69

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио Ереван има ли по-тъпо същество от герберона.-Има, отговорило радиото, - само че на Марс.

68

Гледна точка

преди 3 години

До 78. Само едно изречение ти пиша и то на кирилица. Ами имахме и други премиери, нали помниш - професори, доценти, царе, интелигенти - нещо кой знае какво повече направиха ли?

67

Анонимен

преди 3 години

В момента на Орлов мост събират сили няколко катунари като зяпат лятно кино на мултимедия.ОПИТ ЗА БИОГРАФИЯ НА ЛИЦЕТО "Х"Ограмотяват ги. Хаха Поне да видят колко хора е имало на истинските протести.Дано видят: Очаква ли ги ново светло бъдеще? Кой кого победи? Какво остава за победените? :)))

66

Анонимен

преди 3 години

Бокошенко си отива. Наздраве!

65

Цървул

преди 3 години

Губят време вече 57-и ден,а за това време можеше да представят политическа програма и бъдещите млади и красиви кандидати за лидери!Оставката е илюзия, която привърши курса си предишния път! Протестиращите са като в приказката за лисицата, която вървяла след коча,с надеждата да му паднат дисагите! А 2 септември няма да стане втория 9 септември!

64

Какво значи събират

преди 3 години

сили?Охранват се ,увеличават си дозата,пиенето?Приказки,които медиитерепродуцират многократно.Протестърите спечелиха информационнатавойна.Къде с отвратителни действия-блокади,мърсене,крясъци и шум,къде смедийни изяви,показващи пълна безидейност,но служещи да покажат че иманещо,колкото и малко да е.Изяви от медийния слугинаж,които винаги са1 в новините,показват малка тълпа,никога не се казва брой протестиращи,никога не се дава дума на противници на протеста,а зомбиращо се повтарятклишета.

63

Анонимен

преди 3 години

Стъки кога ги почваме въстанниците?

62

Анонимен

преди 3 години

Всички герберастки *** ще ги задължим да влязат в еднополови отношения помежду си.

61

Марсианец

преди 3 години

Готви се протест на Венера.

60

XL

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаVe4e ima6e -NDSV

59

Анонимен

преди 3 години

Така става, като ББ се *** с някви гей-патриоти.На хората им писва да залагат кой на кого ще го набута.

58

Анонимен

преди 3 години

Довиждане, довиждане!Сбогом Бабикяне и тостаналите ам както се казвате

57

7

преди 3 години

Да де, събират сили, за да си тръгнат. Но все още не го осъзнават и си протестират.

56

Анонимен

преди 3 години

Цирка е пълен - как така протестите събират сили? xD Само да припомня, че противното правителство на Орешарски го свалихме за 420 дни.Те сега искат за 55 дена с речи по 2 часа на ден и после кибик на палатките по 10 човека нощем. През деня няма и по 5 човека протестиращи. Събирали сили xD Няма да им стане номера. Хората се усетиха навреме. Любовното трио развали протеста. Фигуранта ще връща голямо ресто. Вълка, Чепера, Импексовата, Маджо, Пинокио и още и още слаби артисти събират сили.

55

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха, Събират сили... Ха-ха-ха. Клоуни.

54

Анонимен

преди 3 години

И са, ако им земат и уредбата, направо увяхват.

53

Реалист

преди 3 години

Ха-ха-ха, "велико всенародно въстание". Нищо няма да се случи и на 2 септември, и на 3 септември и на 9 септември. Колкото се случи с "националната" стачка на 29 юли. Е, ще се посъберат малко повече, ще повикат малко повече и до там. И това ще оттече.

52

Предполагам

преди 3 години

Че всеки, който действа по съвест вечер спи спокойно. Не знам какви са били нагласите преди освобождението, но сигурно е имало адаптирали се за над 500 години и такива дет все някой друг им е виновен и руските интереси на балканите са им дойдели дюшеч. Винаги е имало и ще има безделници, както и Черепчета, които да ги ползват.... нужнияИдиот

51

Анонимен

преди 3 години

Ей череп, пускай кранчето с мангизите, че отровното трио изнемогваааа!

50

Пилето

преди 3 години

Егати смешния и рехав протест. Защо ни губите времето с тези ***?!