121

До 116

преди 3 години

Русия се намеси за президентските избори в САЩ. Русия се намеси и за президентските избори в България. На САЩ помогнаха хакерите. На България *** Импексова и Решетников. Така, че точно чрез електронно гласуване отново външни сили ще избират. Това е най - сигурният начин. Бързо и чисто. Трудно се доказва. Може и шефа да ти каже за кого да гласуваш, и да стои над главата ти, и да гледа. Така няма гаранция за анонимен вот. Те това искат - машинации и манипулации. Друг начин нямат за успех.

120

разваляй катуните

преди 3 години

Борисов и кабинета му няма да паднат на нивото на уличните платени лентяи, жадуващи единствено и само за безредици и побоища. Божков и Цв.Василев сами ще ги отсвирят, виждайки на каква жалка и будеща подигравки пacминa са заложили с надеждата да отърват панделата.

119

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрите!

118

Анонимен

преди 3 години

другарете в България край нямат. а си имат и производител - бсп

117

Анонимен

преди 3 години

Те са всички заедно в кюпа. Пред нас играят тия филми. Целта е разделяй и владей

116

Анонимен

преди 3 години

Дали ще е ГЕРБ,БСП, или ДПС няма значение, всички са "другари".Ще се връткат от време на време.

115

Абе

преди 3 години

До чухте лиТримата *** вече никой не ги приема на сериозно, хората разбраха, че за тях протеста е просто бизнес.

114

Анонимен

преди 3 години

Ленин, Стали, Черепа!

113

Анонимен

преди 3 години

Платеното трио на Черепа призовава всички балами за подкрепа.

112

чухте ли

преди 3 години

Хаджигенов казал: "Вчера получих първото сериозно предложение в пари (много пари) да събираме сергията и да си ходим. Не можете да ни купите, не защото нямаме цена, а защото има неща, които не се продават". Тоя нас за по-*** от него ли ни има?

111

Байфидан

преди 3 години

До 121. Съжалявам те, пич, но ще бъдеш неприятно изненадан (за пореден път). Не искам да се басираме, защото е безпредметно, в новия парламент те чакат старите *** ГЕРБ, БСП, ДПС и една малко по-нова, но пак захабена - Трифчо.

110

Анонимен

преди 3 години

До Черепаоставаш без работа тогава. Братовчед ти не е шеф вече

109

Черепа

преди 3 години

спирам парите...бъдете здрави!

108

Анонимен

преди 3 години

Президента е Българин, и съзнава къде се намира. По очите се познава кой е искрен или не. Може да е имал взимания давания с не угодни на нас.... ама има ли безгрешен от нас... ИМА ЛИ.. СВЕТЦИТЕ ПЪРВИ ДА ИЗЛЯЗАТ. Когато говори знаеш че е истински.

107

Абе

преди 3 години

До АнонименОня с юмрука, с мераци за президентска диктатура, той раздели нацията.

106

Анонимен

преди 3 години

Eдинственият разделящ дълбоко нацията, както и противопоставящ отделни професионални и потребителски касти в нея в последните 11 г., се нарича Бойко Методиев Борисов, той прави това винаги с цел собственото си оцеляване за чужда сметка. Целият, написан от пиарите му, статус е абсурден диктатор, говори за демокрация, разрушавайки всички демократични институции в държавата с користна и престъпна умисъл и най нагло се опитва да дели хората, които искат промяна срещу купената му администрация, като насъсква вторите срещу Президента, който не спира да разобличава #хунтата непрекъснато.#оста

105

Анонимен

преди 3 години

До 114 Ха ха ха. БСП е история вече бе Дечо! ГЕРБ също ще бъде през септември! Вече палачинката се обърна.За това скочиха тези млади хора.Демокрацият истинската която очаквахме Ние по старото поколение след 1989 г.Ще дойде сега 30 г по късно! ОСТАВКА на ГЕРБ!

104

Що се касае до

преди 3 години

публикуваните постове и снимки.на които са показани,Меркел,Макрон,Борисови други държавници с вдигнати юмруци,сравнението е неуместно,защотожестът е допълнение към казани думи,без тях не е съществен.А казанитедуми от Радев са изблик на омраза и подкана към тълпата за насилственидействия.

103

Анонимен

преди 3 години

Доста слаба организация на протестиращите А правителството не трябваше да позволява такива палаткови лагери. Къде другаде може да затворят така? И в Бангладеш щяха да ги разчистят на втората минута

102

машинноГласуване

преди 3 години

защо ли им е толкова зор на червейните да го въведат. Да не би да го бъркат с машинации и да се подвеждат, че ще им помогне за победа :))