114

аз-ът

преди 3 години

Глупости. Русия ще е пас. Няма да се намесва, за да не развали рахатлъка на Ердоганя. ---Руснаците са на принципа "интереса клати феса". Не забравяй, че само преди 2 г. бяха на ръба на война заради сваления самолет. Русия си е империя и си следва имперските интереси, днес те прегръща, утре ти го набива в тъмното. НАТО няма да се намеси ясно защо. ЕС няма да се намеси, защото Турция държи картата с мигрантите. Единствените останали седнали играчи на масата са Китай и Русия.

113

Анонимен

преди 3 години

Бойко дава на ДПС да пишат нова конституция и по нея с обикновено народно събрание 80 депутата могат да харижат 2/3 от България на ердоган

112

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътГлупости. Русия ще е пас. Няма да се намесва, за да не развали рахатлъка на Ердоганя. Пък и Путин и Ердоган имат много общи проекти и сделки. Гърците ще вдигнат гюрултия и САЩ и Франция ще се намесят.

111

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъДа, точно тъй ще стане! Ще стоят фанатиците гърци и ще гледат свещената Елада да се осквернява от феесовете. Гърците не са страхливите бългачета да търпят Караибрахим да беснее и да чаалмосва. Гръкът е фанатик ***. Бори се до край. Когато гръкът се е раждал, евреинът е плакал!!!

110

аз-ът

преди 3 години

Агресия срещу Гърция е агресия срещи целия ЕС.Нямат шанс феесовете! Ама никакъв!---и се събуди потен и краката ти навън изстинали? Няма такова нещо ЕС никога не е бил отбранителен съюз, няма собствени войски и държавите членки нямат ангажимен да се подпомогат при напададение. Затова и членуват и в НАТО, само че сега няма да се намесят, защото НАТО помага срещу ВЪНШНО нападение, а сега и двете страни са членки на НАТО. В общи линии ще бъде поредната война решена от Русия.

109

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъНе съм (политически) фен на Турция, но истината е, че Гърция/Израел/САЩ/Италия нямат шанс. Турция наистина ще вземе и островите, и западна Тракия. Съюзниците дори няма да се намесят. Ще следят ситуацията "с нарастваща тревога". Те друго не и могат. Обаче Ердоган ще бъде сготвен - по-нататък и не с автомат, а с писалка/клавиатура (борси, инфлация, инвеститори, кюрдски проект), и то до състояние на разпад. Абе, сложно е.-----Ако това стане, гръцко-турската граница ще е на Диарбекир.

108

аз-ът

преди 3 години

Това е чужда война, в която БГ не трябва да заема страна. Напротив - имаме полза да се избият, да се отслабят взаимно. Звучи гадно, но е така - ние нямаме полза да сме заобиколени от по-силни държави от нас, а и на едните и другите сме им сърбали попарата. Въпроса е, че нашия кл*ун ще се прави на помирител и прочите мутренско-мъжкарските му простотии. Иначе Гърция евала, че си защитава правата знаейки, че няма шанс в тази войнда. Крайно време е падишаха да бъде зашливен...

107

Sichtpunkt

преди 3 години

Гръцките острови са на 2 километра от турция!!! А до гърция 577кил. Сам си дайте оценка за ситуацията!Това е дори плюс за Турция! Гърция не може да дислоцира войски на всеки остров и то по-бързо от евентуална турска атака!

106

Анонимен

преди 3 години

Агресия срещу Гърция е агресия срещи целия ЕС. Нямат шанс феесовете! Ама никакъв!

105

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktГърция си върна огромни територии от Османската Империя.Гърция всичките острови си ги върна, чрез и само с преговори!----------------Aко тоя калпазанин Ердоган продължава да се дръвчи и голям да го вади, гърците и Константинопол ще си върнат с преговори.Прочети още на: https://dnes.bg/index/2020/08/30/turski-voenen-ako-gyrciia-riskuva-voina-shte-zagubi-ostrovi-i-zapadna-trakiia.461361

104

Sichtpunkt

преди 3 години

Турците са добри и сърдечни хора, но си имат диктатор на чело на държавата!

103

Анонимен

преди 3 години

Гръцките острови са на 2 километра от турция!!! А до гърция 577кил. Сам си дайте оценка за ситуацията!

102

Анонимен

преди 3 години

Въостановителната програма на Турската Република,бе създадена по времето на Бюлент Еджевит,за възраждане на Републиката след поредицата военни преврати в Република Турция.Той ,лично е заемал различни държавни постове в Р.Турция.Единственото условие,за да бъде изпълнена програмата е Турция да бъде миролюбива държава.Той я завещава на Републиката и до голяма степен,Р.Турция сега е негово дело.Но напоследък нещата се промениха и Републиката да губи инерция,поради агресивни намерения.

101

Sichtpunkt

преди 3 години

Гърция си върна огромни територии от Османската Империя.Гърция всичките острови си ги върна, чрез и само с преговори!

100

Анонимен

преди 3 години

Дано да няма война това е най страшното нещо градиш с години трошиш за минути!!

99

Анонимен

преди 3 години

Турците ги бива само в едно нещо - манджите. Много хубао готвят. Като ходя в Мюнхен всеки път е турски ресторант ям - аферим, комшо! Ама войни да водят - трагични са. Русия ги би в много войни, Гърция си върна огромни територии от Османската Империя. На изток загубиха земи до Персия пък в Северна Африка колко. Ердоган затуй е полудял за територии, ама няма.

98

Том Кукуруз

преди 3 години

Последния, който държа подобен тон в Европа беше Муамар Кадафи.

97

Sichtpunkt

преди 3 години

Това е мнението на един турчин и нищо повече! Никоя страна колкото и икономически стабилна да е тя, няма смисъл да влиза във война. Опърпаната турска икономика с многомилиона донаборна армия, е като дамоклев меч над Турция, на който връвта се къса бавно, но сигурно!Ние трябва да заемем неутралитет, това е най - важното в създалата се ситуация!

96

Анонимен

преди 3 години

СКОРО ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНСКИТЕ ОРЪЖИЯ НА ТУРЦИЯ И ВСИЧКИТЕ ЩЕ ЛАПАТЕ

95

Анонимен

преди 3 години

До 95Ама ти май се бъркаш нещо дюнера това страхотно бързо ястие е дело на арабите турците нямат капацитета да измислят такова нещо..