22

до 23

преди 3 години

Вярвай само на Лидерът на Балканите, той ни оправи ......

21

Анонимен

преди 3 години

Е как на второ трябва да сме на първо място!Поне по едно нещо можем да сме първи!:)))

20

Иван

преди 3 години

Според worldometers.info сме на 26-то място в Европа по смъртност на 1 мил. души. На кого да вярваме сега?

19

Анонимен

преди 3 години

Това безобразие по, което се случва по морето накрая ще даде резултат. Едните тръгнали да почиват по време на чума другите тръгнали да печелят. Този цирк само тука може да се случи. След, като зараза неможе да ги уплаши. Ще си го получат. Крайно време е всички, които са били на почивка да минават тестове, а не веднага да се впускат в навалицата и да заразяват невинни хора.

18

Анонимен

преди 3 години

Той че Тиквето има много трески за дялане,ама с нашите 81 смъртни случая на милион население въобще не сме на второ място ами сме даже извън десетката!

17

айсиктир

преди 3 години

Как не ви е срам да лъжете така нагло! Всеки що годе умен човек може да провери, че това абсолютно не е вярно!

16

Поредните лъжи !

преди 3 години

Например в Белгия умрелите от Ковид 19 са 9900 а у нас само 563 !!!!

15

Давайте братя...

преди 3 години

Давайте, да се напънем, поне в една класация да станем първи. Защото тази с корупцията не е много престижна и ни се смеят.

14

някой

преди 3 години

Когато болниците спрат да лъжат и преписватат всичко на този вирус.Политика.

13

Свещен Гущер

преди 3 години

А и много от русофилите активни пеерасти имат скапало се поколение от многото чукания на техните майки рускини когато навремето беше гордост да се ожениш за рускиня и кръвната плазма се спихва и всички вируси ги нападат и после влизат в черната статистика

12

Ася

преди 3 години

Баба Пена от Долно *** има високо кръвно, гастрит, болен бъбрек, диабет, перде на очите, разширени вени. Тръшва я короната и я довършва.. Така се случват нещата. Мъчат те 10 болести и накрая те довършва един грип.Как няма да сме първенци по смъртност?!

11

Свещен Гущер

преди 3 години

Скоро ще сме на първо място по мрене в Еуропа а и на нашите управници им е през оная работа,нали си прибраха парите и сега си стоят в луксозните си имоти

10

Анонимен

преди 3 години

Когато се въведат мерки или се закрие сезона по морето. Развъдник на вируса е там.

9

Анонимен

преди 3 години

пак начело в негативните класации

8

Електра

преди 3 години

Според Импексовите БСПдирасти и Кауня Радев вирус у нас няма. Иначе защо извикаха хиляди бабички в София на митинг, за да останат без електорат ли...

7

Анонимен

преди 3 години

Може би малко тестваме?! Ако тествахме повече и целенасочено ще откриват случаите в зародиш, а не в интензивното. Имам предвид тестовете на РЗИ, не за Гърция. Този уикенд изненадващо много тестове докладваха за разлика от миналия дето бяха смешни. Може да сме се усетили или е дело на стъкмистика. Само Николова знае ;)

6

Анонимен

преди 3 години

Когато започнем да правим повече тестове.

5

Гневен

преди 3 години

Dnes.bg проверете по-добре статистиките преди да пишете пълни глупости. Смъртноста в Ирландия например е 359 души *** 100000.

4

..

преди 3 години

Надали има негативна класация, в която да не сме на челни позиции.Не че този вирус е нещо "интересно", но заради такива "глупости" съвсем ще ни забутат в шеста глуха.

3

Анонимен

преди 3 години

ми спрете да плащате по два бона за всеки който почине от короната и ще видите как няма да сме в таз статистика. Селските фелдшери си пишат каквото искат в смъртния акт и прибират по 300-500 лв на човек. Пуснете проверки