50

Айде полицията

преди 3 години

Давай жандармерията, счупете им кокалите и арестувайте наред, покажете че има държава, стига им пускайте аванта и не се дръжте като девици!

49

Ким Филби

преди 3 години

Метежниците не са повече от 2000 души. Това ли е великото народно въстание на отровените и Прецедента?

48

пенсионер 78 г.

преди 3 години

ДНЕС КЕБАПЧЕТАТА ЩЕ БЪДА С БИРА ,ОТИВАМ

47

Ха-ха

преди 3 години

Време е да почнат шамарите. Полицията да си влиза в ролята.

46

Анонимен

преди 3 години

Оставка на колониалната администрация!!!!!!

45

Щерю

преди 3 години

До Анонимен 49И аз искам - ама, на жив съм! И не обичам БСП...

44

Програмист

преди 3 години

Свърши се с "великото народно възстание". Нищо не постигнаха, дори и боя не успяха да си изкарат качествено.Безполезни бездарници.

43

До 33

преди 3 години

Най-богатият българин с жълто на устата ???Ти защо не стана милиардер бе,професоре ?

42

Анонимен

преди 3 години

Борбата тука е на 50 да се вземат 20 заплати ,а после и пенсия и заплата. Да се върви по Северно Корейския път на развитие ,а не по Европейския. Важно е и хора с власт да не носят съдебна отговорност .горанов с 200 милиона ни обра в полза на партиите и е на свобода .Тотална безотговорност на властта от много години .Това води до големи злоупотреби .До унищожаване на хора с всички възможни документи и само куршума може да въведе ред както в дивия запад . Трябва да гръмнат герб ,прокурорите и техн

41

Анонимен

преди 3 години

Истинското лице на БСП лъсна-НАСИЛНИЦИ, ЗАКОНОБОРЦИ, РОДООТСТЪПНИЦИ застанали ПРОТИВ ВОЛЯТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!НИКОГА ВЕЧЕ БСП!

40

Боцето

преди 3 години

Предупреждавам нормалните хора да се приберат или да си отидат по работните места!! Щото много няма да ги търпим наркоманите пред парламента!!БОЦЕ България е със теб!!

39

Анонимен

преди 3 години

В случая разбира се че съм на страната на полицаите,иначе и там каква плява има ,на тоя метеж със сигурност има служители на силови структури,за един вече съобщиха ОТ ДАНС,ДАНСАДЖИЯ МЕТЕЖНИК!Пълно с комуняри по тия неразградени служби.

38

Щерю

преди 3 години

- Хайде, де - цял народ откога копнеехме да има здраво опердашани и окошарени...

37

Anti lumpen

преди 3 години

Нека тези фенове, получили по някой лев от Божков им излезе през носа. Като им строшат по някое ребро и бъдат обгазени ще се замислят следващият път. Това не е народа, а шепа платени провокатори и наркомани.

36

Анонимен

преди 3 години

Комунистите нямат шанс. Хаосът, който организират ще бъде потушен със сигурност.

35

Анонимен

преди 3 години

Айде катуна да се разпуска нема никой в НС!Тия пр..шляци искат да имитират 1997 година,но са твърде малко първо.Второ СЕГА ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ПРЕВРАТ И ДА НИ ДОВЛЕКАТ СЪЩАТА ПАРТИЯ КОЯТО ПРЕЗ 1997 ГОДИНА БЕШЕ ИЗГОНЕНА С КАМЪНИ!Няма да мине номера.Арестувайте ОТРОВНИТР ГЛ/УПАЦИ,Хаджигенов НАЙ-ЗЛОБНИЯТ последните дни.Тъ..пак,който иска еднополови бракове,гнус от човек.

34

Анонимен

преди 3 години

Полицаи,България е с вас !

33

Анонимен

преди 3 години

Протестът е вял.Няма енергия,полицията е взела всички мерки,защото тъпака адвокат от триото предупреди всички кога е датата на протеста.Всичко е сценарий.Червените *** от 1990 сега протестират защото прехода им се измъкна.Ще се влачат по студия и медии още години.Такава е държавата ни -за присмех.

32

GG

преди 3 години

Ще се вадят водните оръжия...

31

до 22

преди 3 години

"От една страна, имат достатъчно ресурс да избият половината страна", какво ще избият бе, ако целия народ се надигне ще ги измете като парцали заедно със смешната ни армия!