130

Анонимен

преди 3 години

Всички други от източния блок така дърпат че живеят в мизерия на стандарт на живот пъти по нисък от западна европа.Я дай някой пример, да се посмеем :)))))

129

Анонимен

преди 3 години

И какво, като имаше по няколко завода, като хората все гледаха западно да купят? То не е въпроса да плеснеш един комин и да кажеш "завод има", ами и все пак нещо читаво да прави. Нашите заводи просто не бяха конкурентноспособни, за съжаление.

128

кажи-кажи!

преди 3 години

До ХАХАХАХАкои идват пак със "З"? Има много думички с буква"З"!

127

Наблюдател

преди 3 години

С пътищата идват заводите, а с беззаконието си отиват. Тогава за какво да строи пътища, ако няма реформа на съдебната система?

126

Анонимен

преди 3 години

На ЕС не му трябва България със заводиСтига с тия филми, бе :) Всички други дърпат, само ние изоставаме, ама то щото ЕС бил казал така. Смех.

125

Българина

преди 3 години

Не знам колко завода са дошли, но при БМБ, всичко което прави е в обратна зависимост на бройката емигрирали от България. Само за 10 г 1 млн назад сме!

124

БАНко

преди 3 години

,, Конституцията на бойко борисов е поредният удар срещу ДЪРЖАВНОСТТА И БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ " !!!!!!!!!!!,....................... вчера от ДПС !!!!!По силно не може да се каже !!!!!!

123

Пеньо Пенев

преди 3 години

До ВидевБезсмъртно да остане навеки-построеното тука от мен с Бойкова благословия!Амин!

122

ХАХАХАХА

преди 3 години

ИДВАТ ПАК СЪС "З" ЗАПОЧВА НО НЕ ЗАВОДИТЕ ПОМИСЛИ СИ КОЕ???????

121

Анонимен

преди 3 години

В цяла източна европа икономиките бяха съсипаниДа, ама виж ги сега. И виж ни нас.

120

алчната мастия

преди 3 години

Вижте как липсват троловете с масовите похвали. Преди седмица-две тая статия за 1 час щеше да има 3-4-500 коментара, повечето от половината в прослава на боко тиквеника и храна по всички (без ДПС, че боко го е страх по тях да храни). Почвам да се притеснявам да не се е изпразнило чекмеджето на нощното шкафче. Иначе вече си личи какво е преобладаващото мнение на истинските хора, като изчезнат политтроловете :)

119

Анонимен

преди 3 години

До До 145 Сега не казвам че няма, но огледай се да видиш какви коли карат хората.

118

Анонимен

преди 3 години

До 139Капацитетът е резултат на държавна политика, която се води от 1989 година насам.

117

Анонимен

преди 3 години

А това какви заводи правим, е съвсем отделен въпрос.Да ме поправи някой, ако бъркам, ама май само у нас от бившия соц няма ни един автомобилен, примерно, завод. Както е отбелязал някой по-долу, само ние въобще не развиваме човешки капитал. Огромен процент от производството ни всъщност не изисква кой знае каква квалификация. Образованието ни е вече скандално. 70% от строителният ни сектор зависи от европари. Какво говорим изобщо?

116

Знаят ама си траят

преди 3 години

Всички знаят, че Борисов е бил и е свързан с мутрите. Може сега да им викат бизнесмени, олигарси и т.н. хората си ги знаят и помнят. Лошото е, че и нас ни промотираха като държава с ниско заплатена работна ръка и много се възползваха от това. Затова, който и да дойде, идва да печели или ако дава заплати близки до тези в Европа, намират се нашенци, които да отделят разликата, така че да не ни разглезят с по-високи заплати...

115

Анонимен

преди 3 години

Борисов, вярно е. С тези пътища някой открандаха пари и си купиха и заводи. Само че пътищата, които строиш се разпадат на втората година.

114

До 135 Батман

преди 3 години

Като гледам по улиците летят с 200 страшни чисто нови морги. Стига бе човек

113

Ари

преди 3 години

До diana21...аз помня твоите очи! - стар шлагер

112

diana21

преди 3 години

До този от постинг 130, написал се под мое име "До diana21"Жалък си, уважаеми! Крадеш моето име, искаш да говориш от мое име... Мама ми е казала, че завистта е нещо лошо...Още повече ако касае подобни много лични неща - направо си смешен!...

111

Анонимен

преди 3 години

То покрай тия пътища и (магистрали) някои станаха милиардери а хората оскотяха