли да взривите трезора на народната банка или поне някой банкомат? Оставете Боко Тиквата без средства да води война срещу народа.

190

Радев-подстрекател

преди 4 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

189

Boto

преди 4 години

Аз само едно не разбрах снощи. Видя се, че след 21-22 часа всичко беше организирано и се целеше провокация.Защо някой не излезе от полицията да съобщи, че във 22 часа тръгва и започва да бие наред ако не престанат да ги замерят с каквото намерят, нападат и провокират умишлено. Дава на нормалните хора (каквито със сигурност е имало) да реагират 30-40 минути и после тръгва и смазва всичко, което вандалства. Това вчера не беше протест това беше организирана ХУНТАу както е модерно да се казва.

188

Анонимен

преди 4 години

Криминално регистрирани типове викат "мутри вън".

187

Анонимен

преди 4 години

До до 168Радев е най-неподходящият човек в тая държава да реди правителство, освен ова той не може да смени Каскета няма такива правомощия, така че хайде скрий се с глупостите си.

186

Анонимен

преди 4 години

Никакви танкове няма да праща Ердоган. Борисов, неговият човек в София, се справя и без тях.

185

Анонимен

преди 4 години

Двама се карат ДПС печели!

184

Анонимен

преди 4 години

В създалата се ситуация най-правилно е искането на ДПС всички да си подават оставките и да се измитат на момента.Трудно ми е да го кажа, но за проеден път ДПС са много по-адекватни от т.нар. "български партии". Наистина, това е може би най-смисленото. Но Бойко този път не ги послуша и явно е решен да върви докрай.

183

Анонимен

преди 4 години

бСп и дПс трябва да се забранят немедлено.

182

Българин

преди 4 години

Трябва на всички задържани да им се връчи по една метла и *** и да почистят направените от тях *** и мръсотии! Трябва също да заплатят и ремонта на причинените повреди!

181

Анонимен

преди 4 години

В създалата се ситуация най-правилно е искането на ДПС всички да си подават оставките и да се измитат на момента.

180

Анонимен

преди 4 години

В това племе всеки иска да е вожд бе!Каква е тая работа?

179

време е

преди 4 години

Издигането на бесилки, заплахите с убийство са квалифицирани престъпления. Радев пропусна момента вчера в продължение на 24 часа да се разграничи от подобни деяния. Нека му дадем още 24 часа и тогава прокурора да го извика и да го запита как оценява такива деяния.Време е Румен Радев да бъде научен да изпълнява закона!

178

до 168

преди 4 години

""до 167 Голям страх всички партии от Радев, защо ли толкова ги е страх от негово правителство""Нарича се опит на българския народ ,Радев не е първия Царя го превари ,той искаше 800 дни да се оправи, и му ги дадохме , между другото Радев е по скромен не иска 800 дни а само едно служебно правителство без да бъде контролиран от Гешев и българския народ.

177

Анонимен

преди 4 години

След снощтния погром над полицаите БСП и Радев доказаха, че са с престъпниците като Божков-черепа. Не може поръчков убиец да командва уж протести, не това си беше преврат с главен превратаджия пРезидента Радев.

176

ТТ

преди 4 години

Къде е слугата на Кремъл на име Радев?Довечера ще излезе ли да оглави "всенародната" болшевишка революция??

175

Анонимен

преди 4 години

По-добре танковете да дойдат!Танковете на Ердоган!Тогава всички мишоци дето се пишат политици ще изчезнат на мига!